Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 08 Ian 2010, 12:21 
Diva

amely85 scrie:
aud f multe persoane care imi tot spun ca dupa ce au luat pastile au ramas f greu, de aceea intreb, daca afecteaza in asemenea mod :\
ce parere aveti de vasectomie?? v-ati supune sotul la o asemenea procedura?? sau ei ar accepta lucru asta? :-`

eu nu m-am gandit.nici nu am discutat subiectul cu ionut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:24 
Diva

clarut scrie:

eu nici n-as avea curajul :nlol: chiar nu sunt adepta acestei metode. si cand aud cate o femeie care are ramas insarcinata din intamplare desi folosea metoda calendarului ma umfla rasul :-` ce intamplare?! :really:

nu exista intamplare ci neglijenta si nu ma consider o femeie oarecare care ramane din intamplare, ma preocupa foarte tare organismul meu

prezervativul nu-l suport

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:25 
Diva

nici eu nu m-am gandit la treaba asta... in schimb am o cunostinta, are o fata si un baiat, amandoi copii superbi, deja vb cu sotul ei ca dupa ce fac ambii copii el sa recurga la metoda asta, dar acum el cam da inapoi... ea tot insista, ori face operatia in sine care nu e f grea, ori nu mai pupa nimic :eek:
e f drastica metoda asta in opinia mea, ei ii se pare ceva f normal, ca trebuie sa se sacrifice si el, nu numai ea. :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:27 
Diva

Ayrun scrie:
nu exista intamplare ci neglijenta si nu ma consider o femeie oarecare care ramane din intamplare, ma preocupa foarte tare organismul meu

iti cunosti f bine organismul, am o prietena care mi-a spus din start ca imediat si-a dat seama cand a ramas...acu nu as vrea sa cred ca sunt nesimtita, dar cu pastilele imi venea ceas...acu fara ele nu il mai am atat de fix :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:30 
Diva

amely85 scrie:
iti cunosti f bine organismul, am o prietena care mi-a spus din start ca imediat si-a dat seama cand a ramas...acu nu as vrea sa cred ca sunt nesimtita, dar cu pastilele imi venea ceas...acu fara ele nu il mai am atat de fix :wacko:

si eu imi cunosc foarte bine organizmul...stiu cand sunt in perioada ovulatiei si cand am ovulatia dar tot nu-mi vine sa ma risc si sa folosesc metoda calendarului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:32 
Diva

sincer prezervativu e sfant... asta e... decat sa ma risc aiurea asa, pastile nu mai iau pt moment, nu imi place dar nici nu vreau sa risc, metoda calendarului nu am inteles-o neam si nici nu m-as risca :unsure:
va urez o zi buna, eu ma pregatesc sa imi ajut mama, azi e ziua ei :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:34 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
sincer prezervativu e sfant... asta e... decat sa ma risc aiurea asa, pastile nu mai iau pt moment, nu imi place dar nici nu vreau sa risc, metoda calendarului nu am inteles-o neam si nici nu m-as risca :unsure:
va urez o zi buna, eu ma pregatesc sa imi ajut mama, azi e ziua ei :love:

La multi ani mamei tale Amely, a mamei e in 10 :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:41 
Diva

buna dimineata fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:46 
Diva

cu privire la masurile contraceptive, anticonceptionalele pt mine au fost ok. chiar le voi lua in continuare dupa ca nu voi mai alapta.
in ceea ce priveste efectele adverse, sa fim serioase si banala aspirina le are asa ca nu mai vorbesc si oricum am luat atatia ani fara sa patesc nimic.
oricum cred ca ultima metoda contraceptiva pe care as adopta-o ar fi aceea a calendarului. swub nici o forma nu as risca cu ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:51 
Diva

buna dimineata. si eu am luat pastile..veo 3 ani cu pauze intre ..inainte de a ne casatori am oprit pastilele, cu vreo 3 luni inainte, de fapt. si apoi am ramas insarcinata la fix o luna dupa ce ne-am casatorit. ciclul meu venea ceas si inainte de pastile, si in timpul, si dupa nu mai stiu..ca tot nu mi-a venit nici acum. ca metode contraceptive, si eu cred in prezervativ, mai mult decat in orice medicament sau aparat. cat despre calendar...nu ma pronunt.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:51 
Diva

anidaaa scrie:
cu privire la masurile contraceptive, anticonceptionalele pt mine au fost ok. chiar le voi lua in continuare dupa ca nu voi mai alapta.
in ceea ce priveste efectele adverse, sa fim serioase si banala aspirina le are asa ca nu mai vorbesc si oricum am luat atatia ani fara sa patesc nimic.
oricum cred ca ultima metoda contraceptiva pe care as adopta-o ar fi aceea a calendarului. swub nici o forma nu as risca cu ea.

nici eu nu am nimic impotriva pastilelor.si chiar e foarte comod...
ma gandesc si eu sa ma duc la un control sa incep din nou sa iau.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:06 
Diva

buna fetele!!!
si eu am luat aproape 4 ani pastile si intr-adevar CM imi venea ceas.....acum de cand le-am oprit sunt varza...nu stiu cand mai trebuie sa imi vina......s-a dereglat total.....mie sincer nu mi-au facut absolut nici un rau pastilele,din contra...daca ar fi sa aleg din nou as alege tot pastilele......cat despre metoda cu calendarul sincer mi-ar fi tare frica
sterilet si-a pus sora mea dupa prima nastere ( o gramada de bani),corpul ei l-a suportat 2 saptamani si alea trase de par......nu putea merge la toaleta,abia statea in sezut,dureri,sangerari si apoi a mers la dr si i la scos, motivul fiind : corpul nu il suporta.....ciudat dar adevarat,a ramas tot la pastile.....sincer eu nu as vrea sa incerc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:11 
Diva

buna dimineatza fetelor :)
Vad ca tot ati vorbit de metode contraceptive ... eu am folosit anticonceptionale si m'am impacat bine cu ele deci pot sa zic ca sunt adepta lor ...eu ma gandeam ca dupa ce fac un copil sau doi depinde ma gandeam sa recurg la legarea trompelor dupa aceea... voi ce parere aveti despre asta ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:15 
Diva

serene scrie:
Vad ca tot ati vorbit de metode contraceptive ... eu am folosit anticonceptionale si m'am impacat bine cu ele deci pot sa zic ca sunt adepta lor ...eu ma gandeam ca dupa ce fac un copil sau doi depinde ma gandeam sa recurg la legarea trompelor dupa aceea... voi ce parere aveti despre asta ?

sincer aici mai toti prietenii nostri dupa ce au facut cate 2-3 copii,sunt de acord cu astfel de metode.....ei au fost de acord si au recurs la vasectomie......am si un caz in care cel mai bun prieten al sotului avand 3 baietei sotia i-a spus e timpul ptr operatie......a ajuns pana acolo si a fugit acasa,i-a fost tare frica sa o faca :nlol: :nlol: in cazul asta a mers ea si si-a legat trompele si gata,problema rezolvata.......eu cred ca a-si fi de acord

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:45 
Diva

Ayrun scrie:

n-are nicio legatura cu o femeie oarecare sau cu o femeie neglijenta. ca nu-ti tb cine stie ce studii ca sa urmaresti cand ovulezi. e vb de mijloace de contraceptie iar metoda calendarului nu e un mijloc contraceptiv. oricat de bine ti-ai cunoaste corpul se poate intampla, din orice motiv, o schimbare hormonala, o raceala sa ramai insarcinata.

dupa parerea mea calendarul e o chestiune de noroc...iar mie nu-mi plac jocurile de noroc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:47 
Diva

buna ziua fetelor....ce mai fgaceti?mie mi-a fost dor de voi , dar situatia incarcata la scoala nu prea m-a ajutat sa mai intru , mai ales ca am inceput si examenele......
vad ca ati vorbit despre pastilele contraceptive....si eu le i-au .....intr-adevar in vine ceas....cand le oprisem mi se dereglase la fel cum ai patit si tu elly....dar mie nu imi priesc ...am dureri de cap deja de la ele...si in fiecare seara am stari de greata dupa ce le i-au...si persista si dimineata......nu la toata l;umea actioneaza la fel......cunosc persoane care i-au aceleasi pastile ca si mine dar nu au avuit nici o problema pana acuma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:56 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
si eu am luat aproape 4 ani pastile si intr-adevar CM imi venea ceas.....acum de cand le-am oprit sunt varza...nu stiu cand mai trebuie sa imi vina......s-a dereglat total.....mie sincer nu mi-au facut absolut nici un rau pastilele,din contra...daca ar fi sa aleg din nou as alege tot pastilele......cat despre metoda cu calendarul sincer mi-ar fi tare frica
sterilet si-a pus sora mea dupa prima nastere ( o gramada de bani),corpul ei l-a suportat 2 saptamani si alea trase de par......nu putea merge la toaleta,abia statea in sezut,dureri,sangerari si apoi a mers la dr si i la scos, motivul fiind : corpul nu il suporta.....ciudat dar adevarat,a ramas tot la pastile.....sincer eu nu as vrea sa incerc

chestia cu pilulele e urmatoarea: nu-ti fac rau imediat, normal. dar dc le iei un timp indelungat, zilnic, mi se pare logic sa te gandesti ca-ti afecteaza ficatul. pe urma dc bagi hormoni in tine in fiecare zi, creste riscul pt orice cancer legat de aparatul reproductiv mai putin cel ovarian, parca si mai ales la san. nu mai comparati cu alte medicamente ca pe alea nu le luati in fiecare zi, ani de zile ci doar la nevoie. la pilule exista alternative care nu implica niciun risc. si-atunci de ce sa nu le folosim pe alea. eu la asta ma refer. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 14:07 
Diva

puffy_is scrie:
buna ziua fetelor....ce mai fgaceti?mie mi-a fost dor de voi , dar situatia incarcata la scoala nu prea m-a ajutat sa mai intru , mai ales ca am inceput si examenele......
vad ca ati vorbit despre pastilele contraceptive....si eu le i-au .....intr-adevar in vine ceas....cand le oprisem mi se dereglase la fel cum ai patit si tu elly....dar mie nu imi priesc ...am dureri de cap deja de la ele...si in fiecare seara am stari de greata dupa ce le i-au...si persista si dimineata......nu la toata l;umea actioneaza la fel......cunosc persoane care i-au aceleasi pastile ca si mine dar nu au avuit nici o problema pana acuma

hei oana.......bine ai revenit......cum ai petrecut de sarbatorii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 14:25 
Diva

clarut scrie:
chestia cu pilulele e urmatoarea: nu-ti fac rau imediat, normal. dar dc le iei un timp indelungat, zilnic, mi se pare logic sa te gandesti ca-ti afecteaza ficatul. pe urma dc bagi hormoni in tine in fiecare zi, creste riscul pt orice cancer legat de aparatul reproductiv mai putin cel ovarian, parca si mai ales la san. nu mai comparati cu alte medicamente ca pe alea nu le luati in fiecare zi, ani de zile ci doar la nevoie.

exact asa este si am cazuri aici chiar prietena mea cea mai buna este intr-o situatie delicata din cauza acestor pilule

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 14:28 
Diva

serene scrie:

pai..problema e ca si legatul trompelor implica o mare dereglare hormonala...care poate duce la cancer (de obicei la san). asta stiu pentru ca am avut caz in familie de acest gen. desigur, inainte sa mai sara cineva sa ma dojeneasca sau sa ma faca femeie de la tara :~* tin sa spun ca nu e obligatoriu ca daca iti legi trompele sa faci cancer, dar exista riscuri mai mari sa patesti asta in comparatie cu niciun risc daca lasi totul sa decurga normal si apelezi la o alta metoda contraceptiva.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]