Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 13 Mar 2010, 22:41 
Diva

buna, Nico! ce de vesti bune!
unde iti faci verighetele si cat costa?
porumbei vreau si eu, tot 200 de lei costa, 20.

cat despre parinti.. hm, am vrut sa evitam astfel de probleme, asa ca am decis sa platim noi tot. daca vor sa puna pe masa 1 milion sau 100, sa puna, daca nu, nu. asa nu am cum sa aud cumva ca "-noi am platit aia!..nu avem niciun cuvant de spus? "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 22:53 
Diva

Cat_Eyes scrie:
buna, Nico! ce de vesti bune!
unde iti faci verighetele si cat costa?
porumbei vreau si eu, tot 200 de lei costa, 20.

cat despre parinti.. hm, am vrut sa evitam astfel de probleme, asa ca am decis sa platim noi tot. daca vor sa puna pe masa 1 milion sau 100, sa puna, daca nu, nu. asa nu am cum sa aud cumva ca "-noi am platit aia!..nu avem niciun cuvant de spus? "

verighetele le fac la Biju , nu stiu daca au reprezentanta si prin tara, in Brasov au vreo 3-4 magazine. Modelele sunt simple, au vreo 6-7 grame in total, gramul de aur e 99 lei, sunt lucrate manual, gravatul si orice modificare timp de 6 luni sunt gratuite. Cand le iau va pun poze cu ele :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 23:15 
Diva

abia astept sa le vad :clap:
noapte buna, eu ma duc la somn de acum!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 23:20 
Diva

Cat_Eyes scrie:
abia astept sa le vad :clap:
noapte buna, eu ma duc la somn de acum!

noapte buna, eu ma pun sa vad un film acum :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 23:30 
Diva

buna seara feteleee

in sfarsit am ajuns si eu acasa, dupa o zi de umblatura pt miresoiul meu
in sfarsit si-a gasit costumul, gata cumparat, am dat un avans si a ramas sa ii mai faca cateva modificari, cand va fi gata o sa atasez o foto :had_d:
ne-am mai luat de-o grija ....acum urmeaza sa achizitionam si verighetele si dupa ne raman lucrurile mai marunte :hap_w:

pupicei si o seara placuta

:hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 11:59 
Diva

buna dimineata, haideti la cea, ceai, cola-cao... :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 12:32 
Diva

neatza fetelor
nico vin eu:D
pacat ca mama tu nu intelege , asa faceau si ai mei...dar pna la urma au inteles...ai mei ne-au ajutat foarte putin...si tot sustin ca ei au facut totul:)) ca a lucrat iuby la firma la ai mei si cik i-a dat bani mai multi...si bla bla bla....dar am trecut peste asta .......ma bucur ca ai reusit sa mai finalizezi anumite chestii,.....ar fi fost frumos u 60 de porumbei...eu am avut 10....parca si 2 pentru noi
a fost superb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 13:30 
Diva

:cry: :cry: simo m-ai facut sa plang si pe mine da pai pe surioara ta.......sigur ca trebui sa fi fericita sa ai o asemenea sora.......sa fii fericita,sa-ti de-a dumnezeu dupa inima ta,dar sunt sigura ca asa este......stii proverbul "de unde dai,de acolo ai"....toata viata mea am mers pe principiu asta....cel putin la mine a functionat.....sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati multi ani impreuna........
fetelor si la mine vine saptamana viitoare surioara mea cea mica, o mica vacanta de o luna de zile.....cica sa aiba grija de mine :nlol: ...sunt fff fericita :had_d: :had_d: ......o sa ma simt mult mai bine stiind ca cineva din familia mea e langa mine....abia astept,sper sa treaca mai repede saptamana asta :hap_w:[quote]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 13:35 
Diva

SweetNicoleta scrie:
verighetele le fac la Biju , nu stiu daca au reprezentanta si prin tara, in Brasov au vreo 3-4 magazine. Modelele sunt simple, au vreo 6-7 grame in total, gramul de aur e 99 lei, sunt lucrate manual, gravatul si orice modificare timp de 6 luni sunt gratuite. Cand le iau va pun poze cu ele :had_d:

sa le stapaniti si sa le purtati cu placere verighetele Nico.....abia astept sa vad poze cu ele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 14:00 
Diva

elyt1000 scrie:
:cry: :cry: simo m-ai facut sa plang si pe mine da pai pe surioara ta.......sigur ca trebui sa fi fericita sa ai o asemenea sora.......sa fii fericita,sa-ti de-a dumnezeu dupa inima ta,dar sunt sigura ca asa este......stii proverbul "de unde dai,de acolo ai"....toata viata mea am mers pe principiu asta....cel putin la mine a functionat.....sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati multi ani impreuna........
fetelor si la mine vine saptamana viitoare surioara mea cea mica, o mica vacanta de o luna de zile.....cica sa aiba grija de mine :nlol: ...sunt fff fericita :had_d: :had_d: ......o sa ma simt mult mai bine stiind ca cineva din familia mea e langa mine....abia astept,sper sa treaca mai repede saptamana asta :hap_w:

Ce frumos ca-ti vine surioara....o sa fiti ca fetele,o sa va amintiti una,alta din copilarie...frumos :hug:
Tot ce-mi doresti mie sa ti se intoarca inzecit iubito....multumesc din suflet :flowers:
Bebita mica ce face?Se joaca,doarme sau scandal?...hi hi :p
Pup toate fetele...eu o astept pe surioara la mine...sa jucam remi...vine cu tot cu bubi mic si cu scaunelu de masa :rofl:
Felicitari Ione pentru costumul miresoiului si Nico pentru verighete....incepem sa cam terminam pregatirile fetelor....emotiiiii mari :clap:
Pup te toate dulce dulce...la Tulcea e o zi superba,soare,cald...tocmai buna d epetrecut impreuna cu familia :hap_w:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 16:06 
Diva

buna, fetelor!
am o veste: am stabilit si noi biserica.. cununia religioasa. la 16. mi se pare cam devreme, dar in orice caz, era singura ora disponibila.
va sfatuiesc sa mergeti cat mai repede, eu nu ma asteptam ca de pe acum sa fie asa aglomerat si sa nu gasesc putin mai tarziu......
in orice caz, ma bucur ca am rezolvat si cu asta. vedem noi cum ne descurcam duap aceea! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 16:43 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce frumos ca-ti vine surioara....o sa fiti ca fetele,o sa va amintiti una,alta din copilarie...frumos :hug:
Tot ce-mi doresti mie sa ti se intoarca inzecit iubito....multumesc din suflet :flowers:
Bebita mica ce face?Se joaca,doarme sau scandal?...hi hi :p
Pup toate fetele...eu o astept pe surioara la mine...sa jucam remi...vine cu tot cu bubi mic si cu scaunelu de masa :rofl:

da,pai la asta ma gandeam si eu,ca o sa trancanim si o sa ne aducem aminte de tot ce a fost frumos sau mai putin frumos in copilaria noastra,desi ea e mai mica cu 7 ani ca mine......dar ma bucur ca vine
bebitza s-a linistit pana una alta,astept sa de-a din maini si piciouruse,dar asta cred ca in 2 saptamani.....multumesc lui DD ca ma simt mai bine si pot sa am si eu putina actiune
remi :had_d: vreau si euuuuuuu.....imi e dor de o partida......sa aveti distractie placuta
te pupic si un pupic mare ptr Bogdanel(sper ca am retinut bine,daca nu sa ma ierti) :hug: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 23:35 
Diva

Buna seara fetelor....am mai intrat si eu....am avut o zi plina si frumoasa.....chiar , mai ales ca a fost superb afara....cald si soare puternic.....
dimineatza am facut mancarik pt toata ziua...:P si ceva trebusoara de asta de fiecare zi....apoi am plecat la mama soacra si am stat si cu finutza mea care m-a zgariat direct pe piept ingrozitor:P dar trece doar e de la fina mea:P
am baut un vin bun....s m-am ametit :rofl: dar acujma is bine...si au venit apoi si niste prieteni la noi de am jucat tenis de masa....acuma mai cu ferma mea...:P de pe facebook:)):)):)) si cred ca ma pregatesc si de somn...ca sunt un pic cam obosita...va urez o seara placuta
aaaaaa
uita-i....:D
fetel;or felicitari pentru noile pregatiri terminate......selly super ca va venit surioara ta la tine.....cred ca o sa depanati amintiri....ce as veni si eu intr-o vacanta asa la tine...tot asa mini de o luna :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010, 23:36 
Diva

scuze...adik va veni surioara ta la tine:D iar am incurcat treburile:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 03:51 
Diva

Buna seara fetelor mi-a fost un dor de voi nebun :hug: :hug: :hug: :hug: dar sa stiti ca am stat in umbra si am citit aproape zilnik ce ati mai miresit de votat am votat si eu pt fiatul punto asa ca sa ajutam o mireasa cu acte in regula sa aiba o masina pe masura :hug: :hug: :hug: :hug: .Cat am lipsit am avut probleme cu baietelul meu neastamparat ,multumesc fetelor care m-au intrebat de sanatate si ce s-a iintamplat cu mine si daca sunt bine si acum sa urmez exemplul lui jami sa scriu romanul cu toate pataniile mele de o luna incoace .

In ziua cand am discutat pe forum de nazbatiile care le face baietelul meu dupa ce am inchis forumul si ne pregateam de iesit la joaca o clipa de nesupraveghere a tras comoda cu tot cu seltare si televizor pe el va dati spaima ce am tras ca nu stiam daca mai e viu sau nu cu toata mobila aia pe el ii multumesc lui dumnezeu ca a vegheat asupra lui eram inghrijorata de starea lui si am fugit cu el la spital sa vad sa nu fie ceva ce nu observ eu la un control de rutina la controlat ortopedul imi zice ca este ok apoi ma trimite sa ii fac si o eco abdominala la care am aflat ca are ceva la ficat asa pe romaneste o bilutza mica acolo ne-a internat peste noapte sa fim sub supraveghere medicala sa nu faca o hemoragie ceva ne-au facut analize de sange care au iesit bune a doua zi ne-a externat cu recomandarea de urmariri ecografic a ficatului si uite asa s-a facut o luna de analize si investigatii si ecografii care au ajuns la rezultatul ca ar fi din cauza cazaturii a mobilei pe el si ca trebuie urmarit ecografic si control peste 6 luni sa vedem starea acelei bilutze daca s-a resorbit sau nu eu sper sa se resorba si sa fie totul ok ca imi este mila de el la cate intepaturi de analize a suportat micutul saptamanile astea deja avea cosmaruri noptea in care ii recoltasem sange sper sa fie ok oricum mai avem de facut niste controale ca sa ma conving ca totul este ok :blink: :( :( :( .
Asta e peripetia numarul unu acum urmeaza ce-a de-a doua stiti ca v-am spus pe forum ca mi-a ajuns rochia din italia si ca trebuie sa ma duc sa o ridic buuunn ajung la magazin sa ridic rochia cumiresoi cu copil dupa mine imi aduce rochia o vad bucurie mare incepe pregatirea de proba sa vedem daca e ok mi s-a parut ceva suspect din momentul in care a pus-o pe mine rochia mirosea a detergent am zis na poate mi se pare o iau frumos impachetate in husa frumos ajung acasa si sun o prietena care fusese mireasa sa vina sa vada si ea ca parca aveam inima indoita nu era ceva in regula vine la mine prietena si incepe sa o studieze ea in amanunt fetelor era rochia praf daca eu nu stiam unde sa ma uit si totul s-a intamplat repede proba husa si acasa rochia fusese deja modificata adica a fost un numar mai mic si i-a dat drumu sa o faca mai mare se vedeau urme de la cusaturi pe material corsetul prin unele locuri mai scunse ros cu gauri in el se vedea ca fusese dusa la curata dar nu reusise sa o curete calumea ca pe trena mai avea niste urme in sfarsit praf era rochia si mi se spulberasera visele la alta modelul acesta ca stiam ca nu se mai fabrica si ca s-a scos din colectie ca era un model mai vechi nu colectia 2010 am uitat sa specific toata faza asta s-a intamplat intr-o sambata ora inchiderii magazinului ma gandeam daca o las asa pana luni poate zic cei de la magazin ca am umblat eu la ea ce imi vine sclipitoarea idee aflu ca e targ in oradea si participa si ei reusesc sa sun acolo sa vb cu unul din sefi asta sambata seara pe la 7 trimit mailuri cu poze facute in amanunt bun tin legatura cu ei pana luni cand m-au sunat cei de la bucuresti igrijorati de situatie ,am dus rochia inapoi mi-au adus de la toata showrumurile din tara modele asemanatoare tinand cont ca modelul asta nu se mai fabrica am mai probat vre-o 5 rochii si am ales un model foarte apropiat cu al meu numai ca modelul pe care l-am ales mai are pe fusta niste aplicatii si uite asa am ajuns sa schimb si modelul rochiei de mireasa si cu mici facilitati din partea lor care sa ma scuteasca de niste bani pentru greseala facuta. maine o sa va atasez si foto cu modelul nou sper sa va placa pe mine m-a impresionat la ce talie imi face tinand cont ca eu am si o nastere la activ si dantela foarte fina de pe corset .

Am cumparat si vereghetele pun poze maine si cu ele sa vedeti modelul intre timp si am gasit si o alta formatie care sa fim foarte incantati de ea noi vb cu o formatie dar nu am semnat nimik cu ei asa ca ne-am permis sa mai cautam si am gasit tipii au cantat cu loredana o perioada si sunt din chisinau o sa fie in componenta 3 sau 4 la instrumente si 2 fete una va canta populara si de petrecere si una muzica usoara .
Deci sa fac recapitularea ce am
rochie,costum,camasa,vesta,lavaliera,biserica,formatie,cameraman,fotograf,vereghete,locatie pentru cort a si nu stiu daca v-am spus ca avem si nasi care sunt niste prieteni de-ai nostrii cu care a locuit miresoiu vre-o 3 ani in aceashi casa cand a fost plecat in strainatate si care sunt foarte incantati sa cunune mai ales nasa.

Fetelor cam astea sunt intamplarile cat am lipsit si promit sa pun poze maine cu rochia si vereghetele

Va pupik dulce si mi-a fost dor MAXIM MAXIM sa citez pe blonda noastra :heart: :heart: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 10:53 
Diva

roxiiiiiiiiiiiiii :hug: :hug:
ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata!
de asemenea, ca e bine bebe!bine ca Doamne Doamne a avut grija de el si nu s-a intamplat ceva grav!
stai bine cu pregatirile, esti tare :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 10:54 
Diva

Buna dimienatza fetelor.....ce mai faceti?
roxi....multumesc de vot sper sa reusesc , dar cine stie ce o fi....imi pare rau pentru micutzul tau...sper sa ii treaca si sa nu fie nimik ingrijorator.......asa e cu copiii, o clipa de neatentie si bufff....asa s-a intamplat si cu fina mea cand a lasat-o 2 secunde nesupravegheata si a tras de ceva ....s-a lovit dar e bine...sper ca si puiul tau sa fie bine....
cat despre rochie ar fi trebuit sa iti plateasca despagubiri morale :nlol: ca la urma urmei......e rochitza pe care ai comandat-o si si-a batut joc de ea...si in primul rand de tine....
dar bine ca s-a rezolvat...abia astept sa pui poze...sa vad si eu
eu astazi nu am nimik nici la fac.
tare is plictisita de dimienatza...ca am facut deja ceva trebusoara...astept sa sune telefonyul , ca ieri am depus si niste cv-uri...sper sa sune:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 11:03 
Moderator Ghidul Miresei

Neata va spun si eu si va invit la cafea :) ...eu acum imi beau cafeluta, fac un dus, ma imbrac si plec putin in oras cu putina treaba desi mi groaza ca la noi inca e frig. Astazi am o multime de treaba, o sa fiu tot pe drumuri. :) Va doresc o zi superba :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 11:04 
Diva

neatza carlita...azi beau si eud e la tine.:P ca a venit socrul meu sa il ajute pe iuby la treaba la masina,....si i-am dat-o lui...si de lene cred ca nu am mai facut aqlta:P
si la noi e frig astazi...ieri a fost super...pacat...o zis asa si alta zi invers:))
o zi frumoasa si tie carlita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 11:10 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
neatza carlita...azi beau si eud e la tine.:P ca a venit socrul meu sa il ajute pe iuby la treaba la masina,....si i-am dat-o lui...si de lene cred ca nu am mai facut aqlta:P
si la noi e frig astazi...ieri a fost super...pacat...o zis asa si alta zi invers:))
o zi frumoasa si tie carlita

Numai frumoasa nu o sa fie ziua mea :) ....trebuie sa ma duc pana la banca, apoi la cec, apoi sa platesc niste facturi, apoi ma duc sa ma intalnesc cu cumnata, bem o cafea impreuna la o barfa, dupa aceea vin acasa, mai stau vreo 30 min si plec pana la posta sa vad ce se intampla cu banii mei ca nu au ajuns inca si trebuiau sa ajunga, apoi ma duc pana la finante, vin acasa....stau putin si poate ma duc la fotbal sa ma intalnesc cu Mihai ca el merge direct de la servici acolo astazi, numai bine rolele mele sunt in masina asa ca pana joaca ma pot relaxa putin, bineinteles daca nu ma congelez inainte. Eu cu raceala stau mult mai bine, nu mai imi curge nasul, nu mai stranut... :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]