Buna seara fetelor mi-a fost un dor de voi nebun

dar sa stiti ca am stat in umbra si am citit aproape zilnik ce ati mai miresit de votat am votat si eu pt fiatul punto asa ca sa ajutam o mireasa cu acte in regula sa aiba o masina pe masura

.Cat am lipsit am avut probleme cu baietelul meu neastamparat ,multumesc fetelor care m-au intrebat de sanatate si ce s-a iintamplat cu mine si daca sunt bine si acum sa urmez exemplul lui jami sa scriu romanul cu toate pataniile mele de o luna incoace .
In ziua cand am discutat pe forum de nazbatiile care le face baietelul meu dupa ce am inchis forumul si ne pregateam de iesit la joaca o clipa de nesupraveghere a tras comoda cu tot cu seltare si televizor pe el va dati spaima ce am tras ca nu stiam daca mai e viu sau nu cu toata mobila aia pe el ii multumesc lui dumnezeu ca a vegheat asupra lui eram inghrijorata de starea lui si am fugit cu el la spital sa vad sa nu fie ceva ce nu observ eu la un control de rutina la controlat ortopedul imi zice ca este ok apoi ma trimite sa ii fac si o eco abdominala la care am aflat ca are ceva la ficat asa pe romaneste o bilutza mica acolo ne-a internat peste noapte sa fim sub supraveghere medicala sa nu faca o hemoragie ceva ne-au facut analize de sange care au iesit bune a doua zi ne-a externat cu recomandarea de urmariri ecografic a ficatului si uite asa s-a facut o luna de analize si investigatii si ecografii care au ajuns la rezultatul ca ar fi din cauza cazaturii a mobilei pe el si ca trebuie urmarit ecografic si control peste 6 luni sa vedem starea acelei bilutze daca s-a resorbit sau nu eu sper sa se resorba si sa fie totul ok ca imi este mila de el la cate intepaturi de analize a suportat micutul saptamanile astea deja avea cosmaruri noptea in care ii recoltasem sange sper sa fie ok oricum mai avem de facut niste controale ca sa ma conving ca totul este ok

.
Asta e peripetia numarul unu acum urmeaza ce-a de-a doua stiti ca v-am spus pe forum ca mi-a ajuns rochia din italia si ca trebuie sa ma duc sa o ridic buuunn ajung la magazin sa ridic rochia cumiresoi cu copil dupa mine imi aduce rochia o vad bucurie mare incepe pregatirea de proba sa vedem daca e ok mi s-a parut ceva suspect din momentul in care a pus-o pe mine rochia mirosea a detergent am zis na poate mi se pare o iau frumos impachetate in husa frumos ajung acasa si sun o prietena care fusese mireasa sa vina sa vada si ea ca parca aveam inima indoita nu era ceva in regula vine la mine prietena si incepe sa o studieze ea in amanunt fetelor era rochia praf daca eu nu stiam unde sa ma uit si totul s-a intamplat repede proba husa si acasa rochia fusese deja modificata adica a fost un numar mai mic si i-a dat drumu sa o faca mai mare se vedeau urme de la cusaturi pe material corsetul prin unele locuri mai scunse ros cu gauri in el se vedea ca fusese dusa la curata dar nu reusise sa o curete calumea ca pe trena mai avea niste urme in sfarsit praf era rochia si mi se spulberasera visele la alta modelul acesta ca stiam ca nu se mai fabrica si ca s-a scos din colectie ca era un model mai vechi nu colectia 2010 am uitat sa specific toata faza asta s-a intamplat intr-o sambata ora inchiderii magazinului ma gandeam daca o las asa pana luni poate zic cei de la magazin ca am umblat eu la ea ce imi vine sclipitoarea idee aflu ca e targ in oradea si participa si ei reusesc sa sun acolo sa vb cu unul din sefi asta sambata seara pe la 7 trimit mailuri cu poze facute in amanunt bun tin legatura cu ei pana luni cand m-au sunat cei de la bucuresti igrijorati de situatie ,am dus rochia inapoi mi-au adus de la toata showrumurile din tara modele asemanatoare tinand cont ca modelul asta nu se mai fabrica am mai probat vre-o 5 rochii si am ales un model foarte apropiat cu al meu numai ca modelul pe care l-am ales mai are pe fusta niste aplicatii si uite asa am ajuns sa schimb si modelul rochiei de mireasa si cu mici facilitati din partea lor care sa ma scuteasca de niste bani pentru greseala facuta. maine o sa va atasez si foto cu modelul nou sper sa va placa pe mine m-a impresionat la ce talie imi face tinand cont ca eu am si o nastere la activ si dantela foarte fina de pe corset .
Am cumparat si vereghetele pun poze maine si cu ele sa vedeti modelul intre timp si am gasit si o alta formatie care sa fim foarte incantati de ea noi vb cu o formatie dar nu am semnat nimik cu ei asa ca ne-am permis sa mai cautam si am gasit tipii au cantat cu loredana o perioada si sunt din chisinau o sa fie in componenta 3 sau 4 la instrumente si 2 fete una va canta populara si de petrecere si una muzica usoara .
Deci sa fac recapitularea ce am
rochie,costum,camasa,vesta,lavaliera,biserica,formatie,cameraman,fotograf,vereghete,locatie pentru cort a si nu stiu daca v-am spus ca avem si nasi care sunt niste prieteni de-ai nostrii cu care a locuit miresoiu vre-o 3 ani in aceashi casa cand a fost plecat in strainatate si care sunt foarte incantati sa cunune mai ales nasa.
Fetelor cam astea sunt intamplarile cat am lipsit si promit sa pun poze maine cu rochia si vereghetele
Va pupik dulce si mi-a fost dor MAXIM MAXIM sa citez pe blonda noastra