laura_sandu scrie:
evident...depinde de persoana si de cum sunteti obisnuiti.Sotului meu ii place mai mult sa primeasca o pereche de pantofi, o haina sau un telefon pe care si-l doreste....noi nu am fost niciodata e drept cu cadourile siropoase.Cred ca un singur mutunache am primit de la el de un 14 februarie in primul an....zi pe care nici nu o mai sarbatorim acum...
Eu...la fel, prefer o pereche de pantofi, o poseta , decat un buchet de flori....
La inceputul relatiei am primit cadouri gen: bratara si lantisor de argint, un urs mare mare care il ador dar ocupa cam mult spatiu cei drept, o rama foto cu poza cu noi 2 ...(apropo, trebuie sa schimb poza ca e prea veche

) sau pur si simplu imbracaminte, o bluzita draguta, un trening...chestii de care aveam nevoie in acel moment.
Si eu prefer o piesa de vestimentatie, pantofi, un accesoriu...decat un buchet de flori, si daca e sa primesc flori...le prefer pe cele de sezon care sunt mai ieftine (narcise, lalele, flori de camp) un buchet mai mare dar dragut
O singura data mi-a cumparat Mihai flori de Sf. Maria ...un buchet frumos cei drept cu 5 trandafiri si l-am trimis cu el la maica-sa si i-am zis sa nu mai vina niciodata la mine cu flori de alea

asa ca s-a invatat minte, i-am spus ce flori imi plac iar atunci cand doreste sa imi cumpere flori sa-mi ia ceva ce-mi place si ce nu costa mult pentru ca se ofilesc si sunt bani risipiti aiurea, sau atunci cand iesim la plimbare si vedem femei care stau sa vanda buchete de flori intotdeauna imi ofera unul ....fie ca e ziua mea de nastere, fie ca e luni sau marti