Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 11:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 05 Noi 2010, 11:31 
Diva

ramonelle scrie:

La gynia umblu la dr. Rusu Diana.....daca o sa fiu acasa te sun ...ca mai mult ca sigur tb sa merg sa stau cu nepoata-mea.....cumnata-mea trebuie sa mearga si ea sa-si faca analize pt tbc

Nu am auzit de ea.Oricum, ideea este sa incepi sa iti faci niste analize, sa vezi care este motivul pt care se opresc sarcinile in evolutie.Vorbim la telefon dupa ora 1.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 11:39 
Diva

laura_sandu scrie:

Nu am auzit de ea.Oricum, ideea este sa incepi sa iti faci niste analize, sa vezi care este motivul pt care se opresc sarcinile in evolutie.Vorbim la telefon dupa ora 1.

Sarcina nu era oprita din evolutie, nu reuseste sa se fixeze in uter...oricum am inceput analizele si sper sa-i dam de cap.....acu tre' sa plec ca ajunge si soacra-mea :mellow: ...daca nu reusesc sa te sun , sapamana viitoare facem cumva sa ne vedem, daca poti si tu :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 11:47 
Diva

ramonelle scrie:
Sarcina nu era oprita din evolutie, nu reuseste sa se fixeze in uter...oricum am inceput analizele si sper sa-i dam de cap.....acu tre' sa plec ca ajunge si soacra-mea :mellow: ...daca nu reusesc sa te sun , sapamana viitoare facem cumva sa ne vedem, daca poti si tu :hug:

vai Ramo, sincer imi pare tare rau, stiu cat de mult va doriti, dar fii optimista :flowers: , o sa se intample minunea :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 11:54 
Diva

ramonelle scrie:

biata de tine...imi pare f rau :( sper sa-i dati de capat cat mai rpd :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 11:55 
Diva

Ayrun scrie:

vai Ramo, sincer imi pare tare rau, stiu cat de mult va doriti, dar fii optimista :flowers: , o sa se intample minunea :hug:

tu cum esti? cresteti, cresteti? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 12:05 
Diva

clarut scrie:

tu cum esti? cresteti, cresteti? :)

eu sunt binisor , sa zic asa :). fizic ma dor ligamentele de nu mai pot merge uneori si am inceput iar cu stari de greata , asta unde imi apasa pe stomac, dar nu mai e mult, inca o luna si putin si gata :) .
tu ce faci? te-ai apucat de treaba? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 13:17 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
oooo tu Laura...chiar e cel mai important sa fii sanatos...eu am avut vreo 3 saptamani infernale si inca nu s-a terminat...am pierdut acu 2 saptamani a doua sarcina la 7 saptamani, umblu la tot felu' de analize, cumnatu-mio a fost internat ieri, e suspect de tbc....trebuie sa am grija din cand in cand de nepotica si multe altele :( ...nu stiu cand o sa se termine totul sa revin la viata mea normala si fericita

Imi pare foarte rau Ramo pentru ceea ce ti se intampla , sper sa-i dati de cap sa vedeti care este problema :|
De mult tot vreau si eu sa vin pe la tine, dar nu stiu cand ajung si esti aici aproape de mine, parca nu mai am timp de nimic, cand is acasa ba am treaba, proiecte, de invatat si cand nu am nimic stau si eu sa ma relaxez putin :) ...sunt putin si suparata ca m-am ingrasat, am si zis ca gata cu orasul ca numai prostii mananc....tot timpul inainte de scoala mergem pe undeva sa mancam :| ....acum incerc sa-mi fac iarasi un program si sa ma obisnuiesc, trebuie sa dau jos...ii musai!...parca nici nu mai am asa multa vointa, nu stiu...seara vin tarziu acasa, tot timpul mananc :))
Dar o sa-mi fac timp si tot vin pana la tine intr-o dimineata, saptamana viitoare poate cand o sa fi libera. Mi-ar placea sa ne si intalnim iarasi macar noi 3, sau daca vreti sa ne intalnim si cu Cami sa vedeti ce baietel frumos are :D ...eu am mai vorbit cu ea si ar vrea si ea sa ne vedem cu toatele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 13:19 
Diva

carlita scrie:

Imi pare foarte rau Ramo pentru ceea ce ti se intampla , sper sa-i dati de cap sa vedeti care este problema :|
De mult tot vreau si eu sa vin pe la tine, dar nu stiu cand ajung si esti aici aproape de mine, parca nu mai am timp de nimic, cand is acasa ba am treaba, proiecte, de invatat si cand nu am nimic stau si eu sa ma relaxez putin :) ...sunt putin si suparata ca m-am ingrasat, am si zis ca gata cu orasul ca numai prostii mananc....tot timpul inainte de scoala mergem pe undeva sa mancam :| ....acum incerc sa-mi fac iarasi un program si sa ma obisnuiesc, trebuie sa dau jos...ii musai!...parca nici nu mai am asa multa vointa, nu stiu...seara vin tarziu acasa, tot timpul mananc :))
Dar o sa-mi fac timp si tot vin pana la tine intr-o dimineata, saptamana viitoare poate cand o sa fi libera. Mi-ar placea sa ne si intalnim iarasi macar noi 3, sau daca vreti sa ne intalnim si cu Cami sa vedeti ce baietel frumos are :D ...eu am mai vorbit cu ea si ar vrea si ea sa ne vedem cu toatele.

mi-ar placea si mie sa ne vedem cu cami.Poate organizam o intalnire pe saptamana viitoare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 13:32 
Diva

Ayrun scrie:

eu sunt binisor , sa zic asa :). fizic ma dor ligamentele de nu mai pot merge uneori si am inceput iar cu stari de greata , asta unde imi apasa pe stomac, dar nu mai e mult, inca o luna si putin si gata :) .
tu ce faci? te-ai apucat de treaba? :D

of, saracuta de tine :(
nu...eu la anul. cred :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 14:01 
Diva

clarut scrie:

of, saracuta de tine :(
nu...eu la anul. cred :)

nu mai este mult pana la anul :), abia astept sa te aud cu astfel de vesti :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 14:14 
Diva

Ayrun scrie:

nu mai este mult pana la anul :), abia astept sa te aud cu astfel de vesti :nblink:

mie mi se pare ciudat..nu ma vad in postura asta :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 18:38 
Diva

ramonelle scrie:
oooo tu Laura...chiar e cel mai important sa fii sanatos...eu am avut vreo 3 saptamani infernale si inca nu s-a terminat...am pierdut acu 2 saptamani a doua sarcina la 7 saptamani, umblu la tot felu' de analize, cumnatu-mio a fost internat ieri, e suspect de tbc....trebuie sa am grija din cand in cand de nepotica si multe altele :( ...nu stiu cand o sa se termine totul sa revin la viata mea normala si fericita

buna fetele!!!
hai ramo ce rau imi pare sa aud una ca asta.....fffffff rau imi pare....era destul de avansata,ce s-a intamplat daca vrei sa vb despre asta binenteles....tinem pumni ptr urmatoarea :hug:

p.s.: gata am citit tot.....sper sa fie bine intr-un final

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2010, 23:07 
Diva

clarut scrie:

mie mi se pare ciudat..nu ma vad in postura asta :nlol:

eu nu m-am vazut pana am nascut :)
Ti-am spus....totul este sa te lasi dusa de val.Niciodata nu o sa fii pregatita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 00:37 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara fetelor :)
Am ajuns si eu pe acasa, acum vin de la spital...soacra mea s-a simtit rau si s-a dus la spital, au internat-o iar acum seara o opereaza de colecist, are ceva pietre... :)

Voi ce mai faceti? Nimeni pe aici?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 00:46 
Diva

carlita scrie:
Buna seara fetelor :)

Voi ce mai faceti? Nimeni pe aici?

si eu sunt pe aici, o sa fac o noapte alba ca si aseara, sunt epuizata fizic si psihic fetelor, Sabin de aseara in face febra si m-am luptat continuu sa i-o scad, si scadea si apoi iar crestea si tot asa, acum mititelul doarme, sper ca la noapte sa fie bine si sa nu mai faca :wall:

si toate astea din cauza unei mamici inconstiente care nu si-a tratat fetitza corespunzator, ci dupa ureche si mai rau, nu ne-a spus si noua ca are un virus care se transmite imediat la alti copii, si uite cu suntem 3 mamici care ne chinuim acum, care mai de care cu febra, diaree, imi vine sa o omor credeti-ma, este a doua oara cand face treaba asta, oricum acum nu ma intereseaza decat sa -mi fie copilul bine, dar as strange-o de gat , daca ar fi acum in fatza mea :(, e groaznic sa-l vad cum se chinuie in frisoane si in starea aceea :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 01:36 
Diva

Ayrun scrie:

si eu sunt pe aici, o sa fac o noapte alba ca si aseara, sunt epuizata fizic si psihic fetelor, Sabin de aseara in face febra si m-am luptat continuu sa i-o scad, si scadea si apoi iar crestea si tot asa, acum mititelul doarme, sper ca la noapte sa fie bine si sa nu mai faca :wall:

si toate astea din cauza unei mamici inconstiente care nu si-a tratat fetitza corespunzator, ci dupa ureche si mai rau, nu ne-a spus si noua ca are un virus care se transmite imediat la alti copii, si uite cu suntem 3 mamici care ne chinuim acum, care mai de care cu febra, diaree, imi vine sa o omor credeti-ma, este a doua oara cand face treaba asta, oricum acum nu ma intereseaza decat sa -mi fie copilul bine, dar as strange-o de gat , daca ar fi acum in fatza mea :(, e groaznic sa-l vad cum se chinuie in frisoane si in starea aceea :cry:

Offf, saracutul.Aveti grija de voi.Eu cand a avut febra 2 zile m-am dus cu el la urgenta...nu mai stiam ce sa fac :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 03:04 
Diva

vai Anca ce urate is chestiile astea...si eu ma enervez fff rau cand vine cineva cu copilul bolnav la joaca de se imbolnavesc si altii...mi se pare egoism de-a dreptul...

sper sa se faca bine cat de curand...te pot ajuta cu ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 09:41 
Diva

laura_sandu scrie:

Offf, saracutul.Aveti grija de voi.Eu cand a avut febra 2 zile m-am dus cu el la urgenta...nu mai stiam ce sa fac :(

da , am fost pe aproape sa chem o ambulanta pt ca nu-l puteam scoate din casa cu temp asa mare, dar am reusit sa i-o cobor prin impachetari cu prosopul, deja saracul era arhiplin de supozitoare si siropuri. azi e mai binisor,e vioi, nu a mai facut febra, il urmaresc :)

Bamba scrie:
vai Anca ce urate is chestiile astea...si eu ma enervez fff rau cand vine cineva cu copilul bolnav la joaca de se imbolnavesc si altii...mi se pare egoism de-a dreptul...

sper sa se faca bine cat de curand...te pot ajuta cu ceva?

da Gabi stiu, sunt unele de-a dreptul tampite la cap, pe bune, de egoism nu mai zic.mrs mult :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 10:41 
Diva

Pai scade febra pana la urma, nu asta e problema.Dar te enervezi cum spui tu pe mame inconstiente care iti imbolnavesc copilul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2010, 14:21 
Diva

Ayrun scrie:
da , am fost pe aproape sa chem o ambulanta pt ca nu-l puteam scoate din casa cu temp asa mare, dar am reusit sa i-o cobor prin impachetari cu prosopul, deja saracul era arhiplin de supozitoare si siropuri. azi e mai binisor,e vioi, nu a mai facut febra, il urmaresc

buna fetele!!
offf mai ce femei inconstiente,stai domnule in casa cu copilul daca iti este bolnav,nu il expune la mai rau si imbolnavesti pe deasupra si alti copii,sunt sigura ca daca era in fata ta o strangeai de gat,si eo as fi facut la fel.....bine ca se simte mai bine si ai reusit sa ii scazi febra,mititelul de el
cum mai e acum? va dorim multa multa sanatate....ai grija si de tine.....numai o raceala nu-ti trebuie acum pe ultima suta de metri :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]