Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 08 Ian 2010, 14:29 
Diva

clarut scrie:
n-are nicio legatura cu o femeie oarecare sau cu o femeie neglijenta. ca nu-ti tb cine stie ce studii ca sa urmaresti cand ovulezi. e vb de mijloace de contraceptie iar metoda calendarului nu e un mijloc contraceptiv. oricat de bine ti-ai cunoaste corpul se poate intampla, din orice motiv, o schimbare hormonala, o raceala sa ramai insarcinata.

dupa parerea mea calendarul e o chestiune de noroc...iar mie nu-mi plac jocurile de noroc.

se pare ca eu sunt chiar norocoasa :nblink: , pana acum a fost ok de acum incolo iar e ok daca raman pentru ca ne dorim asta

si sunt 100% sigura ca exista femei care habar n-au cand ovuleaza si nici nu stiu ce este aia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 14:50 
Diva

amely85 scrie:
aud f multe persoane care imi tot spun ca dupa ce au luat pastile au ramas f greu, de aceea intreb, daca afecteaza in asemenea mod :\
ce parere aveti de vasectomie?? v-ati supune sotul la o asemenea procedura?? sau ei ar accepta lucru asta? :-`

depinde de femeie, poate are si alte probleme, eu cunosc femei care au ramas imediat dupa ce au renuntat la pastile

nu sunt de acord cu vasectomia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:24 
Diva

logodnica scrie:
pai..problema e ca si legatul trompelor implica o mare dereglare hormonala...care poate duce la cancer (de obicei la san). asta stiu pentru ca am avut caz in familie de acest gen. desigur, inainte sa mai sara cineva sa ma dojeneasca sau sa ma faca femeie de la tara :~* tin sa spun ca nu e obligatoriu ca daca iti legi trompele sa faci cancer, dar exista riscuri mai mari sa patesti asta in comparatie cu niciun risc daca lasi totul sa decurga normal si apelezi la o alta metoda contraceptiva.

:)..la care metoda contraceptiva...?ca in urma discutiilor ramane doar prezervativul ...pe care eu nu il suport.... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:25 
Diva

Ayrun scrie:
depinde de femeie, poate are si alte probleme, eu cunosc femei care au ramas imediat dupa ce au renuntat la pastile

nu sunt de acord cu vasectomia

pai dupa ce te lasi de pastile nu e indicat sa ramai cel putin 3-4 luni din cate stiu eu.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: discutii generale
MesajScris: 08 Ian 2010, 15:35 
Diva

logodnica scrie:
Hebamame e un el de Dr Pediatru? sau asistenta de pediatrie?
saracutii de voi ca ati trecut prin probleme si plansete...imi pare tare rau;sanatate multa si aveti grija de voi. si pofta buna la laptic :-*

E um fel de moasa calificata, care vine acasa dupa ce nascut ,se ocupa si de mama si de bebelusi ca sa nu fie nevoie de medic dacat in cazuri mai grave, E platita de casa de asigurari timp de 2 luni sau trei, sa vina acasa.
Pe 10 avem o luna in cap si atunci :nparty: daca ne e mai bine.. :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:44 
Diva

laura_sandu scrie:

pai dupa ce te lasi de pastile nu e indicat sa ramai cel putin 3-4 luni din cate stiu eu.

Dragelor la mine metoda clendarului functioneaza., sunt mai norocoasa iar in zilele mai periculoase ,prezervativul. Laura nici eu nu l-am suportat dar azi sunt de mai multe feluri si tot ai sa gasesti unul pe care sa il tolerezi pana la urma,sunt prezervative si pt cei alergici la latex acum, Eu cred ca am incercat cu Flori cre ca vre-o 20 de modele :~* pana am gastit unul sa nu avem niciunu din noi probleme :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:46 
Diva

Ayrun scrie:

se pare ca eu sunt chiar norocoasa :nblink: , pana acum a fost ok de acum incolo iar e ok daca raman pentru ca ne dorim asta

si sunt 100% sigura ca exista femei care habar n-au cand ovuleaza si nici nu stiu ce este aia

ai fost, da. sper sa fii ok si de-acum inainte si sa nu se intample vreo intamplare cand nu-ti doresti;)

normal ca sunt. sunt sigura insa ca dc le-ar interesa, ar putea urmari. acum intr-adevar dc iei vreo fatuca de 15 ani din vreun colt de lume s-ar putea sa nu stie nici pe ce lume traieste :-` da' normal ca nu ne referim la categoria asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:48 
Diva

any scrie:

E um fel de moasa calificata, care vine acasa dupa ce nascut ,se ocupa si de mama si de bebelusi ca sa nu fie nevoie de medic dacat in cazuri mai grave, E platita de casa de asigurari timp de 2 luni sau trei, sa vina acasa.
Pe 10 avem o luna in cap si atunci :nparty: daca ne e mai bine.. :nblink:

si noi cam de unde am putea sa stim? dati si voi o explicatie scurta cand folositi cuvinte de prin alte limbi :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:54 
Diva

laura_sandu scrie:

:)..la care metoda contraceptiva...?ca in urma discutiilor ramane doar prezervativul ...pe care eu nu il suport.... :~*

cam da. :) prezervativul e cea mai buna solutie, sigura (99%) si sanatoasa dupa mine. si cum spunea any mai sus sunt o multime de feluri. am patit si eu tot felul de iritatii sau senzatii neplacute dar am gasit unul ok. pe urma mai e steriletul cu cupru care nu stiu sa aiba contraindicatii insa nici nu m-am documentat.

pana la urma aproape orice implica un risc. ceea ce nu inseamna neaparat o pb. insa eu cred ca e bine sa-ti pastrezi orizonturile deschise si sa te gandesti la cat de mult te pot afecta unele metode in timp. si cu atat mai mult in industria medicamentelor unde banii se fac din vanzari si nu din vreo dorinta arzatoare de a-si ajuta semenii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:58 
Diva

laura_sandu scrie:

de ce?
eu n-as avea pb cu vasectomia. andrei insa sigur are :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:11 
Diva

laura_sandu scrie:

eu nici atat......am incercat destule la inceputul relatiei noastre si sincer nu am gasit nici unul sa ne "satisfaca" pe amandoi.......
da,laura, si eu stiu de la dr din ro ca trebuie facuta o pauza de cel putin 3 luni din momentul in care ai intrerupt anticonceptionalele si momentul cand vei fii insarcinata.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:23 
Diva

clarut scrie:
si noi cam de unde am putea sa stim? dati si voi o explicatie scurta cand folositi cuvinte de prin alte limbi :wacko:

si aici exista asa ceva.....dar eu sincer prefer sa ii spun asistenta medicala.....binenteles ca are o denumire anume,dar cand va fi timpul o voi invata ptr mine si atat :).......cred ca exista si in belgia asa ceva,nu clarut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:24 
Diva

clarut scrie:

normal ca sunt. sunt sigura insa ca dc le-ar interesa, ar putea urmari. acum intr-adevar dc iei vreo fatuca de 15 ani din vreun colt de lume s-ar putea sa nu stie nici pe ce lume traieste :-` da' normal ca nu ne referim la categoria asta.

tine si de educatie. cunosc femei , aranjate si stilate care nu au fost in viata lor la ginecolog si explicatia a fost "nu m-a durut nimic pana acum, dc sa merg?", deci clar nu ma refer la categoria aceea. chiar nu le pot intelege

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:27 
Diva

elyt1000 scrie:

eu nici atat......am incercat destule la inceputul relatiei noastre si sincer nu am gasit nici unul sa ne "satisfaca" pe amandoi.......

nici eu nu-l suport, pana am dat peste unul bun a durat ceva, dar eu am alta problema il vad ca pe o bariera intre noi :( , cu toate ca stiu ca este cam cea mai buna metoda

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:30 
Diva

Ayrun scrie:
nici eu nu-l suport, pana am dat peste unul bun a durat ceva, dar eu am alta problema il vad ca pe o bariera intre noi :( , cu toate ca stiu ca este cam cea mai buna metoda

problema aste o are sotul meu......spune ca nici nu ma putea simti cu adevarat din cauza "pungi aleia din cauciuc" :nlol: :nlol: .......
dupa am mers la dr si am luat anticonceptionale care sa zicem ca ne-a "satisfacut" pe amandoi :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:32 
Diva

laura_sandu scrie:

am auzit si eu ceva de genul ca vezi doamne sa se detoxifice organismul, dar asa si cu fumatul tre sa-l lasi inainte cu cel putin 6 luni - 1 an sa ramai, nu stiu cate persoane fac asta, eu nu le-am lasat , dar le-am rarit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 17:38 
Diva

buna elly ...sarbatorile le-am facut in familie...atat la ai mei cat si la socri....a fost frumos...revelionul am incercat sa il facem cu cei mai buni prieteni si a fost bine pana la 12 unde fiecare a plecat cu colindatul la parinti...apoi cand ne-am reintalnit deja toata lumea era pe somn...deci ne-am intors la ai mei care erau la vecini , iar acolo am dansat pana la 6 ....a fost frumos....voi fetelor cum ati petrecut sarbatorile?nu am avut timp sa va citesc nici sa ma uit sa vad daca ati pus poze...sper sa ma uit curand si sa reusesc si eu sa pun cateva poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 18:07 
Diva

elyt1000 scrie:
problema aste o are sotul meu......spune ca nici nu ma putea simti cu adevarat din cauza "pungi aleia din cauciuc" :nlol: :nlol: .......
dupa am mers la dr si am luat anticonceptionale care sa zicem ca ne-a "satisfacut" pe amandoi :nlol: :nlol:

si eu am avut probleme la inceput cu prezervativele dar intr-un final l-am gasit pe cel care mi se potriveste si totul este bine...noi am recurs la aceasta metoda contraceptiva pt ca sotul meu nu a vrut sa continui sa mai iau anticonceptionale pt ca nu vrea sa-mi fac rau...nu am loat pilule dact cateva luni si pot sa spun ca nu am avut nici o problema de la ele dar clar ca nu sunt 100% bune pt organizm...dupa ce o sa nasc ma gandesc ce metoda contraceptiva o sa aleg dar in nici un caz pilulele pt ca eu nu suport sa inghit pastile si sa stau in fiecare zi cu ganul sa nu uit sa le iau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 18:13 
Diva

lily scrie:
si eu am avut probleme la inceput cu prezervativele dar intr-un final l-am gasit pe cel care mi se potriveste si totul este bine...noi am recurs la aceasta metoda contraceptiva pt ca sotul meu nu a vrut sa continui sa mai iau anticonceptionale pt ca nu vrea sa-mi fac rau...nu am loat pilule dact cateva luni si pot sa spun ca nu am avut nici o problema de la ele dar clar ca nu sunt 100% bune pt organizm...dupa ce o sa nasc ma gandesc ce metoda contraceptiva o sa aleg dar in nici un caz pilulele pt ca eu nu suport sa inghit pastile si sa stau in fiecare zi cu ganul sa nu uit sa le iau

lili, am vazut deja de mai multe ori ca ai scris organizm.Varianta corecta este organism :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 18:31 
Diva

laura_sandu scrie:

pai la prezervativ ma gandeam, in principal. apoi, steriletul, care trecand peste incompatibilitatea unora dintre femei, implica mai putine riscuri prin montarea lui. si din cate mai imi spunea doctorita mea ginecolog, ar mai fi niste ovule care se introduc cu 10-15 min inainte de a avea actul sexual si te protejeaza. acum..nu mai tin minte exact ce era cu ele, doar am tinut minte ca idee ca au aparu si alte metode contraceptive.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]