Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 26 Iun 2010, 15:26 
Diva

buna fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 16:17 
Diva

buna! ce mai faci?
m-am intalnit cu simona si ziceam sa mai organizam o intalnire...cine se baga?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 16:29 
Diva

anidaaa scrie:
buna! ce mai faci?
m-am intalnit cu simona si ziceam sa mai organizam o intalnire...cine se baga?

eu eu eu :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 19:02 
Diva

mariko scrie:
Ely,ia-ti tensiunea,in primul rind.Apoi incearca sa reduci sarea ,mai bine deloc sarat.Din ce stiu eu de data trecuta,drta mea imi zicea sa urmaresc daca mi se vor umfla miinile si picioarele,mai ales ca era vara si ff cald,ca nu cumva sa fie semn de pre-eclampsie.a,si un sumar de urina,m-am uitat in carnetul de acum 5 ani sa vad ce scria dta.e posibil sa retii doar apa,atit.si daca spui ca la tine este cald....

tensiunea mi-o i-a la fiecare control,e super buna,sare am renuntat de tot la ea de acum 3 luni,si eu am crezut ca e de la ea......da acum e fff cald aici si daca merg putin sau fac efort,mainile si picioare sunt butuci si am dureri,nu imense,suportabile.....asta spunea si mama mea ca retin apa,albumina cica
iti doresc o sarcina cat mai usoara,sa nu ai parte nici la sarcina aceasta de arsuri ptr ca sunt ingrozitoare,prefer sa ma doara mainile si picioarele decat sa ma arda gatul :lol:
ai grija de tine si de bebic :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 19:04 
Diva

mariko scrie:
nu,nu am luat niciodata,pentru ca analizele de singe au iesit ok si nu a fost cazul sa imi prescrie.singura problema e ca sigur voi cere ceva impotriva varsaturilor,am ajuns sa maninc cit o vrabie,putin si des,altfel fac sant la baie...

eu la inceput si apa daca o beam o varsam,doamne de 10 ori pe zi.....renutasem sa mai merg la baie,nici nu puteam,mergeam pe pereti si asa ca imi luasem ligheanul langa mine......ma bucur ca tu poti sa mananci ceva
cat despre acid folic sunt de acord cu fetele,si eu l-am luat inainte de a ramane insarcinata si pana la 9 saptamani cred de sarcina,cand l-am oprit in spital......eram deja in perfuzii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 19:40 
Diva

elyt1000 scrie:
[
eu la inceput si apa daca o beam o varsam,doamne de 10 ori pe zi.....renutasem sa mai merg la baie,nici nu puteam,mergeam pe pereti si asa ca imi luasem ligheanul langa mine......ma bucur ca tu poti sa mananci ceva
cat despre acid folic sunt de acord cu fetele,si eu l-am luat inainte de a ramane insarcinata si pana la 9 saptamani cred de sarcina,cand l-am oprit in spital......eram deja in perfuzii

:nlol: imi aduci aminte cum eram eu la sabin cu ligheanul, asa cum spui tu, il tineam cu mine-n pat, era cel mai bun prieten al meu :nlol: , cred ca nici cu silviu nu am stat atata timp bot in bot cum am stat cu ligheanu ala, a vrut sa ma incerce si de data asta, dar nu i-a mers :nblink:

si eu zic ca acidul folic este destul de important, dar fiecare face ce vrea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 20:58 
Diva

numai cand imi aduc aminte cat de rau mi-a fost si mie cu Alexia, parca imi trece pofta de alt copil...mi se sparsesera vasele de sange de la ochi si eram vanata de cata presiune puneam cand imi venea sa vars :( off...noroc cu medicamentele alea...nu stiu de ce m-am incapatanat sa le iau la inceput ca a fost bine dupa aia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 22:38 
Diva

Bamba scrie:
numai cand imi aduc aminte cat de rau mi-a fost si mie cu Alexia, parca imi trece pofta de alt copil...mi se sparsesera vasele de sange de la ochi si eram vanata de cata presiune puneam cand imi venea sa vars :( off...noroc cu medicamentele alea...nu stiu de ce m-am incapatanat sa le iau la inceput ca a fost bine dupa aia :)

mie mi-a dat METOCLOPRAMID la nevoie, dar nu a avut niciun efect, am luat doar doua, altceva nici nu am vrut sa iau chiar daca exista, eu cu medicamentele in sarcina am fost mai retinuta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 23:41 
Diva

Ayrun scrie:
mie mi-a dat METOCLOPRAMID la nevoie, dar nu a avut niciun efect, am luat doar doua, altceva nici nu am vrut sa iau chiar daca exista, eu cu medicamentele in sarcina am fost mai retinuta :)

eu nu am luat niciodata.Nu am vrut sa iau nimic in primul trimestru, desi mi-a fost foarte rau.Poate ca acum daca as repeta experienta, as lua de cateva ori ca am avut zile in care am crezut ca mor.Oricum, am avut prietene paranoice cu sarcina, care nu s-au vopsit, nu s-au dat cu oja.....tampenii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 23:45 
Diva

laura_sandu scrie:
Oricum, am avut prietene paranoice cu sarcina, care nu s-au vopsit, nu s-au dat cu oja.....tampenii.

da , stiu ce zici :nlol: , in primul trim e adev ca nici eu nu m-am vopsit, unghii aveam puse si atunci si acum

dar tie nu-ti adusese Bamba, acele pastilute miraculoase ? parca asa stiam :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 23:58 
Diva

Ayrun scrie:

da , stiu ce zici :nlol: , in primul trim e adev ca nici eu nu m-am vopsit, unghii aveam puse si atunci si acum

dar tie nu-ti adusese Bamba, acele pastilute miraculoase ? parca asa stiam :)

alea erau pt acid, nu pt rau. si le-am luat in ultima luna de sarcina...parca.Pt acid am luat si de la noi rennie.dar nu am luat nimic in primul trimestru pt rau.
Eu de vopsit, m-am vopsit toata sarcina.Doar in primul trimestru fara amoniac.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 00:24 
Diva

daa erau pt acid...pt rau imi dadusera phenergan sau prometazine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 08:40 
Diva

laura_sandu scrie:
alea erau pt acid, nu pt rau. si le-am luat in ultima luna de sarcina...parca.Pt acid am luat si de la noi rennie.dar nu am luat nimic in primul trimestru pt rau.
Eu de vopsit, m-am vopsit toata sarcina.Doar in primul trimestru fara amoniac.

in loc de rennie sau altceva functiona laptele, ca si acum

de vopsit , eu m-am vopsit de pe la 3 luni , tin minte si acum abia iesisem din spital si mergeam la un botez

la ce rauri sunt in primul trim, nici nu cred ca exista ceva sa le poata taia cat sa te simti normal :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 10:42 
Diva

buna dimineata fetele!!
nici eu nu am luat absolut nimic primele 3 luni in afara de perfuzile lor cu vitamine(groaznice) si glucoza.....de vopsit inca nu m-am vopsit ptr ca nu am chef nu ptr al motiv,unghiile mi le-am facut mereu,asta e culmea........si la mine tot laptele ajuta contra arsurilor si refuz sa i-au pastile,pur si simplu le urasc........acum i-au fier si vitamine contra anemiei si mi se par oribile
sa aveti o duminica frumoasa :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 11:13 
Diva

elyt1000 scrie:
buna dimineata fetele!!
nici eu nu am luat absolut nimic primele 3 luni in afara de perfuzile lor cu vitamine(groaznice) si glucoza.....de vopsit inca nu m-am vopsit ptr ca nu am chef nu ptr al motiv,unghiile mi le-am facut mereu,asta e culmea........si la mine tot laptele ajuta contra arsurilor si refuz sa i-au pastile,pur si simplu le urasc........acum i-au fier si vitamine contra anemiei si mi se par oribile

da stiu si eu iau fier bleah, nu le suport

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 12:29 
Diva

elyt1000 scrie:
buna dimineata fetele!!

Ely, v-ati gandit la nume? baiat, fetita :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 19:32 
Diva

Ayrun scrie:
Ely, v-ati gandit la nume? baiat, fetita :D

da da......am facut si felicitarile la bebe de proba,atat ptr fetitza cat si ptr baietzel avem nume dar numai eu si sotul le stim...suntem o familie plina de secrete :rofl: :rofl:
voi v-ati gandit la un nume ptr fetitza voastra?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 20:49 
Diva

buna fetelor!!! acum am ajuns si noi acasa...nici eu nu am luat nimic inafara de vitamine, fe si acidul folic cu toate ca primele 3 luni au fost foarte naspa si pt mine...am mai luat in prima luna o sapt de nospa si ceva pt fixare pt ca am avut ceva probleme si era risc de avort dar in rest nimic...arsurile imi treceau si mie cu lapte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 23:27 
Diva

elyt1000 scrie:
da da......am facut si felicitarile la bebe de proba,atat ptr fetitza cat si ptr baietzel avem nume dar numai eu si sotul le stim...suntem o familie plina de secrete :rofl: :rofl:
voi v-ati gandit la un nume ptr fetitza voastra?

am inteles secretosilor :)

pt noi inca este cam devreme sa ne gandim la nume, aveam noi cateva trecute in agenda de data trecuta de la Sabin, ne gandeam ca daca totusi e fata si am ales atunci cateva printre care Sabina :D , dar acum nu mai merge ca il avem pe Sabin :D , Larisa, Isabela, Klara astea le tin minte, tre sa ma uit, dar cum spuneam , este inca f devreme si e timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 23:29 
Diva

lily scrie:
nici eu nu am luat nimic inafara de vitamine, fe si acidul folic cu toate ca primele 3 luni au fost foarte naspa si pt mine...am mai luat in prima luna o sapt de nospa si ceva pt fixare pt ca am avut ceva probleme si era risc de avort dar in rest nimic...arsurile imi treceau si mie cu lapte

pai nu ziceam de problemele care le-am avut, ca asa si mie mi-a dat utrogestan cand m-au internat cu amenintare de avort, ziceam de cele care sunt normal de luat, vitamine, fe, acid folic

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]