logodnica scrie:
buna fetelor. apropos de cure de slabit, nici eu nu am tinut cure pana acum. pentru ca nu sunt ambitioasa, nu pentru ca nu as avea nevoie. mi se pare mai multa ambitie la cineav care se abtine de la mancat decat de la cineva care face sport. pentru ca totusi, miscare facem cam toti dar sa ma abtin de la ceva ce-mi place..e aproape imposibil pentru mine

pe de alta parte prefer sa mananc sanatos si la ore fixe decat sa ma infometez sau sa mananc chestii impuse de un regim, indiferent daca sunt chestii bune sau nu. si eu am ramas cu o micuta burtica dupa nastere, insa am mai putin cu un kilogram decat atunci cand am ramas. Clar depinde de confomrmatia si metabolismul fiecaruia pentru ca nu sunt nici vreo slabanoaga si nici vrei grsuta..sunt usor rotunjoara la pulpe si fund.., lata in solduri si stiu ca mereu acolo s-a depus si probabil se va depune mereu. dar le dau jos mereu..probabil si activitatea, si munca de pana acum de la servici..si, cel mai important, metabolismul si organismul meu.
si eu zic ca e mai bine sa nu zici nu niciodata pentru ca nu se stie. eu am patit-o de cateva ori si de atunci nu mai zic nu..zic cine stie

plus ca mereu multumesc pentru cateun lucru bun care mi se intampla sau pe care il am

fetelor , eu de regula sunt cam ciufuta si in special la mancare, deci la mine nu tine chestia ca vai ce greu e sa te abtii de la mancare, de aceea spun ca sportul primeaza si nu miscarea pe care o facem toti, cand mergem la piatza sau la plimbare, eu vb de sport la sala sau alergare in parc la prima ora dimineata sau seara, in functie de ce vrei sa faci, eu cu mancare sunt certata si-n special cu legumele fierte, eu mananc ciorba strecurata si niciodata mancare gatita ce contine legume, mi-e scarba de ele, de ebicei le mananc crude asa-mi plac cel mai mult,
tine intr-adevar si de metabolismul fiecaruia