Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 00:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 17 Feb 2010, 13:01 
Diva

buna fetelor. apropos de cure de slabit, nici eu nu am tinut cure pana acum. pentru ca nu sunt ambitioasa, nu pentru ca nu as avea nevoie. mi se pare mai multa ambitie la cineav care se abtine de la mancat decat de la cineva care face sport. pentru ca totusi, miscare facem cam toti dar sa ma abtin de la ceva ce-mi place..e aproape imposibil pentru mine :~* pe de alta parte prefer sa mananc sanatos si la ore fixe decat sa ma infometez sau sa mananc chestii impuse de un regim, indiferent daca sunt chestii bune sau nu. si eu am ramas cu o micuta burtica dupa nastere, insa am mai putin cu un kilogram decat atunci cand am ramas. Clar depinde de confomrmatia si metabolismul fiecaruia pentru ca nu sunt nici vreo slabanoaga si nici vrei grsuta..sunt usor rotunjoara la pulpe si fund.., lata in solduri si stiu ca mereu acolo s-a depus si probabil se va depune mereu. dar le dau jos mereu..probabil si activitatea, si munca de pana acum de la servici..si, cel mai important, metabolismul si organismul meu.
si eu zic ca e mai bine sa nu zici nu niciodata pentru ca nu se stie. eu am patit-o de cateva ori si de atunci nu mai zic nu..zic cine stie :~* plus ca mereu multumesc pentru cateun lucru bun care mi se intampla sau pe care il am :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:02 
Diva

Ayrun scrie:

exact, punctul meu de vedere , iar eu am specificat ce as face eu, nu am spus Laura nu e buna cura, fa sport

nu ma supar asa usor :p

Clarut, era pt Anca mesajul :).Pe ea am vazut-o mai suparata...sau cel putin asa mi-a dar impresia :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:04 
Diva

incerc sa o inteleg pe cat pot pe Laura si am incercat sa ma pun in locul ei, dar asta as face eu in aceasta situatie, si sub nicio forma vreodata nu cred ca am lasat sa se inteleaga ca ce spun eu trebuie luat ca un adevar absolut :nlol: :nlol: , serios acum, niciodata nu am spus, faceti asa ca e cel mai bine, garantez eu, poate m-am exprimat gresit vreodata, dar nuuu, mereu am spus ca am facut eu sau ce as face

am scis cu rosu ca sa vezi mai bine :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:05 
Diva

clarut scrie:

eu...chiar n-as vrea sa ne suparam. aparent, avem pareri diferite referitoare la curele de slabit. da' asta nu e un motiv de cearta...

da exact, avem pareri diferite, iar cearta chiar nu-si are locul aici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:17 
Diva

laura_sandu scrie:

Clarut, era pt Anca mesajul :).Pe ea am vazut-o mai suparata...sau cel putin asa mi-a dar impresia :~*

da, da, am vz. da' tinam si eu sa-mi spun parerea! nu se poate? :p

eu normal ca nu m-am suparat :) sunt chiar bine dispusa :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:22 
Diva

nici eu nu sunt de acord cu curele de slabire foarte drastice si cu siguranta nu sunt sanatoase...eu cred ca cea mai buna cura de slabire este un regim de viata sanatos si miscare...este adevarat ca rezultatele apar mai greu dar cu siguranta organismul nu are de suferit.
tu laura din cate am inteles mananci destul de sanatos si cred ca daca ai renunta la dulciuri si ti-ai impune niste mese regulate si cu putin sport cu siguranta vei slabi
este doar parerea mea nu vreu sa supar pe nimeni si consider ca tu sti cel mai bine ce metoda este mai buna pt tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:38 
Diva

clarut scrie:

da, da, am vz. da' tinam si eu sa-mi spun parerea! nu se poate? :p

eu normal ca nu m-am suparat :) sunt chiar bine dispusa :neyes:

normal ca se poate.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:38 
Diva

Ayrun scrie:
incerc sa o inteleg pe cat pot pe Laura si am incercat sa ma pun in locul ei, dar asta as face eu in aceasta situatie, si sub nicio forma vreodata nu cred ca am lasat sa se inteleaga ca ce spun eu trebuie luat ca un adevar absolut :nlol: :nlol: , serios acum, niciodata nu am spus, faceti asa ca e cel mai bine, garantez eu, poate m-am exprimat gresit vreodata, dar nuuu, mereu am spus ca am facut eu sau ce as face

am scis cu rosu ca sa vezi mai bine :p

am vazut f bine, multumesc :p

eu asa am luat-o, ca pe un adevar absoult :D ca pe urma dc cineva sau majoritatea nu e de acord cu tine tinzi sa te aprinzi O:) o fi intr-adevar chestiune de exprimare ;) si de intelegere :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:43 
Diva

eu cred ca e vb de ambitie in egala masura si la sport si la cura. e ingrozitor de greu dupa o zi de munca sa te duci la sala sau sa iesi s-alergi in frig cand ai putea f bine sa lancezesti pe canapea...
eu am incercat vreo jum de an sa merg la sala (nu pt slabit, ci pt ca sunt o sedentara prin definitie si simteam ca am nevoie de ceva cardio) si acum il vad pe andrei cum trage de el sa faca sport ca sa scape de burtica...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:44 
Diva

buna ziua fetelor de acum:D eu abia am venit de la fac...cu un pachetel de nervi dar trece repede....madutza vad ca ai probleme deja cu ingrasatul:)) ce o sa facy cand vei ajunge spre finalul sarcinii?burtica aia are frumusetea ei cand esti insarcinata:P .
cat despre suparare de la dieta nu are rost...e bine ca nu s-a suparat nimeni.......laura intr-adevar e greu sa te obisnuiesti sa nu mananci dimienatza....si eu ma simteam mai nashpa cand am renuntat la masa de dimineatza.....dar m-am obisnuit si acuma abia daca mi se face foame la 12......dar incerc sa mananc la 12 cat de putin....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 13:46 
Diva

despre sport:D:D:D eu nu sunt ambitioasa delok.....am incercat de nenumarate ori sa respect un program de facut sport pe care il faceam in fiecare seara acasa....dar am renuntat tot de atatea ori....:D am preferat sa las mersul foarte mult pe jos si faptul ca instrumentul la care cant eu necesita statul numai in picioare si mers de la un capat la altul.....deci...dieta pe primul loc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:00 
Diva

clarut scrie:
am vazut f bine, multumesc :p

eu asa am luat-o, ca pe un adevar absoult :D ca pe urma dc cineva sau majoritatea nu e de acord cu tine tinzi sa te aprinzi O:) o fi intr-adevar chestiune de exprimare ;) si de intelegere :)

nuu serios, asta ar fi culmea sa ma enervez ca cineva nu e de acord cu ce spun eu, ar insemna ca am ceva la cap.

fetelor daca asa v-am lasat impresia, imi cer scuze, departe de mine gandul acesta, eu de obicem imi exprim parerea mea si atat, cum si ce as face sau fac eu :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:01 
Diva

hai sa lasam curele......vreau sa deschid alt subiect.
eu as vrea la batranete sa fiu dusa la azil.La fel gandesc si parintii mei si nu vad nici o rusine in asta.Nu cred ca persoana care e dusa la azil este abandonata.Dimpotriva.Ii oferi un mediu propice in care sa isi traiasca batranetile.Daca sta la unul dintre copii...parerea mea este ca mereu apar discutii.Fara sa vrei, chiar daca iti iubesti foarte mult parintele...situatia nu e dintre cele mai placute.Si aici vorbesc despre parinti care au 75-80 de ani...care sunt iesiti la pensie.Parinte singur....care decat sa stea singur acasa e preferabil sa stea cu pers de varsta lui.
Sper sa nu jignesc pe nimeni cu ce am spus mai sus.E parerea mea.....nu un adevar absolut :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:03 
Diva

logodnica scrie:
buna fetelor. apropos de cure de slabit, nici eu nu am tinut cure pana acum. pentru ca nu sunt ambitioasa, nu pentru ca nu as avea nevoie. mi se pare mai multa ambitie la cineav care se abtine de la mancat decat de la cineva care face sport. pentru ca totusi, miscare facem cam toti dar sa ma abtin de la ceva ce-mi place..e aproape imposibil pentru mine :~* pe de alta parte prefer sa mananc sanatos si la ore fixe decat sa ma infometez sau sa mananc chestii impuse de un regim, indiferent daca sunt chestii bune sau nu. si eu am ramas cu o micuta burtica dupa nastere, insa am mai putin cu un kilogram decat atunci cand am ramas. Clar depinde de confomrmatia si metabolismul fiecaruia pentru ca nu sunt nici vreo slabanoaga si nici vrei grsuta..sunt usor rotunjoara la pulpe si fund.., lata in solduri si stiu ca mereu acolo s-a depus si probabil se va depune mereu. dar le dau jos mereu..probabil si activitatea, si munca de pana acum de la servici..si, cel mai important, metabolismul si organismul meu.
si eu zic ca e mai bine sa nu zici nu niciodata pentru ca nu se stie. eu am patit-o de cateva ori si de atunci nu mai zic nu..zic cine stie :~* plus ca mereu multumesc pentru cateun lucru bun care mi se intampla sau pe care il am :~*

fetelor , eu de regula sunt cam ciufuta si in special la mancare, deci la mine nu tine chestia ca vai ce greu e sa te abtii de la mancare, de aceea spun ca sportul primeaza si nu miscarea pe care o facem toti, cand mergem la piatza sau la plimbare, eu vb de sport la sala sau alergare in parc la prima ora dimineata sau seara, in functie de ce vrei sa faci, eu cu mancare sunt certata si-n special cu legumele fierte, eu mananc ciorba strecurata si niciodata mancare gatita ce contine legume, mi-e scarba de ele, de ebicei le mananc crude asa-mi plac cel mai mult,

tine intr-adevar si de metabolismul fiecaruia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:08 
Diva

laura_sandu scrie:
eu as vrea la batranete sa fiu dusa la azil.La fel gandesc si parintii mei si nu vad nici o rusine in asta.Nu cred ca persoana care e dusa la azil este abandonata.Dimpotriva.Ii oferi un mediu propice in care sa isi traiasca batranetile.Daca sta la unul dintre copii...parerea mea este ca mereu apar discutii.Fara sa vrei, chiar daca iti iubesti foarte mult parintele...situatia nu e dintre cele mai placute.Si aici vorbesc despre parinti care au 75-80 de ani...care sunt iesiti la pensie.Parinte singur....care decat sa stea singur acasa e preferabil sa stea cu pers de varsta lui.
Sper sa nu jignesc pe nimeni cu ce am spus mai sus.E parerea mea.....nu un adevar absolut :hug:

eu inca nu m-am gandit la acest aspect, consider ca este mult prea devreme, o sa ma gandesc de la 60 de ani incolo :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:17 
Diva

Ayrun scrie:

eu inca nu m-am gandit la acest aspect, consider ca este mult prea devreme, o sa ma gandesc de la 60 de ani incolo :D

eu m-am gandit...pt ca am discutat cu parintii mei.Si legat de ei :d

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:24 
Diva

laura_sandu scrie:

eu m-am gandit...pt ca am discutat cu parintii mei.Si legat de ei :d

auzi dara ce varste au, daca nu te superi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:24 
Diva

laura_sandu scrie:

pot sa spun ca si eu sunt de acord cu tine...oricum eu sunt de parere ca nu prea e bine ca sa stai cu parintii ca totusi pana la urma ies discutii vrei nu vrei ... si eu vad asta in cercul meu de prieteni ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:25 
Diva

nici eu nu ma gandisem la chestii de genul asta....cel putin nu acuma...dar a fost o discutie legata de bunelul me....care pe langa faptul ca nu mai poate merge pe picioare de unul singur....mai da si dureri de cap.....ar fi fost mai bine sa fie la azi pentru ca acolo primea si o ingrijire foarte buna , plus cum ziceai tu laura avea aproape mai multe persoane de varsta lui cu care putea sta de vorba....asa acasa el tot timpul este stresat si striga din minut in minut caci nu are cu cine sta de vb prea des...iaer asta este enervant....
eu nu stiu daca as putea sa ii duc pe parintii mei la un azil....plus ca nici ei nu sunt de acord...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:27 
Diva

da serene discutii ies vrei nu vrei.....eu vad asta pe pielea mea....de ceva timp si la mine situatia incepe sa se schimbe mai inspre bine...dar tot sunt chestii care se vorbesc .....doar ca ne vedem rpea des la ochi probabil....nu stiu....dar cred ca daca as avea in momentul asta un venit sa pot pleca pe cont propriu nici nu m-as uita

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]