Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 00:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 25 Mar 2009, 13:24 
Diva

Citat:

nici eu nu cred ca a fost jignire, dar nu imi place sa imi spuna nimeni nici ratza , nici matza..si c stiu eu ce apelative ciudate am mai auzit.

da' nu-s ciudate...mie una imi plac toate animalele asa ca nu ma deranjeaza. cand eram studenta ma intorceam cu o prietena de la un examen si comentam in continuu de cat de nasol a fost examenul si cat de nedreptatite ne simteam:lol: si ne opreste un domn pe strada si ne spune: sunteti 2 gaste:nlol: nu pot sa spun ca m-am simtit "flatata" atunci:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 13:34 
Diva

Citat:

nici eu nu cred ca a fost jignire, dar nu imi place sa imi spuna nimeni nici ratza , nici matza..si c stiu eu ce apelative ciudate am mai auzit.

:nlol::nlol::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 13:36 
Diva

Citat:
da' nu-s ciudate...mie una imi plac toate animalele asa ca nu ma deranjeaza. cand eram studenta ma intorceam cu o prietena de la un examen si comentam in continuu de cat de nasol a fost examenul si cat de nedreptatite ne simteam:lol: si ne opreste un domn pe strada si ne spune: sunteti 2 gaste:nlol: nu pot sa spun ca m-am simtit "flatata" atunci:-`

:)Eu aveam o colega in liceu care ma enerva si ne-am intalnit dupa 10 ani si ma intreaba ce faci tu matza?
Sincer iti spun ca ma enerveaza sa imi spuna cineva asa, si este o limita peste care nu prea permit sa se treaca atunci cand e vb de modul de adresare.
Snt eu mai ciudata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 13:38 
Diva

Citat:

:nlol::nlol::rofl:

mie mai imi spune o prietena ..matza patza...ma alinta.:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 13:45 
Diva

......
buna dimineata, fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 13:50 
Diva

Citat:

o doamne sunteti niste sensibile!
nu te-a jignit dar na...voi in loc la chestii seriose sa va enervati...sincer nici mie nu mi-ar placea sa mi se spuna despre verighetele mele(simbolul iubirii mele cu sotul meu )ca sunt urate sau alte obs!
ideea e ca si mie clarut mi-a zis ca seman cu o pisica sau ceva de genul asta (si desi eu detest aceasta specie!!!)nu am comentat nimic caci nu mi s-a parut ca m-a jignit sau mi-a lezat"imaginea"!
de 2 zile nu a fost pe forum niciun subiect serios sau cat de cat ok de discutie!de exemplu pe mine asta ma enerveaza nu altceva!:p

deschide tu un subiect..despre ce ai vrea sa vorbim?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 13:50 
Diva

Citat:

o doamne sunteti niste sensibile!
nu te-a jignit dar na...voi in loc la chestii seriose sa va enervati...sincer nici mie nu mi-ar placea sa mi se spuna despre verighetele mele(simbolul iubirii mele cu sotul meu )ca sunt urate sau alte obs!
ideea e ca si mie clarut mi-a zis ca seman cu o pisica sau ceva de genul asta (si desi eu detest aceasta specie!!!)nu am comentat nimic caci nu mi s-a parut ca m-a jignit sau mi-a lezat"imaginea"!
de 2 zile nu a fost pe forum niciun subiect serios sau cat de cat ok de discutie!de exemplu pe mine asta ma enerveaza nu altceva!:p

da...gata!!!ai dreptate:wok::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:02 
Nou Venit

Buna dimineata! Ce fac fetele? Aici la mine ploua si e urat rau :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:04 
Veteran

Citat:
hai acum unde esti? ai intrat doar ca sa te plangi? vino si spune ce te framanta in realitate si nu ma face pe mine lipsita de inteligenta, pt ca atunci iti spun si eu ca odata cu inaintarea in varsta creierul nu mai gandeste la fel(se stafideste), nu-i asa?

Ayrun, te-am rugat sa incetezi cu lupta ta murdara. Nu vreau sa te jignesc. Si pentru propria ta informare, odata cu inaintarea in varsta un om acumuleaza experienta, in mod normal. Mai exista desigur si exceptii. O sa afli poate si tu la un moment dat ce inseamna asta. Mai ales acum cand esti mamica si trebuie sa fii un exemplu pozitiv. Deci, te rog sa incetezi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:07 
Diva

Citat:

eu am tot lansat subiecte!nu mai stiu ce sa mai zic...
am avut o activitate f intensa in ceea ce priveste postarea pe site de poze asa ca astept comentariile si parerile voastre!:nwink:

am vazut ca ai pus poze la rochiile de mireasa, dar cu toata rusinea...nu mai am rabdare sa ma uit la ele:(
Deocamdata studiez doar decoratiunile:)O sa iti postez imediat un buchet care mie imi place mul de tot, chiar daca nu e pe culorile care le vrei tu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:12 
Veteran

Fetelor, imi cer scuze fata de voi ca a trebuit sa "asistati" la un astfel de schimb de replici Si da, am 35 de ani, lucru de care sunt extrem de mandra. Am acumulat experienta vietii si ce e cel mai important lucru, nu am lasat viata sa-mi stirbeasca eu-ul. Cred ca asta simtiti toate dintre voi, indiferent de varsta. Inca o data, imi cer scuze. :sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:17 
Diva

Citat:
Ayrun, te-am rugat sa incetezi cu lupta ta murdara. Nu vreau sa te jignesc. Si pentru propria ta informare, odata cu inaintarea in varsta un om acumuleaza experienta, in mod normal. Mai exista desigur si exceptii. O sa afli poate si tu la un moment dat ce inseamna asta. Mai ales acum cand esti mamica si trebuie sa fii un exemplu pozitiv. Deci, te rog sa incetezi.

daca ai fi citit in urma cu o pagina, ai fi vazut ca am incetat, problema o puteam rezolva in privat , de aceea ti-am trimis si mesaj , dar vad ca tu tot continui sa postezi pe forum, nu stiu ce vrei de fapt

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:17 
Diva

Citat:
Fetelor, imi cer scuze fata de voi ca a trebuit sa "asistati" la un astfel de schimb de replici Si da, am 35 de ani, lucru de care sunt extrem de mandra. Am acumulat experienta vietii si ce e cel mai important lucru, nu am lasat viata sa-mi stirbeasca eu-ul. Cred ca asta simtiti toate dintre voi, indiferent de varsta. Inca o data, imi cer scuze. :sad:

:)multi inainte..toate vom ajunge la aceasta varsta..in mod sigur...
nu v-ati inteles voi asupra unui lucru si de aici a degenerat conflictul..sau poate nu s-a inteles cum trebuie...dar eu zic sa lasati astea ...si sa ne bucuram de ziua asta....
si tu si anca v-ati aparat cum ati crezut voi...in fine nu e treaba mea...
o zi buna,tuturor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:19 
Diva

fetelor,vreau un sfat de la voi.
merge sa-mi iau pentru o nunta o rochie..combinatie alb cu negru..ca stiu ca nu se merge ca si invitata in alb.am vrut initial combinatie mov inchis cu negru,dar nu am gasit culoarea de mov pe care am vrut-o.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:31 
Veteran

Citat:
fetelor,vreau un sfat de la voi.
merge sa-mi iau pentru o nunta o rochie..combinatie alb cu negru..ca stiu ca nu se merge ca si invitata in alb.am vrut initial combinatie mov inchis cu negru,dar nu am gasit culoarea de mov pe care am vrut-o.:(

merge alb/negru chiar foarte bine. o sa fii eleganta
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2009, 14:33 
Veteran

Citat:

eu am tot lansat subiecte!nu mai stiu ce sa mai zic...
am avut o activitate f intensa in ceea ce priveste postarea pe site de poze asa ca astept comentariile si parerile voastre!:nwink:

daaaa. ai postat cateva rochii care pe mine m-au dat gata :neyes: superbe! am si comentat :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]