Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 00:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 09 Ian 2010, 16:46 
Diva

carlita scrie:
La noi a venit primavara :D :) ....sunt 12 grade afara si e un soare superb!

si aici a venit soarele, de vreo ora si ceva..si e caldut. sa ne bucuram cat se mai poate, ca au zis ca de luni vine frigul, gerul.... :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 16:54 
Diva

buna fetele!!! si la noi e tare frumos , am facut si noi o plimbare ca sa prindem cald. ai dreptate daria, de luni iar vine vremea rece.
azi am fost anuntata ca pot sa merg la acea clinica. stiu laura ca sunt inca in primul trimestru si nu as fi avut de ce sa-mi fac griji, dar clinica e mai fixista cu chestiile astea si am avut asa un pic...teama. e si mai ieftin decat in alte parti si in plus chiar voiam sa-mi schimb medicul fiindca era foarte evaziv de fiecare data cand ma vedea si incerca sa termine cat mai repede, nu-si dadea silinta, nu m-a intrebat despre istoric medical si toate astea. totusi nu cred ca ar fi fost bine sa merg pana la capat daca nu aveam incredere in el.
anca nu stiu ce inseamna acea afectiune despre care ai pomenit tu, poate imi explici si mie. eu ma simt total depasita de unele chestii care tin de bebe si de sarcina. parca am cazut din tren. incer sa beau lichide, mananc si borsuri si ciorbe si supe , suc nu beau ca nu vreau.
in rest pe 23 merg la medic si-mi zice si ce e bebe. abia astept.. :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 20:18 
Diva

Ayrun scrie:
neata fetelor! noi abia ne-am trezit, am avut o noapte lunga :D! e tare frumos afara

pai si cine a stat cu copilul pana la ora 3??? :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 20:26 
Diva

madutz scrie:
buna fetele!!! si la noi e tare frumos , am facut si noi o plimbare ca sa prindem cald. ai dreptate daria, de luni iar vine vremea rece.
azi am fost anuntata ca pot sa merg la acea clinica. stiu laura ca sunt inca in primul trimestru si nu as fi avut de ce sa-mi fac griji, dar clinica e mai fixista cu chestiile astea si am avut asa un pic...teama. e si mai ieftin decat in alte parti si in plus chiar voiam sa-mi schimb medicul fiindca era foarte evaziv de fiecare data cand ma vedea si incerca sa termine cat mai repede, nu-si dadea silinta, nu m-a intrebat despre istoric medical si toate astea. totusi nu cred ca ar fi fost bine sa merg pana la capat daca nu aveam incredere in el.
anca nu stiu ce inseamna acea afectiune despre care ai pomenit tu, poate imi explici si mie. eu ma simt total depasita de unele chestii care tin de bebe si de sarcina. parca am cazut din tren. incer sa beau lichide, mananc si borsuri si ciorbe si supe , suc nu beau ca nu vreau.
in rest pe 23 merg la medic si-mi zice si ce e bebe. abia astept.. :love:

eu beam Teddy in sarcina :~*
E foarte bine ca ti-ai schimbat medicul daca nu aveai incredere.Eu zic ca asta e cel mai important sa fii convinsa ca medicul la care te duci e alegerea cea mai buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 21:25 
Diva

laura_sandu scrie:

pai si cine a stat cu copilul pana la ora 3??? :~*

a stat cu ai mei si cu sor'mea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:08 
Diva

Ayrun scrie:

a stat cu ai mei si cu sor'mea :)

aaaa....:)da ati chefuit?sau ati jucat iar carti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:10 
Diva

laura_sandu scrie:

eu beam Teddy in sarcina :~*
E foarte bine ca ti-ai schimbat medicul daca nu aveai incredere.Eu zic ca asta e cel mai important sa fii convinsa ca medicul la care te duci e alegerea cea mai buna.

poate va bea si Alexandru mult Teddy :p eu am baut multa apa. ajunsesem in ultimele luni la 4 litri de apa pe zi (sau si mai mult).. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:10 
Diva

eu sunt super nervoasa....nu mi-a iesit crema la tiramisu... :wall: :wall: :wall:
Nu am patit asa ceva de cand fac tiramisu....
Nu am batut suficient albusul si a ramas prea moale.....sunt o tampita.... :wall: :curse: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:11 
Diva

logodnica scrie:
poate va bea si Alexandru mult Teddy :p eu am baut multa apa. ajunsesem in ultimele luni la 4 litri de apa pe zi (sau si mai mult).. :~*

eu de mult timp sunt fan teddy....asa ca o sa ii dau si lui cu siguranta.sper sa ii si placa:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:12 
Diva

ai dreptate laura, ma simt mult mai bine de cand am aflat ca pot sa merg la acea clinica si implicit sa schimb medicul.
fetelor am o chestie si eu, ca la mine sarcina m-a imbolnavit grav de paranoia. :-`
ce e cu gripa asta noua? e chiar asa de grav? pe mine ma tot suna lumea si-mi spun sa nu ies in aglomeratii, sa nu fac aia, ailalta ca e naspa tare. apropo ma pot vaccina? e sigur? :ninja:
de cand ma seaca toata lumea parca-mi curge si nasul si ma tot deranjeaza gatul, parca trebuie mereu sa-mi dreg glasul. :wacko:
voi ce parere aveti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:12 
Diva

laura_sandu scrie:
eu sunt super nervoasa....nu mi-a iesit crema la tiramisu... :wall: :wall: :wall:
Nu am patit asa ceva de cand fac tiramisu....
Nu am batut suficient albusul si a ramas prea moale.....sunt o tampita.... :wall: :curse: :cry:

cum sa fii tampita..doar pentru ca nu ai avut poate nitel mai multa rabdare sa bati o crema??? sau or fi fost oualele prea reci..sau cine stie ce alt motiv..si tu te stresezi din atat??eu sunt cinvinsa ca a iesit o super prajitura si asa...imi faci pofta...imi trimiti si mie? de andrei nu mai zic..deja saliveaza langa mine :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:14 
Diva

laura_sandu scrie:
[

eu de mult timp sunt fan teddy....asa ca o sa ii dau si lui cu siguranta.sper sa ii si placa:)[/quote]
mie nu-mi place teddy. ma feresc de sucuri fiindca contin o groaza de prostii. sucul de morcov meeu mi-a facut greata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:16 
Diva

madutz scrie:
ai dreptate laura, ma simt mult mai bine de cand am aflat ca pot sa merg la acea clinica si implicit sa schimb medicul.
fetelor am o chestie si eu, ca la mine sarcina m-a imbolnavit grav de paranoia. :-`
ce e cu gripa asta noua? e chiar asa de grav? pe mine ma tot suna lumea si-mi spun sa nu ies in aglomeratii, sa nu fac aia, ailalta ca e naspa tare. apropo ma pot vaccina? e sigur? :ninja:
de cand ma seaca toata lumea parca-mi curge si nasul si ma tot deranjeaza gatul, parca trebuie mereu sa-mi dreg glasul. :wacko:
voi ce parere aveti?

si eu am fost paranoica in sarcina. si mai sunt si acum..cu sau fara motiv...sunt maestra in paranoia..o diva in paranoia :rofl:
nu stiu ce sa zic de vaccin...am inteles ca vaccineaza si femeile gravide, dar nu cele in primul trimestru sau in ultimul trimestru. despre reactii..am inteles ca nu e prea ok vaccinul. dar nu vreau sa ma pronunt..chiar nu stiu.si eu sunt foarte speriata de gripa si de cum se raspandeste de repede. mai ales ca au anuntat ca varful imbolnavirilor va fi in ianuarie :-S :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:20 
Diva

sincer sunt terorizata de chestia asta. avem pe cineva in anturaj care a fost suspect de gripa de asta si a fost tratat in consecinta cu o medicatie puternica. acum e inconstient, un rinichi e pierdut, face dializa si asta numai din cauza ca medicii au impresia ca toata lumea care are simptome de raceala are gripa noua!!!!!!!!!!!!!! sa numai zic ca familia ii tot pistoneaza sa il transfere la alt spital la bucuresti sau cluj undeva si ei nu vor ca sunt bagati pana in gat. lucrurile astea ma terifiaza efectiv!! :ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 22:51 
Diva

laura_sandu scrie:

aaaa....:)da ati chefuit?sau ati jucat iar carti?

am jucat remi, discutii, o muzica pe fundal acolo, n-am daramat blocul :D si cand ne strangem mai multi si e harmalaie sau mergem undeva, sta cu ai mei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:10 
Diva

madutz scrie:

mie nu-mi place teddy. ma feresc de sucuri fiindca contin o groaza de prostii. sucul de morcov meeu mi-a facut greata.

da contin ,nici mie nu-mi place si nici nu vreau sa-l invat pe Sabin cu astfel de sucuri sau mancare la borcanel din comoditate, ii fac zilnic suc de fructe cu legume, jonglez cu ele mereu si sunt 100% sigura ca bate la fund sucul teddy si oricare altul dp piata care vezi doamne nu contin conservanti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:15 
Moderator Ghidul Miresei

madutz scrie:
eu de mult timp sunt fan teddy....asa ca o sa ii dau si lui cu siguranta.sper sa ii si placa:)

mie nu-mi place teddy. ma feresc de sucuri fiindca contin o groaza de prostii. sucul de morcov meeu mi-a facut greata.[/quote]

Poti sa bei suc de rosii facut in casa, eu tot timpul ii beau bulionul mamei :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:32 
Diva

carlita scrie:

Poti sa bei suc de rosii facut in casa, eu tot timpul ii beau bulionul mamei :))

si mie imi place sucul de rosii. si borsul, cateodata :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2010, 23:39 
Diva

logodnica scrie:

si eu beau bors , imi place la nebunie dar nu cumparat, il face o matusa si e taaare bun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2010, 00:05 
Diva

logodnica scrie:

suc de rosii beau si eu :).Imi aminteste de studentie cu bloody mary :~* :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]