Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 07:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 29 Iun 2010, 21:02 
Diva

da de ce sunteti deprimate fetelor?

eu ar trebui sa fiu deprimata ca sunt singura cu fata de 2 sapt...mai am inca 3 sapt pana vine Adi acasa...dar incerc sa ma tin ocupata..sa nu am timp sa ma prost dispun....mai rau ii seara dupa ce o culc pe Lexie si ma trezesc singura in pat...noroc ca am obsesie cu Danielle Steel in ultima vreme si stau si citesc ceva...sau ma uit la un film....am vazut toate new releasurile in ultimele sapt :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:12 
Diva

sincer si eu m-am plictisit sa stau acasa si sa am aceelasi program in fiecare zi...acum ma mai streseaza si vremea asta ca nici macar nu ma pot plimba pe afara...cand ma gandesc ca de sapt viitoare pleaca si prietena mea la bv sa nasca...o sa raman singura...sper sa nasca cat mai repede si sa iesim impreuna ca piticii pe afara...poate pana atuncea da si caldura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:12 
Diva

laura_sandu scrie:

Ely...momentan ciocolata ma deprima si mai tare ca ma lupt cu kg.....
sunt deprimata ca m-am cam saturat de concediul asta....m-am saturat de lucrat de acasa.....
La vechiul meu loc de munca nu vreau sa ma mai intorc , ptr ca lucrurile nu merg asa de bine si risc sa ma intorc aiurea.
NUntile nu imi ocupa asa de mult timp cum as vrea , desi am 2-3 pe luna si urmeaza un sezon destul de incarcat pana in octombrie.Si ma descarc pe Ionut...ca m-am saturat sa stau doar eu cu piciul...
Mi-e dor sa plec din oras....mi-e dor de activitate....asa ca o sa imi caut din toamna servici....

oooof...imi pare rau sa aud asta. important e totusi ca ai o preocupare cu nuntile. si pana la urma nu te impiedica nimeni sa incepi sa aplici, sa-ti refaci cv-ul...si mai poti lasa strumfelul la bunici din cand in cand...
sunt sigura ca ionut intelege prin ce treci si accepta accesele de nervi :) pana la urma asta e rolul lor. sa ne inteleaga! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:14 
Diva

Bamba scrie:

eu ar trebui sa fiu deprimata ca sunt singura cu fata de 2 sapt...mai am inca 3 sapt pana vine Adi acasa...dar incerc sa ma tin ocupata..sa nu am timp sa ma prost dispun....mai rau ii seara dupa ce o culc pe Lexie si ma trezesc singura in pat...noroc ca am obsesie cu Danielle Steel in ultima vreme si stau si citesc ceva...sau ma uit la un film....am vazut toate new releasurile in ultimele sapt :)

eeee.pai nu-i motiv de deprimare...iti e dor de adi si e normal :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:16 
Diva

ii greu sa stai doar acasa si sa ai grija de copil...eu m-as dili si nu inteleg de ce ii concediul de maternitate asa de lung in Rom...6 luni pana la max un an ar trebui...si atunci ar fi mult...ai nevoie de activitate de om adult nu numai de schimbat scutece :))

ti-ai luat masina Laura? ma gandesc ca daca ai avea masina ai putea sa te plimbi in stanga si dreapta mai usor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:17 
Diva

Bamba scrie:

si eu ma uit la filme de cand cu campionatul care a pus monopol pt tv si pe andrei :-` ce ai mai vz nou?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:21 
Diva

clarut scrie:
si eu ma uit la filme de cand cu campionatul care a pus monopol pt tv si pe andrei :-` ce ai mai vz nou?

Unthinkable cu Samuel L Jackson - destul de dura tema (cu teroristi)
The Greatest cu Pierre Brosnan si Susan Sarandon - sad
When in Rome - f cute comedie
The book of Eli - interesanta tema chiar daca nu ma pasioneaza astea cu tenta futuristica
Remember Me cu Robert Pattison si Pierre Brosnan - destul de sad si asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:38 
Diva

Bamba scrie:

The book of Eli - interesanta tema chiar daca nu ma pasioneaza astea cu tenta futuristica

am vz si eu when in rome, simpatic. o sa ma uit dupa remember me, the greatest si the book of eli, multumesc. la unthinkable am vz traileru' da' ma enerveaza filmele astea rcu teroristi arabi. mi se par rasiste..

dc mai cauti filme, eu am vz ieri mr nobody, f interesant, pb e ca nu-mi e clar ce s-a intamplat :lol: l-a vz cineva? pe urma am mai vz totul despre sex si i-am dat nota 4 pe imdb (i-as fi dat 2 dc nu erau rochiile frumoase :) ) si the back up plan caruia i-am dat 2. f plictisitoare ambele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:48 
Diva

clarut scrie:

oooof...imi pare rau sa aud asta. important e totusi ca ai o preocupare cu nuntile. si pana la urma nu te impiedica nimeni sa incepi sa aplici, sa-ti refaci cv-ul...si mai poti lasa strumfelul la bunici din cand in cand...
sunt sigura ca ionut intelege prin ce treci si accepta accesele de nervi :) pana la urma asta e rolul lor. sa ne inteleaga! :D

eee...daca as avea la cine sa-l las din cand in cand...nu as mai fi asa stresata.Dar bunicii nu sunt in Cluj.... :cry: Nici macar la un film nu avem cum sa mergem.
Am 2 variante unde as putea sa il las, dar nu ma incanta nici una din pacate.
Ionu intelege saracul...ce sa faca? :-S O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:53 
Diva

Bamba scrie:
ii greu sa stai doar acasa si sa ai grija de copil...eu m-as dili si nu inteleg de ce ii concediul de maternitate asa de lung in Rom...6 luni pana la max un an ar trebui...si atunci ar fi mult...ai nevoie de activitate de om adult nu numai de schimbat scutece :))

ti-ai luat masina Laura? ma gandesc ca daca ai avea masina ai putea sa te plimbi in stanga si dreapta mai usor

jur ca nu inteleg nici eu cum sa stai 2 ani acasa....eu ma tampesc dupa 7 luni, in conditiile in care de 4 luni ma ocup de nunti....
Din pacate nu mi-am cumparat inca masina....am zis ca e o cheltuiala inutila daca vreau sa ma intorc la servici cat de repede.Si nu ma duc nicaieri fara masina...asta e clar...Momentan Taxi scrie pe mine sau mers pe jos.Am facut Clujul pe jos dintr-un capat in altul de mai multe ori.Dar m-am saturat si de umblat fara tocuri si in tinute sport...mai ales ca mai am intalniri.Mi-e dor sa ma imbrac mai...bussiness....
Problema e ca a fost si vremea asta pacatoasa...ca nu am putut sa ies din casa prea mult.Ori era prea cald, ori prea frig...nimic nu ma mai multumeste...
:cry: :cry: :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 21:54 
Diva

Bamba scrie:

am vazut si eu When in Rome si Remember Me.Mi-au placut ambele foarte mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:00 
Diva

pai si daca te intorci la servici nu iti trebuie masina? mai ales daca nu te intorci la acelasi loc de munca unde aveai masina de servici... eu as muri fara masina...

nu stiu ce sa zic...si eu am avut o perioada de 2 sapt chiar dupa ce am nascut cand am avut baby blues...cica asa le zice aici :)) cand am fost deprimata si mi se parea ca viata mea s-a terminat si se rezuma de acum la alaptat, schimbat scutece si sta in casa...pe vremea aia nu conduceam ca cica nu am avut voie sa conduc 2 sapt dupa cezariana :)

Am depasit repede starea aia ca la 3 sapt m-am pus available la munca si am inceput sa lucrez iar asa ca nu am mai avut vreme sa fiu deprimata...intre inspectii pe teren, alaptat, pompat si numarat orele la care trebuia dat de mancare :)) La al doilea copil vreau sa stau mai mult fara sa lucrez de aia il astept pe Adi sa isi ia certificarea sa pot sa ii las business-ul pe mana...dar nici atunci nu o sa stau mai mult de 1-2 luni

Incearca sa iti ocupi timpul Laura cu ceva...nu stiu cu ce...adevarul ii ca ii nashpa daca ii vremea urata ca nu prea ai ce face intre 4 pereti :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:03 
Diva

laura_sandu scrie:

eee...daca as avea la cine sa-l las din cand in cand...nu as mai fi asa stresata.Dar bunicii nu sunt in Cluj.... :cry: Nici macar la un film nu avem cum sa mergem.

pai il lasati la bunici o saptamana...e prea mult? :unsure: si mai gandeste-te la variante...ti-e frica sa nu i se intample ceva? dc e asta atunci pp ca n-o sa-l lasi...dar dc nu e asta atunci, poti s-o faci pt 2 ore cat dureaza un film...mai cheama-i pe ai tai eventual...tb sa iesi din starea asta. :hug: ca sa te bucuri de familia ta frumoasa pe deplin :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:04 
Diva

uuu a iesit azi The Green Zone cu Matt Damon si Triage cu Collin Farrell...yeah new movies to watch...ce patetica am devenit :))

nu stiu ce sa fac azi cu Lexie....ca parca m-as duce la Ikea dar mi-i groaza sa conduc 45 de min pana acolo si 45 inapoi....parca m-as duce la piscina...sau cu bicicleta in parc....uff greu!

PS tocmai mi-am adus aminte ca am mai vazut un film super fain - Extraordinary Measures cu Harrison Ford

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 22:17 
Diva

clarut scrie:

pai il lasati la bunici o saptamana...e prea mult? :unsure: si mai gandeste-te la variante...ti-e frica sa nu i se intample ceva? dc e asta atunci pp ca n-o sa-l lasi...dar dc nu e asta atunci, poti s-o faci pt 2 ore cat dureaza un film...mai cheama-i pe ai tai eventual...tb sa iesi din starea asta. :hug: ca sa te bucuri de familia ta frumoasa pe deplin :love:

pai....ai mei lucreaza.Tb sa isi pastreze concediul pt momentul cand chiar voi avea nevoie.Si cu parintii lui Ionut...nici intr-un caz nu il las.Sunt mai in varsta...au o gramada de tabieturi...nu imi place nici macar ideea.

Variantele de rezerva sunt chiar ok din multe puncte de vedere.L-am mai lasat pe Alexandru...si probabil o voi mai face cat de curand.Problemele sunt mai mult in mintea mea obosita .

Probabil voi merge undeva la sf de saptamana sa ma relaxez.... :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 00:24 
Diva

laura_sandu scrie:

pai....ai mei lucreaza.Tb sa isi pastreze concediul pt momentul cand chiar voi avea nevoie.Si cu parintii lui Ionut...nici intr-un caz nu il las.Sunt mai in varsta...au o gramada de tabieturi...nu imi place nici macar ideea.

Variantele de rezerva sunt chiar ok din multe puncte de vedere.L-am mai lasat pe Alexandru...si probabil o voi mai face cat de curand.Problemele sunt mai mult in mintea mea obosita .

Probabil voi merge undeva la sf de saptamana sa ma relaxez.... :love:

Laura hai la mine ca iti dau eu de lucru...
Eu nu am timp nici sa ma plang, Florin merge la lucru noaptea la ora 24,00 vine la 6 ,30 acasa si plec eu la munca vin la 12 acasa e randu lui Damian la joaca si tzopaite. Flori mai merge cateaodata si de la 15,00 la 19,00 la lucru apoi vine doarme 2 ore si iar la munca nopatea pe la 22,30 ne punem si noi(eu si Dami) la somn,intre timp mai tre sa fac mancare,curatenie, acte pt firma, canetu pt km condusii zilnic cu masina, programari la medic cu piticu si cu mine mai cate o vizita la dentist de nici nu ma mir ca am slabit ca o zgaiba.. :alien:
Am zis ca o sa inebunesc intr-o zi ca din Martie tot asa o tzin dar GATA intru in greva ca din 15 imi aduc o fata sa stea cu Damian si sa ma ajute la curatenie ca altfel imi pierd mintile.
Nici timp si nici pofta :~* de saracu Florin nu mai am. :sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 00:38 
Diva

any scrie:

Laura hai la mine ca iti dau eu de lucru...
Eu nu am timp nici sa ma plang, Florin merge la lucru noaptea la ora 24,00 vine la 6 ,30 acasa si plec eu la munca vin la 12 acasa e randu lui Damian la joaca si tzopaite. Flori mai merge cateaodata si de la 15,00 la 19,00 la lucru apoi vine doarme 2 ore si iar la munca nopatea pe la 22,30 ne punem si noi(eu si Dami) la somn,intre timp mai tre sa fac mancare,curatenie, acte pt firma, canetu pt km condusii zilnic cu masina, programari la medic cu piticu si cu mine mai cate o vizita la dentist de nici nu ma mir ca am slabit ca o zgaiba.. :alien:
Am zis ca o sa inebunesc intr-o zi ca din Martie tot asa o tzin dar GATA intru in greva ca din 15 imi aduc o fata sa stea cu Damian si sa ma ajute la curatenie ca altfel imi pierd mintile.
Nici timp si nici pofta :~* de saracu Florin nu mai am. :sad:

vai....deci nici nu ma mai plang...cum rezisti????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 07:33 
Diva

neata!eu ar trebui sa ma mobilizez,sa ma ridic din fata calculatorului,sa incep sa ma imbrac sa merg la munca dar nu am niciun chef.sotul a plecat la ai lui aseara pt cateva zile,lucru care ma enerveaza la culme.eu stau aici si ma duc la serviciu :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 08:20 
Diva

ral_ct scrie:
neata!eu ar trebui sa ma mobilizez,sa ma ridic din fata calculatorului,sa incep sa ma imbrac sa merg la munca dar nu am niciun chef.sotul a plecat la ai lui aseara pt cateva zile,lucru care ma enerveaza la culme.eu stau aici si ma duc la serviciu :(

pai de ce a plecat la ai lui?v-ati certat? :( :nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 08:37 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

Il lasi la mine, doar ca sunt cam departe de tine :,
Eu iubesc copii :love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]