Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 08 Ian 2010, 09:53 
Veteran

Neata miresici somnoroase!!!!

Va ofer o cafeluta fierbinte si aromata si muuulte imbratisari!!!
Sa aveti o zi superba! :hap_w:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 09:58 
Veteran

Neata!!!Ce greu e sa ma trezesc dimineata!Va pup si o zi buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 10:04 
Veteran

neata dragele mele...
in sfarsit am apucat si eu sa intru...
ati vorbim :argue: am avut ce recupera...asa pe scurt...
sunt la servici si am trebusoara va pup.. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 10:05 
Veteran

neata miresici dragi,multumim pt cafeluta Maddy,va doresc o zi frumoasa tuturor.multi pupicei :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:00 
Veteran

neata fetelor, slautari tuturor miresicilor!!!!

fetelor, aseara am fost la un chef, am venit azinoapte amandoi acasa, ruptin de oboseala...ieri am gatit dupa serviciu 2 feluri de papa, am inceput si curatenia, pe care vreau sa o continui azi si sa o finalizez maine (generala, ca mai are de adus niste bagaje si gata)

fetelor, multumesc de urari, dar, desi ma cheama oana, nu m-am sarbatorit nicodata de sf ion, nu stiu de ce :))))) sunt si andreea, asa ca m-am sarbatorit numai de sf andrei

keke kitty, intra pe blogul meu, il gasesti pe google cu cautare jamilla blog, sa vezi ce te inveselesti :))

cat eyes, te pupic!! la fel claudita,. dienuka, serbananda, camisimo, ionela_mihaela, mihaela b si celelalte!!!! si vanesa, da :)))

fetelor, am zi grea si azi, si week greu, ma ia groaza...si imi pica ochii in gura de somn!!! si stiti ceva? e fain in 2, dar e timpul liber mai putin, ca acum facem pt doi, si eu eram obisnuita cu mult timp liber :)))))

revin cu noutati :))) sunt asa de obosita...hai sa va spun programul, sa ma vait si eu putin :)))
azi la 2 termin serv,. pana la 4 sunt la cosmetica (jumulit cu ceara), apoi venit acasa, curatenie, bagat la spalat, cumparat cadou in oras pt unchiul meu

maine curatenie, mancare, catel veterinar, mers la unchiul meu la chef

duminica leneveala (speeeeeer!) :p

v-am pupat pe toate cu tot dragul!!!

si un ps mic> keke kitty, ai s aintelegi cu timpul ca nu va mai conta bagaciosenia unor rude...voi doi contati pt voi, ce dumnezeu, ti se amaraste sufletul dar invata sa fii detasata, sa ii ignori... bucura te de tine, de el, de viata voastra, de lucrurile mci dar faine, de zi cu zi, ai maini, ai picioare, auzi perfect, vezi perfect, si tot asa :) ii tu insati, gata cu supararea!!! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 13:24 
Diva

va salut si eu in treacat, plec in oras..
Jami, tu nu stai in bucuresti, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:35 
Senior

LA MUUULTI ANI MIRESICI!!!!! ce muuult ati mai vbit!!!! va puuup pe toooate!!!! :-* :-* :-*
de azi ma apuc sa recuperez ce ati scriiis!!!! sunt ffff curioasaaa sa vad in ce stadiu ati ajuns cu pregatirileee!!! eu va pot spune doar ca sunt nervoasa!!! acum am realizat ca ne-am trezit prea tarziu pt formatie...tot ce ne doream e luat... :wall: imi pun sperantele in targ!!!! sigur ati vbit si despre targ!!!! sper sa ajung sa recuperez si discutiile despre o eventuala intalnire pe care ati planificat-o ca sa pot fi si eu prezeeentaaa!!!! :hug: :hug:
LA MUUULTI ANI MIRESICI!!!!! MIIII DE PUUUUPICI :-* :-* :-*
ps: asa doooor mi-a fost sa intru sa va "vaaad".. :-* :-* :-* :hug: :hug: :hug: weekend placuuuut!!!

sper ca nu m-ati uitaaat!!!! SIMO!!! cum stai cu lucrarea???? astept sa imi spui daca vrei sa vezi exemplarul meeeu!!! :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 15:47 
Senior

uite Jami....asta e preferata mea, azi sun sa-mi zica si pretul.....si cred ca voi merge in Valencia sa fac o proba... :njump: ..
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx ... tyle=A3365[/quote]
dienuuuuka ce rochie suuuperba ai aleees!!!! eu pe masura ce citesc ce ati postat va si rasppuund!!! :hug: acum chiar trebuia sa intervin pt ca e asa faaaina rochia dienucai incat nu puteam sa trec la alta paginaaa!!!! :-* :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 16:41 
Junior

buna fetele "La Multi Ani!" si din partea mea tuturor
(stiti voi cu ocazia zilei de ieri)

in sfarsit mai libera putin am avut inceput de an in forta :curse: :wall: - plecat sef in concediu 3 saptamani (asa ca trebuiau toate documentele din acest timp date la semnat)
o gramada de op -uri (cele din domeniu stiu despre ce e vorba).

gata nu va mai plictisesc cu treburile de serviciu.

In alta ordine de idei am luat bautura "aperitiv", mai avem apa si sucurile, vinul e productie proprie asa ca nu-mi fac prea mari griji.

Va pup pe toate
:hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 19:39 
Veteran

Cat_Eyes scrie:
va salut si eu in treacat, plec in oras..
Jami, tu nu stai in bucuresti, nu?

fetelor, tare grea e curatenia generala...si ia ghiciti voi...miresoiul doarme!!!! dar nu e nimic, eu bag la spalat, fac praful, sterg pe jos, stramng bradul, tot-tot, si el face maine covoarele si ce o fi mai greu :ok:

cat eyes, nu stau in buc, am fost de rev cateva zile la buc, eu sunt in si din tg jiu, dar am stat aproape 5 ani la cj (facultate/master)

pupicei la toate feticile, ma intorc la treburile mele :nblink:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 19:41 
Veteran

elogio scrie:
uite Jami....asta e preferata mea, azi sun sa-mi zica si pretul.....si cred ca voi merge in Valencia sa fac o proba... :njump: ..
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx ... tyle=A3365

dienuuuuka ce rochie suuuperba ai aleees!!!! eu pe masura ce citesc ce ati postat va si rasppuund!!! :hug: acum chiar trebuia sa intervin pt ca e asa faaaina rochia dienucai incat nu puteam sa trec la alta paginaaa!!!! :-* :-* :-* :-* [/quote]

salut lavinia din alba iulia-elogio, am ramas in urma si cu tine, la scris pe messenger, m-am mutat impreuna cu miresoiul si sunt in curatenie, in mutare bagaje, ca de luni sa fim organizati si fara greutati pe cap, plus ca avem si niste obligatii de familie in weekend, deci am zile pline

dar promit ca recuperez si cu tine, NU te-am uitat!!! pupilici si revin cu vesti si la tine

o seara faina!!!! muuuahhh

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 20:06 
Senior

salut lavinia din alba iulia-elogio, am ramas in urma si cu tine, la scris pe messenger, m-am mutat impreuna cu miresoiul si sunt in curatenie, in mutare bagaje, ca de luni sa fim organizati si fara greutati pe cap, plus ca avem si niste obligatii de familie in weekend, deci am zile pline

dar promit ca recuperez si cu tine, NU te-am uitat!!! pupilici si revin cu vesti si la tine

o seara faina!!!! muuuahhh[/quote]

oana scumpoooo v-ati muuuutat!!!! ce faaain!!!! :napplause: :-* :-* nu iti face griji pt mine...astept eu vesti de la tine aici pe forum sau offline.. oricum treb sa ne sincronizam cu messu la fix ca la cate avem de pove... :p cand ai timp da-mi un buzzz!!! am sa iti pove cate ceva :had_d: !!!! te puuup :*:*:* la fel si pe miresici!!!:*:* :-* :-*
ps: have fun la chef maineee!!! :nchampagne: :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 20:14 
Senior

o intrebare???? :nbump: :nbump: cum fac sa imi puuun poza???? treb sa am postate muulte mes??? sau sunt eu chioara si nu vad unde personalizez :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 20:46 
Diva

salutare!!!
ce fac fetili?
Jami, mai ai scumpa?...dar si cand termini, iti iei o grija de pe cap...si o sa aveti tot timpul numai si numai ptr voi :hap_w:

pupicei dulci ptr miresicii!!!
nu e nimeni pe aici?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 20:49 
Diva

am sunat la tanti...in legatura cu rochia....mi-au dat si pretul, muuuulttttt....si cred ca sapt viitoare, daca reusesc sa-mi iau liber 2 zile de la servici(una o am oricum) plecam in valencia :had_d: ..daca nu la sf lui februarie....si o sa mi-o aduca pe la sf lui mai :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 21:32 
Diva

hello..ce mai faceti? Dienuka a superba rochita ta..

La multi ani fetelor (ionela_mihaela, jamilla..sper sa nu fii uitat pe cineva) de Sf Ion, cu o mica intarziere, ieri am avut starea necesa sa intru, dar am recuperat azi tot ce ati scris.
Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si o nunta de vis.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 22:04 
Diva

SweetNicoleta scrie:
hello..ce mai faceti? Dienuka a superba rochita ta..

La multi ani fetelor (ionela_mihaela, jamilla..sper sa nu fii uitat pe cineva) de Sf Ion, cu o mica intarziere, ieri am avut starea necesa sa intru, dar am recuperat azi tot ce ati scris.
Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si o nunta de vis.

buna!
mercik frumos scumpa!!! ma bucur ca iti place :clap:
cum e la munca? reusesti sa te imparti intre servici si scoala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 22:29 
Diva

dienuka1984 scrie:
buna!
mercik frumos scumpa!!! ma bucur ca iti place :clap:
cum e la munca? reusesti sa te imparti intre servici si scoala?

la munca e ok deocamdata, sunt in perioada de invatare, am ajuns si la scoala, doar ca au aparut niste probleme in familie care probabil imi cam dau planurile de nunta peste cap, dar...sanatatea e mai importanta decat toate. Si ar trebui sa ma gandesc la asta, sa nu mai fiu egoista, sa-mi pese mai mult de problema aparuta, dar nu inteleg un lucru: de ce de fiecare data cand vreau sa fac nunta, apar atatea probleme...nu stiu, poate ca e un facut, poate e un semn ca nu ar trebui sa ma marit, sau poate sunt doar incercari care ne unesc si mai tare....Stiu doar ca vreau sa ma marit anul asta, am amanat pre mult nunta si nu mai vreau...in privinta asta stiu ca sunt egoista, dar.....uneori simt ca nu mai pot...cand apar atatea probleme :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 22:37 
Diva

SweetNicoleta scrie:

la munca e ok deocamdata, sunt in perioada de invatare, am ajuns si la scoala, doar ca au aparut niste probleme in familie care probabil imi cam dau planurile de nunta peste cap, dar...sanatatea e mai importanta decat toate. Si ar trebui sa ma gandesc la asta, sa nu mai fiu egoista, sa-mi pese mai mult de problema aparuta, dar nu inteleg un lucru: de ce de fiecare data cand vreau sa fac nunta, apar atatea probleme...nu stiu, poate ca e un facut, poate e un semn ca nu ar trebui sa ma marit, sau poate sunt doar incercari care ne unesc si mai tare....Stiu doar ca vreau sa ma marit anul asta, am amanat pre mult nunta si nu mai vreau...in privinta asta stiu ca sunt egoista, dar.....uneori simt ca nu mai pot...cand apar atatea probleme :cry:

imi pare rau sa aud asta...sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav....
si nu incepe sa-ti faci ganduri aiurea...ca poate e un semn, ca poate nu tre sa ma marit....tu stii cel mai bine ce iti doresti si indiferent de cate obstacole vor fi, si cu siguranta vor fi multe ,invata sa treci peste ele ....nu avem ce sa facem...asa e viata

pupicei si nu mai fi supi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 22:41 
Diva

dienuka1984 scrie:
imi pare rau sa aud asta...sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav....
si nu incepe sa-ti faci ganduri aiurea...ca poate e un semn, ca poate nu tre sa ma marit....tu stii cel mai bine ce iti doresti si indiferent de cate obstacole vor fi, si cu siguranta vor fi multe ,invata sa treci peste ele ....nu avem ce sa facem...asa e viata

pupicei si nu mai fi supi :hug:

as vrea sa nu mai fiu suparata, dar pur si simplu nu pot...iar am intrat intr-o stare depresiva...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]