Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 30 Mar 2006, 17:49 
Diva

Citat:
fetele..sunt si eu curioasa....ce se intampla daca unul dintre noi e din alt oras? in cazul meu eu sunt aceea.. imi trebuie si alte acte cumva?

tot ce conteaza este ca unul dintre miri sa aiba domiciliul in orasul unde va avea loc cununia!! Sa apartina de acea primarie / sector!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 18:16 
Senior

Citat:

tot ce conteaza este ca unul dintre miri sa aiba domiciliul in orasul unde va avea loc cununia!! Sa apartina de acea primarie / sector!

thank you.. ahh..apropo...noi suntem plecati de multa vreme din tara... iar asta cu domiciliul nush cum e, oricum trebuie sa ma interesez..presupun ca iubi stie daca mai e luat in evidentza sau nu.. mersic inca o data..
p.s. si tie axxyutza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 18:55 
Senior

Citat:

poi si dc sunteti plecati din tara...dc nu ati renuntat la cetatenia romana tb sa aiba domiciliul in orasul respectiv ca altfel nu se poate. numai sa se uite sa fie valabil buletinu :) hi hihi

oki doki... de renuntat nu am renuntat...buletinul nush daca el il are aici..oricum al meu e valabil...abia l-am facut anul trecut cand am fost acasa....cand am fac 14 ani eram aici deja si se uitau aia de la buletine ca la tablou la mine :) .. oricum ne-o cununa pe noi cineva..pana la anu mai e timp sa ne rezolvam toate actele... ms pt tot

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 17:57 
Diva

Citat:

asa repede!?! eu am primaria la 14:30, biserica la 16:00 si apoi sala. am timp dimineata pentru freze si imbracat plus ca nu am de gand sa fac schimbari de tinuta. bine ca eu nu pot sa imi tin inviatii prin autobuz ca o parte din ei vin cu transport organizat din Calarasi...deci mai bine toate puse una dupa alta:)

eu una nu am timp nici 2 ore sa ma arnjez de la civila pt religioasa,ca mai faci si tu un dus te mai arabjezi una alta pe urma te imbraca domnisoara de onoare,eu una civila vreau sa o fac pe la 12:00-12:30 ca cea religioasa o am la 17,asa zic ca am destul timp.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:07 
Diva

Citat:

pai dc erau toti din arad fi tu linistita ca ii lasam balta si ma duceam home sa imi vad de ale mele. asa ca am zis ca mai bine le pun una dupa alta si oricum vreau sa ma schimb noaptea in alt echipament si atunci siiiiguuurrrr dispar la un dus :) hi hihi (ca tot a zis domnisoru ca ne fura pe amandoi)

misto,bravo atunci! va fura si va duceti la dus amandoi nu?;):p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 19:04 
Diva

Citat:

eu una nu am timp nici 2 ore sa ma arnjez de la civila pt religioasa,ca mai faci si tu un dus te mai arabjezi una alta pe urma te imbraca domnisoara de onoare,eu una civila vreau sa o fac pe la 12:00-12:30 ca cea religioasa o am la 17,asa zic ca am destul timp.;)

uite d-aia e mai bine sa faci in 2 zile :p:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 19:20 
Diva

Citat:

si ce fac cu ei?! ii tin la hotel?! inca nu am castigat la loto si la cat de des jucam sigur nu castigam :(

si noi am vrut joia civila si restul sambata dar toate neamurile lui vor sa vina si la civila si doar nu am innebuit sa ii tin la hotel 2 zile...asa ca ne conformam si ne adaptam

eu fac asa : la civila doar nasii si parintii! Eventual cei mai apropiati prieteni ...care nu au ce face la serviciu in ziua respectiva!! Nu am nevoie de tambalau!! Apoi ...un mini party acasa! Si sambata nunta cea mare!!Iar sambata o sa am tot timpul din lume : abia la ora 18 :30 am biserica : deci am timp pt. baie, pt. coafor, pt. machiaj, pt imbracat....la discretie!!12 ore!! (:D:D in cazul in care ma trezesc la ora 4 :D:D)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 19:28 
Diva

Citat:

dah asa am vrut si eu da' toti au insistat ca vor la civila. asa ca, asta e ! mai am si fenomene din arad care vin numa la primarie si biserica (astia-s fenomene care nu ar da bani nici pe un buchet de flori...pacat de ei). dar asa sunt si eu a naibii si nu imi fac un milion de rochii si freze, una si buna, simpla, vad eu dc lunga sau scurta, dar sigur simpla (am vazut un model cool pe pagina 2 aci pe site)...

da simplu = dragutz!! Voiam sa zic ceva vaporos ....dar la tine nu e cazul caci va fi toamna!! O sa vezi tu!!%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]