Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 19:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 14 Ian 2010, 22:44 
Diva

multumesc dragelor :hug: ....abia astept sa se intample

eu sunt putin socata...nu stiu daca ati vazut stirile cu studenta din cluj care s-a spanzurat...o stiam putin din vedere si i-a fost studenta fratelui meu , cica s-ar fi spanzurat dupa ce a vazut filmul avatar, ea cazuse in depresie dupa ce s-a despartit de iubitul ei ,iar vizionarea filmului i-a adancit depresia si a impins-o la sinucidere :O

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 22:50 
Diva

ramonelle, sa ma scuzi daca par superficiala, dar avea ceva la cap fata asta, sincer nu ii inteleg, de ce se sinucid din dragoste, vad un film sau mai stiu eu ce... cand ma gandesc ca sunt atatia care sufera dupa cateva zile in plus, care stau internati in spitale si isi doresc doar sa respire aer curat, plimbandu-se, ma apuca toti nervii pe cei care recurg la asemenea gesturi :wall: :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 22:50 
Diva

ramonelle scrie:
eu sunt putin socata...nu stiu daca ati vazut stirile cu studenta din cluj care s-a spanzurat...o stiam putin din vedere si i-a fost studenta fratelui meu , cica s-ar fi spanzurat dupa ce a vazut filmul avatar, ea cazuse in depresie dupa ce s-a despartit de iubitul ei ,iar vizionarea filmului i-a adancit depresia si a impins-o la sinucidere :O

saraca de ea...cred ca labilitatea ei psihica a impins-o la sinucidere nu filmul dar oricum. pacat de tineretea ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 22:52 
Diva

mi-a placut f mult Avatar, trebuie sa ai o imaginatie destul de bogata ca sa faci un asemenea film :clap: :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 22:57 
Diva

amely85 scrie:
ramonelle, sa ma scuzi daca par superficiala, dar avea ceva la cap fata asta, sincer nu ii inteleg, de ce se sinucid din dragoste, vad un film sau mai stiu eu ce... cand ma gandesc ca sunt atatia care sufera dupa cateva zile in plus, care stau internati in spitale si isi doresc doar sa respire aer curat, plimbandu-se, ma apuca toti nervii pe cei care recurg la asemenea gesturi :wall: :wall: :wall:

sigur ca avea ceva....mama ei a spus ca s-a sinucis dupa ce a vazut filmul...in schimb povesteam cu fratele meu si spunea despre ea ca era o tipa f inteligenta , dar aprope tot timpul parea pierduta in spatiu de cand o cunoastea el, de vreo 4 ani.....saracii parinti :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 22:59 
Diva

amely85 scrie:
mi-a placut f mult Avatar, trebuie sa ai o imaginatie destul de bogata ca sa faci un asemenea film :clap: :clap: :clap:

si mie mi-a placut mult de tot....nota 10 pt james cameron

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 23:02 
Diva

din pacate lasa in urma parinti devastati, prieteni care pt cateva clipe isi vor face mustrari de constiinta poate puteau sa o ajute cu ceva, eu nu pricep de ce nu cer ajutorul si recurg la asemenea fapte. oare nu sunt constienti ca e o treaba ireversibila?? ca odata pasul facut e probabil sa si iti reuseasca :cry:
eu sunt bucuroasa, ieri am operat-o pe catelusa noastra care are 13 ani, e pechinez si facuse infectie la uter, am plans ieri cu mama si sora mea o zi intreaga de frica ca o pierdem, se pare ca totusi isi revine, inca e pe tratament dar e ok :-`
poate parem nebune dar e membru al familiei noastre :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 23:08 
Diva

amely85 scrie:
din pacate lasa in urma parinti devastati, prieteni care pt cateva clipe isi vor face mustrari de constiinta poate puteau sa o ajute cu ceva, eu nu pricep de ce nu cer ajutorul si recurg la asemenea fapte. oare nu sunt constienti ca e o treaba ireversibila?? ca odata pasul facut e probabil sa si iti reuseasca :cry:
eu sunt bucuroasa, ieri am operat-o pe catelusa noastra care are 13 ani, e pechinez si facuse infectie la uter, am plans ieri cu mama si sora mea o zi intreaga de frica ca o pierdem, se pare ca totusi isi revine, inca e pe tratament dar e ok :-`
poate parem nebune dar e membru al familiei noastre :had_d:

din pacate da...si era si singura la parinti :-S

eu te inteleg f bine...si eu am un caine care mi-e drag ca ochii din cap, deocamdata el e 'copilul' nostru pana va veni adevaratul copil :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 23:26 
Diva

ramonelle scrie:

Doamne fereste, saracii tineri bolnavi si neintelesi..cum recurg la asemenea gesturi..pacat de anii care ar fi urmat sid e toate lucrurile pe care nu a mai apucat sa le traiasca; pacat de parinti si de prieteni ca vor ramane mereu cu imaginea ei si cu gandul ca ar fi putut face mai multe pentru ea.Dumnezeu sa o ierte!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 23:29 
Diva

ramonelle scrie:
Ely draga, ce veste frumoasa....ma bucur fffff mult pentru tine :hug: ....sper sa va pot da si eu vestea asta cat mai repede :p ...astazi am terminat cu tratamentul si ne putem apuca de treaba :D

Ramona, Corina, voi urmati la rand :) anul asta va va darui Dumnezeu o bucurie in burtica si in brate. Sa fie cat mai curand!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 23:39 
Diva

logodnica scrie:
Ramona, Corina, voi urmati la rand :) anul asta va va darui Dumnezeu o bucurie in burtica si in brate. Sa fie cat mai curand!! :hug:

sa te auda D-zeu Daria :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2010, 23:52 
Diva

fetelor, deci am ramas blocata, priviti acest filmulet daca puteti http://www.youtube.com/watch?v=VPOF7nlVWaY

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 00:28 
Diva

Ayrun scrie:
fetelor, deci am ramas blocata, priviti acest filmulet daca puteti http://www.youtube.com/watch?v=VPOF7nlVWaY

am primit si eu ceva de acest gen..cu acelasi tatic si (cred) acelasi bebelus dar intr-o alta locatie, o alta camera. e horror ..nu vreau sa-mi inchipui ca e adevarat!Fereasca Dumnezeu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 00:35 
Diva

logodnica scrie:
am primit si eu ceva de acest gen..cu acelasi tatic si (cred) acelasi bebelus dar intr-o alta locatie, o alta camera. e horror ..nu vreau sa-mi inchipui ca e adevarat!Fereasca Dumnezeu

cred ca-l strangeam de gat, iar mama copilului o tampita la cap :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 00:47 
Diva

Ayrun scrie:

cred ca-l strangeam de gat, iar mama copilului o tampita la cap :nerv:

dar poate or fi ceva acrobati de circ..sau gimnasti (desi nu cred..) sau cine stie? oricum, orice ar fi nu exista scuza pentru asa ceva..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 01:01 
Diva

ramonelle scrie:
multumesc dragelor :hug: ....abia astept sa se intample

haide mai...cu ce te impinge filmul Avatar la sinucidere????Fata era cu capul...
Eu jur ca nu inteleg copiii astia care se sinucid...din dragoste.Ce, pe vremea noastra nu se suferea din dragoste?Mama mama...nopti nedormite,plansete...dar avea cineva ganduri de sinucidere???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 09:40 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
haide mai...cu ce te impinge filmul Avatar la sinucidere????Fata era cu capul...
Eu jur ca nu inteleg copiii astia care se sinucid...din dragoste.Ce, pe vremea noastra nu se suferea din dragoste?Mama mama...nopti nedormite,plansete...dar avea cineva ganduri de sinucidere???

dragoste ca dragoste...dar sa te sinucizi din cauza unui examen?

Un fost coleg al surorii mele era la a doua facultate, era un baiat foarte silitor si ii placea cartea, anul trecut a avut cvea probleme cu un examen, a luat o nota prea mica sau ceva de genul si a recurs si el la sinucidere :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 10:28 
Diva

Buna dimineata fetele. :hap_w:

Pai astia care se sinucid..din orice motiv,au probleme cu capul,ca un om normal nu face asta,oricate necazuri ar avea. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 10:53 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata fetele. :hap_w:

Pai astia care se sinucid..din orice motiv,au probleme cu capul,ca un om normal nu face asta,oricate necazuri ar avea. :(

buna dimineata.
Corina, sunt de acord.Si din pacate sunt tot mai multi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 10:59 
Diva

Buna dimineata fetelor!!!

:. am un somn pe mineeee :.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]