Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 04:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 16 Iun 2006, 11:29 
Veteran

Citat:

ubita... te felicit..ma bucur enorm pt tine..defapt m-as bucura pt fiecare dintre voi..chiar daca nu ne cunoastem f bine si nici nu am vb foarte mult,mai ales eu cu voi....insa va cunosc pe fiecare din poze..si din micile povesti pe care le impartasim. Stiu ca si tu Krysta esti plecata din tara, la fel ca si mine si imi imaginez ca motivul pt care ai plans de ciuda..e ca tie putin frica de ce va urma din simplul fapt ca nu o ai pe mama ta cu tine, pe cei apropiati ca sa te simti mult mai sigura pe tot.Chiar daca nu sunt mamik inca, sunt sigura ca bebelul tau scump si iubit, te va face sa te simti din ce in ce mai bine si sentimentul de mama te va ajuta sa treci peste tot. Sunt emotionata, ca si cum mi-ar fi spus o prietena apropiata ca e insarcinata, asa ca ce mai..suntem toate alaturi de tine..stiu sigur ca si celelalte fete iti sunt alaturi...oricand ai nevoie de o vorba buna, cred ca sunt aici destule fete care ti-o pot da, asa ca fii tare..vb cu bebe de pe acum in fiecare seara si spune-i cat de mult il iubesti sau o iubesti :heart: va felicit...si sa fiti fericiti... si sa nu mai pangi de ciuda bine? :lips:
iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale.Adevarat ca primul sentiment care l-am simtit cand am vazut testul pozitiv a fost cel de panica de frica,dar ma gandesc ca acest copil nu l-am ales eu ci Dumnezeu si deci va fi o binecuvantare:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iun 2006, 11:31 
Veteran

Citat:

De sa plangi, mai???? E o veste buna. Va iubiti , va casatoriti...O sa va fie cam greu, mai ales ca sunteti acolo fara familie dar pana la urma o sa o scoateti voi la capat:ok: Bucura-te acum, cat inca nu ti-e rau....:lips:
mercic dar eu sper sa nu-mi fie rau niciodata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2006, 17:46 
Diva

Felicitari, krysta.Come on, be happy.
Nu vezi ce fericite suntem noi pt tine??:flowers::flowers:
Sa fiti sanatosi...si tine-ne la curent cu evolutia sarcinii.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2006, 18:57 
Veteran

Citat:
Felicitari, krysta.Come on, be happy.
Nu vezi ce fericite suntem noi pt tine??:flowers::flowers:
Sa fiti sanatosi...si tine-ne la curent cu evolutia sarcinii.:lips:
asa o sa fac .Multumesc pentru tot.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 14:18 
Veteran

am inceput sa ma rotunjesc simtitor...am mai mult decat credeam.Acum mas gandesc ca la nunta se va cunoasteCe ma fac?Ajutor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 16:43 
Diva

Citat:
am inceput sa ma rotunjesc simtitor...am mai mult decat credeam.Acum mas gandesc ca la nunta se va cunoasteCe ma fac?Ajutor...

Stai linistita.Sunt modele de rochii care te avantajeaza:cele cu croiala de sub sani si apoi largute.Nici nu se vede.Am fost la o nunta la acre mireasa era in 6 luni si abia se distingea.
Dar cat ai?Ai fost la medic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 19:22 
Veteran

Citat:

Stai linistita.Sunt modele de rochii care te avantajeaza:cele cu croiala de sub sani si apoi largute.Nici nu se vede.Am fost la o nunta la acre mireasa era in 6 luni si abia se distingea.
Dar cat ai?Ai fost la medic?
am 9 saptamani...2luni si o saptamana.La nunta voi avea cam 4 luni:(:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2006, 15:43 
Veteran

Citat:
am 9 saptamani...2luni si o saptamana.La nunta voi avea cam 4 luni:(:D
waw ca m-am inselat...am fost la medic si el mi-a zis ca am 6 sapt. si ca e normal sa ma simt asa mai "lata":D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2006, 01:45 
Diva

Citat:
waw ca m-am inselat...am fost la medic si el mi-a zis ca am 6 sapt. si ca e normal sa ma simt asa mai "lata":D

o sa ti se mareasca sanii si vei simti tensiune in ei.....plus ca o sa-ti apara si niste vinisoare de sange mai accentuate! Take care!!O sa te simti mai sexxy...si o sa fii mai nebunatica decat de obicei!!:D:D:D Am avut o prietena care mi-a dezvaluit cateva dintre simptomele prin care trecea!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 01:40 
Veteran

E frumos sa fi gravidutza la nunta.As vrea si eu.Pt ca femeile insarcinate sunt mai sexy si....atrag barbatii ca magnetul:p:p:p.Dar cred ca bb ar fi in prim plan in primele momente.
Felicitari Krysta.Sa ai bafta si sa-ti traiasca copii(adica bebe si cris),ca acum o sa ai doi.Si ai grija sa nu-l neglijezi pe Cris,sa nu fie "botos" la nunta.Te pupik pe burtik(imi plac copii,ce vrei!):lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 00:31 
Veteran

Citat:
E frumos sa fi gravidutza la nunta.As vrea si eu.Pt ca femeile insarcinate sunt mai sexy si....atrag barbatii ca magnetul:p:p:p.Dar cred ca bb ar fi in prim plan in primele momente.
Felicitari Krysta.Sa ai bafta si sa-ti traiasca copii(adica bebe si cris),ca acum o sa ai doi.Si ai grija sa nu-l neglijezi pe Cris,sa nu fie "botos" la nunta.Te pupik pe burtik(imi plac copii,ce vrei!):lips:
fetelor rugativa pentru mine.Pentru 2 saptamani nu cred ca voi mai veni pe la munca.Speram sa fie totul bine dar nu e asa.Atunci cand vreti sa aveti un copil trebuie sa aveti si grija de voi.Incetati orice activitate si ce e mai important evitati stresul.Eu nu am stiut de la inceput ca sunt insarcinata si munceam ca nebuna de la 7 dimineatas pana la 7 seara si bineinteles si acasa .Am ajuns acum sa fiu nevoita sa stau mai mult in pat decat in picioare pentru ca bebelusul desi are 7 saptamani inima nu-i bate si abia are 2,5mm ceea ce inseamna ca e foarte mic.Acum ma aflu in saptamana decisiva...daca nu-si revine,daca nu incepe sa-i bata inima pana luni atunci nu e nimic de facut.va rog sa-mi tineti pumnii si aveti grija de voi.Pupici la toate:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 01:27 
Diva

Citat:
fetelor rugativa pentru mine.Pentru 2 saptamani nu cred ca voi mai veni pe la munca.Speram sa fie totul bine dar nu e asa.

draga krysta...imi pare tare rau...suntem alaturi de tine...si o sa ne rugam sa fie bine...tu sa ai incredere si sa gandesti optimist, sa nu plangi si alunga tristetea fiindca bebelusul simte starea ta, ai grija de tine si o sa vezi ca o sa fie bine...iti tin pumnii stransi tare de tot...:) :flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 14:17 
Diva

Citat:
.Am ajuns acum sa fiu nevoita sa stau mai mult in pat decat in picioare pentru ca bebelusul desi are 7 saptamani inima nu-i bate si abia are 2,5mm ceea ce inseamna ca e foarte mic.Acum ma aflu in saptamana decisiva...daca nu-si revine,daca nu incepe sa-i bata inima pana luni atunci nu e nimic de facut.va rog sa-mi tineti pumnii si aveti grija de voi.Pupici la toate:lips:

Naspa.....%%-%%-%%- multa bafta...odihneste-te si gandeste pozitiv...o sa fie bine pana la urma!!!%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 15:13 
Veteran

%%- iti doresc numai bine ai grija de voi si va fi bine o sa vezi!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 03:02 
Diva

Suntem alaturi de voi.:flowers:
Cand poti mai da-ne vesti...bune bineinteles.%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]