Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 16:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Traditii si cerinte!
MesajScris: 16 Ian 2006, 00:20 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
Nasii nostri sunt niste prieteni foarte dragi si apropiati noua. :love:
La nunta lor, eu am fost domnisoara de onoare iar viitorul meu sot cavalerul de onoare (fara ca noi doi sa formam un cuplu in acel moment). La acea nunta a inceput relatia noastra, iar acum, ei ne vor fi noua nasi.

Ce romantic...era si firesc sa ii alegeti nasi, doar casnicia lor este insusi motivul pentru care ati format un cuplu! :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Nasii!
MesajScris: 16 Ian 2006, 23:16 
Diva

Citat:
Nasii nostri sunt niste prieteni pe care ii iubim foarte mult.

Foarte frumos. Sa dea Domnul sa fie asa toata viata. Sa ii respectati si sa va bucurati de toate reusitele voastre impreuna.
Felicitari!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Nasii!
MesajScris: 17 Ian 2006, 14:40 
Nou Venit

Ne-am gasit nasiciiii;);););)
Sunt niste prieteni foarte buni, cu care ne intelegem foarte foarte bine!
Ma bucur enorm k s-au oferit sa ne fie nasi!Nici nu puteam gasi pe cineva mai bun!
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2006, 03:55 
Diva

Citat:
Si mai am o problema care e maaaaare. Poate imi da cineva un sfat intelept.

Daca va intelegeti atat de bine cu nasii cred ca aceasta problema trebuie discutata cu ei si sa va stabiliti vizite diferite. Asa va puteti bucura fiecare in parte de atentia nasilor si fiecare puteti sporovai linistiti fara sa fi ingrijorati de purtarea celuilalt.
Ar fi mai usor si pentru nasi, altfel sunt pusi la mijloc si este mai dificil pentru toti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2006, 03:58 
Diva

Am si eu o intrebare: stie careva cat este taxa de la cununia religioasa? cea care trebuie sa o plateasca nasii?
Aproximativ ... nu solicit cifre exacte. :rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2006, 14:19 
Diva

multa lume spune ca e bine sa ai nasi tineri sau nasi cu bani. ei bine, ai nostri nu sunt nici una, nici cealalta (nu sunt nici saraci, totusi :ok:). dar sunt cei mai buni nasi pe care i-as fi putut avea vreodata. sincera sa fiu, de cand eram copil mi-am dorit ca ei sa ma cunune. nu stiu de ce, pur si simplu ma trateaza exact ca pe copilul lor. ii iubesc foarte mult.
chestia mai... draguta a fost cand ne-am hotarat (eu si prietenul meu) sa ne casatorim. dupa ce a trecut euforia, i-am spus ca trebuie sa ne gandim la niste nasi. n-am vrut sa-i spun ideea mea (dorinta mea din copilarie, mai exact :D ) pentru ca ei fac parte din familia mea si nu vroiam sa creada ca-i bag pe ai mei pe gat. la care iubitul meu a spus "eu m-am gandit deja, numai sa vrei si tu. eu ii vreau pe..." exact pe ei. in aceeasi zi i-am anuntat si au sarit pana in tavan de bucurie :rocker:
am inceput toti 4 sa facem planurile de nunta si ma ajuta asa de mult... sunt absolut extraordinari!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 01:46 
Senior

Citat:
Am si eu o intrebare: stie careva cat este taxa de la cununia religioasa? cea care trebuie sa o plateasca nasii?
Aproximativ ... nu solicit cifre exacte. :rolleyes:
eu la gl am platit 1.000.000 si am fixat ora iar in ziua nuntii nasul mai plateste 1.500.000,asa e la biserica unde am fost eu nu stiu cum e la voi.noua ne-a cerut sa ducem grasa de cotnari nu alt vin...:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 02:53 
Veteran

Citat:
eu la gl am platit 1.000.000 si am fixat ora iar in ziua nuntii nasul mai plateste 1.500.000,asa e la biserica unde am fost eu nu stiu cum e la voi.noua ne-a cerut sa ducem grasa de cotnari nu alt vin...:rolleyes:

idem..si mil ala tre platit de parinti..asa mi-a zis la biserica..plus ca am inteles ca tre sa ne alegem un sfant apropiat de ziua nuntii si nasii sa ne cumpere icoana cu sfantul ala..avand in vedere ca am nunta pe 8iulie cred ca cel mai aproape e sf ilie-20iulie..nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 02:54 
Veteran

obsedat parintele ala cu grasa de cotnari..cred ca asta-i place lui..sunt putin rea..si un covoras pe care daca vreau il pot lasa la biserica..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 10:55 
Senior

Citat:
obsedat parintele ala cu grasa de cotnari..cred ca asta-i place lui..sunt putin rea..si un covoras pe care daca vreau il pot lasa la biserica..
nu suntem rele dar eu stiu ca trebuie sa fie vin rosu nu?si nu uita un cozonac intreg si daca nu e facut acasa trebuie luat de la galmopan si bomboanele la fel.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]