Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 17:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 30 Sep 2006, 18:29 
Diva

Citat:
cristina...mii de felicitari...pozele sunt superbe...voalul foarte frumos, buchetul super...machiajul stralucitor... foarte frumoasa mireasa...casa de piatra...:)

merci mult. asa mi-am dorit sa fie si asa a fost.

am pus niste poze la profilul meu. astept sa fie aprobate.
am mai pus si pe la galerie la diferite sectiuni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2006, 15:53 
Veteran

mmmmm...pregatiri.....
1.ne-am trecut pe lista la un restaurant...cica banii ii dam in decembrie....dar cica sa stam linistit ca e sigura rezervarea(noi de siguranta mai trecem pe acolo din cand in cand)
2.avem nasi..yupiii...dupa ce primul cuplu ne-a refuzat din motive obiective...cel de-al doilea moare de bucurie si onoare ca ne-am gandit la ei...
3.pana la anu in septembrie mai e ceva timp...so deocamdata hoinarim pe site-uri, ne facem idei, discutam:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 13:34 
Diva

Citat:
mmmmm...pregatiri.....
1.ne-am trecut pe lista la un restaurant...cica banii ii dam in decembrie....dar cica sa stam linistit ca e sigura rezervarea(noi de siguranta mai trecem pe acolo din cand in cand)
2.avem nasi..yupiii...dupa ce primul cuplu ne-a refuzat din motive obiective...cel de-al doilea moare de bucurie si onoare ca ne-am gandit la ei...
3.pana la anu in septembrie mai e ceva timp...so deocamdata hoinarim pe site-uri, ne facem idei, discutam:D

Cel mai bine ar fi sa dati un avans la sala pt. a fi siguri de rezervare, altfel se poate intampla orice. Mai bine mergeti si dati 10 mil.(atat a fost avansul meu) si stiti un lucru sigur. Odata ce aveti o chitanta cu data rezervarii, nimic nu se mai poate intampla.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 16:23 
Diva

Citat:
mmmmm...pregatiri.....

aveti tot timpul din lume. nebunia mare este in ultima luna...in rest, este o placere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:14 
Diva

Citat:
am si eu pantofi...woohooo
mi-am luat si bolero sa nu crap de frig
mai tb sa luam pantofii lui iuby dar e greu de gasit ca ii tb crem si lui.
m-am tuns si am o freza noua. sapt asta ma duc sa imi schimb si culoarea si sa fac proba de coafura

AMR 18....YAICS!!!

la nunta,lui axxyutza o sa -i inghete ....rima! Daca va fi frig in nov...va fi nasol!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:16 
Diva

Citat:
la nunta,lui axxyutza o sa -i inghete ....rima! Daca va fi frig in nov...va fi nasol!:D:D

mai, dar mare poeta esti :D :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:33 
Diva

Citat:

mai, dar mare poeta esti :D :D :D

m-am surprins pe mine insami!!:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 20:54 
Veteran

NOI:
-avem papucii, rochia, costumul, camasa si cravata,
-avansul dat pt toate buchetele de flori
-suntem tunsi, eu si vopsit (am o noua culoare si imi place la nebunie :ndance:),
Mai trebuie sa merg si la cosmetica, sa ducem actele la primarie si numarul exact de invitati si suntem gata de PARTY :ncouple::nparty::champagne::ndance::ndance::ndance::npiano:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 12:02 
Veteran

Citat:

Cel mai bine ar fi sa dati un avans la sala pt. a fi siguri de rezervare, altfel se poate intampla orice. Mai bine mergeti si dati 10 mil.(atat a fost avansul meu) si stiti un lucru sigur. Odata ce aveti o chitanta cu data rezervarii, nimic nu se mai poate intampla.

pai am vrut sa dam banutii...ii aveam la noi...dar au zis sa platim in decembrie ca atunci se stabileste la leu meniul...
cica sa stam linistiti ca daca ne-a trecut pe lista e ok...dar eu nu pot sta linistita...si trec periodic pe acolo...normal ca pana nu ma vad si eu cu o chitanta, un contract ceva nu mi-e prea usor si ma agit...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 16:30 
Diva

Citat:
Aseara am facut lista cu invitatii...in jur de 200 de persoane..Si se pare ca nunta va fi pe 3 iunie , pentru ca pe 2, cu oricate pile am avea, restauranrul Col...va fi ocupat:nscmoll:..Asa ca duminica se va intampla..Sper sa nu iasa aiurea tinand cont ca dupa nunta, lumea va merge la servici...Sunt usor dezamagita:((

Nu cred ca va fi aiurea. Mai ales daca nu te intinzi pana dimineata, cum mai ziceau si alte fete pe aici, pe forum. Iar invitatii ar trebui sa bage la cap ca o data e nunta ta si sa faca bine sa se distreze!!! ):(
:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 16:47 
Diva

Citat:
Aseara am facut lista cu invitatii...in jur de 200 de persoane..Si se pare ca nunta va fi pe 3 iunie , pentru ca pe 2, cu oricate pile am avea, restauranrul Col...va fi ocupat:nscmoll:..Asa ca duminica se va intampla..Sper sa nu iasa aiurea tinand cont ca dupa nunta, lumea va merge la servici...Sunt usor dezamagita:((

de ce nu incerci sa rezolvi la alt restaurant?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 17:13 
Diva

Citat:
pai am vrut sa dam banutii...ii aveam la noi...dar au zis sa platim in decembrie ca atunci se stabileste la leu meniul...
cica sa stam linistiti ca daca ne-a trecut pe lista e ok...dar eu nu pot sta linistita...si trec periodic pe acolo...normal ca pana nu ma vad si eu cu o chitanta, un contract ceva nu mi-e prea usor si ma agit...:)

Din decembrie se stabileste meniul? La noi meniul se putea stabili cu cateva luni inainte. Chiar si contractul l-am facut prin februarie, dar am dat avans in august si atunci am primit o chitanta.
Ce reguli stupide cu platit avansul in decembrie!:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 17:16 
Diva

Citat:

Uite eu ma duc la o nunta pe 5 noi., adica duminica. Si ca sa fie totul ok, sa nu ramana la 2 noaptea fara invitati, au trecut pe invitatie ora de incepere a chefului 17. Si mi se pare super tare. Nu e nici zi, nici noapte, si poti sa stai cat vrei!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]