Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 21:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nici eu nu am intrat in panica :)
MesajScris: 19 Ian 2006, 01:51 
Diva

Citat:
De fapt, s-ar putea sa ai dreptate.:mellow:
Abia astept sa se termine tot si sa vina ziua nuntii.(X)

Ma gandeam eu ... si colega mea mi-a dat dreptate; si ea s-a casatorit in vara in care ne-am dat licenta (cazul vostru) si de fiecare data cand o intrebam ce a mai facut pentru lucrare imi povestea in 10 minute, dar daca o intrebam de nunta ma tinea de vorba o zi intreaga.
... a fost un an frumos ... :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2006, 05:06 
Diva

Citat:
cel mai fumos din viata noastra....
:love::love:gaby

Si nu singurul ... sunt sigura ca vor mai veni; la nasterea copilului/copiilor, la o nunta la care sa fim si noi nasi; la nunta copiilor nostri.
Gandesc prea departe, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 02:48 
Veteran

Citat:

Eu o sa fiu nasa la anul(X)
Cred ca o sa fie si mai frumos, ca nu o sa mai fiu la fel de stresata.:ok:

eu vreau sa botez..nimeni din jurul meu nu are inca copii..unde mai pui ca-s prima dintre prietenele mele care se marita..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 20:18 
Diva

Citat:
eu vreau sa botez..nimeni din jurul meu nu are inca copii..unde mai pui ca-s prima dintre prietenele mele care se marita..

... atunci ai de asteptat ceva ... sa se marite si prietenele tale si pana vor face si ele copii ai sa ti-l botezi pe al vostru.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Diete!
MesajScris: 22 Ian 2006, 22:03 
Veteran

Citat:
Eu incerc ceva pe cale naturala acum .Cica voi slabi cel putin 4 kg intr-o luna daca reusesc va anunt ;)

cum adica pe cale naturala?da detalii sa incercam si noi..facem schimb de idei dupa..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 01:12 
Diva

Citat:
Eu incerc ceva pe cale naturala acum .Cica voi slabi cel putin 4 kg intr-o luna daca reusesc va anunt ;)

Fetelor, e chiar atat de grav??? Chiar trebuie sa tinem atata regim pentru nunta? Nu ar fi mai bine sa ramanem cat mai naturale?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 21:56 
Diva

Citat:
Imi povestea o colega despre o nunta unde a fost ea si mireasa tinuse regim inainte de nunta. A fost asa de slabita de regim si de tot stresul de dinainte de nunta, incat in biserica i s-a facut rau. Si toata nunta nu a fost buna de nimic a stat mai mult intr-o camera de la hotel, intinsa in pat.
Asa ca aveti grija si tineti cont ca inainte de nunta mai intervine si stres si multa agitatie si oricum dam jos cateva kg.(!)

Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva; sa-mi ratez propia nunta!
Cred ca ar fi cea mai mare dezamagire a vietii mele.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 02:34 
Veteran

Imi povestea o colega despre o nunta unde a fost ea si mireasa tinuse regim inainte de nunta. A fost asa de slabita de regim si de tot stresul de dinainte de nunta, incat in biserica i s-a facut rau. Si toata nunta nu a fost buna de nimic a stat mai mult intr-o camera de la hotel, intinsa in pat.
Asa ca aveti grija si tineti cont ca inainte de nunta mai intervine si stres si multa agitatie si oricum dam jos cateva kg.(!)
nu vad unde e stresul..e doar o nunta..sincer..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 02:36 
Veteran

adica nu vad de ce atata agitatie pt o zi..care oricum va trece foarte repede..tocmai de asta ne rezervam nunta din timp,sa se faca toate in liniste..parerea mea..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 15:36 
Diva

Citat:
adica nu vad de ce atata agitatie pt o zi..care oricum va trece foarte repede..tocmai de asta ne rezervam nunta din timp,sa se faca toate in liniste..parerea mea..

Ai sa fi agitata chiar fara sa vrei; emotii sigur vei avea si, desigur, itivei dori ca totul sa iasa bine si sa fie cat mai frumos ... de aici apare agitatia.
Poate doar daca esti o fire foarte linistita sa nu fi agitata la nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2006, 03:07 
Diva

Citat:
Doar daca iei un Distonocalm de dimineata:D

Nici chiar asa pentru ca pe urma devi prea "plutitoare" si nu mai simti nimic din placerea de a fi mireasa. O:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]