Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 19:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 16 Feb 2006, 16:55 
Diva

Citat:
si noi am sarit peste tinuta lui Claudiu (uite o idee sa ne prezentam iubitii ca saraci apar toti la titulatura mire pe aici) normal ca si daca le zicem numele nu vom tine si minte cum se numeste iubitul fiecarei fete dar macar asa pe moment ....
nu se poate hotara daca vrea deschis la culoare la starea civila si negru seara ar inclina mai degraba sa fie deschis seara la petrecere pt ca zice el multi invitati vor purta negru acum mai vedem....:glass:

da nu cred ca am tine minte numele fiecaruia din miri.
eu zic sa le facem pe plac si lor in ziua nuntii ca doar si ei participa nu? doar ca nu prea ii intereseaza anumite detalii ca pe noi,miresele! iubi al meu ma intreaba daca-mi place costumul si ce accesorii sa ia si daca imi plac mie? deci el are mare nevoie de mine in alegerea costumului si restul de accesorii! mi se pare normal,tinand cont ca noi mergem impreuna cand ne cumparam ceva! deci e ok!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:04 
Diva

eu zic sa le facem pe plac si lor in ziua nuntii ca doar si ei participa nu?

Normal ca trebuie!! Daca nu erau ei..mai avea loc aceasta nunta?? Nu cred!!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:24 
Diva

Citat:

eu zic sa le facem pe plac si lor in ziua nuntii ca doar si ei participa nu?

Normal ca trebuie!! Daca nu erau ei..mai avea loc aceasta nunta?? Nu cred!!:-`

asa e ,Gina! ca doar ei si-au facut curaj sa ne ceara pe noi de soate! e ca i-am mai batut noi la cap asta e alta treaba! eu una abia astept sa vina nunta mai repede sa scap de pregatirile astea si sa ma vad mai repede casatorita cu barbatelul meu!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:33 
Diva

Citat:

da sa stii ca e o adevarata iubire intre noi doi si ne iubim ca doi nebuni! il iubesc si el pe mine si nu mai am rabdare!:love:

Stii ca e vorba aia : "te grabesti ca mireasa la pat! " :love::lips::p:p Si eu sunt la fel! As vrea sa treaca timpul mai repede si sa rezolvam cu tot!!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:38 
Diva

Citat:
Stii ca e vorba aia : "te grabesti ca mireasa la pat! " :love::lips::p:p Si eu sunt la fel! As vrea sa treaca timpul mai repede si sa rezolvam cu tot!!%%-

da si cand stai sa te gandesti ca mai sunt aproape 6 luni pana la nunta si mai e o gramada de timp si nu prea ma rezolvat mare lucru. abia astept sa vina vara mai repede sa vina iunie mai repede sa ne aranjam casa si sa incepem pregatirile !:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:48 
Veteran

Citat:

Eu mai am 7 luni(X)
Mi-am trecut pe biroul de birou numaratoarea inversa.:p;)

si pe mine m-a cuprins nerabdarea am o nebunie in cap imi plac lunile astea dar ca anul asta nici unul nu a trecut asa rapid acum e sambata iar si parca ma vad iar prin oras si tot asa ...trece rapid imi pare si bine si rau ca trece timpul dar clar imi doresc sa vina ziua cea mare...:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:01 
Diva

Citat:

Eu ma gandesc ce o sa mai fac dupa 2 sept. Ca acum abia astept sa vin sa vb cu voi. Dupa nunta ce facem?:lips:

mady stii ce facem vorbim despre impresii de nunta mai dam sfaturi viitoarelor miresici si pe urma incepem sa vb despre cand vine bebe! ce zici?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 19:13 
Diva

Citat:

mady stii ce facem vorbim despre impresii de nunta mai dam sfaturi viitoarelor miresici si pe urma incepem sa vb despre cand vine bebe! ce zici?;)

E buna ideea cu bebe....problema este ca ...eu tind sa cred ca toate ne dorim un copil, chiar acum dupa nunta...insa vor aparea impedimente..de ordin social! Nu ma refer la bani sau altceva..ma refer la faptul ca...o data ramase insarcinate...va trebui sa ne gandim ca locul de munca nu va mai fi asa sigur. La mine asta a fost una dintre conditii. Chiar m-au intrebat la interviu!:huh:Deci...eu mai astept. Am 24 de ani...pana la 27..nu pot sa ma pronunt! Si in afara de locul de munca mai e si aspectul casei! Care e la fel de critic in ziua de azi! :-`%%-:-`%%- Cred ca deja v-am dat subiecte pt dupa - nunta !! :D:p:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 19:55 
Diva

Citat:

Si eu am tot 24, dar vreau sa fac un copil la 26. Si oricum nu-l fac intr-o garsoniera cu chirie, mai astept sa ne luam casuta noastra. Cu serviciul e OK chiar sunt hotarata sa nu plec in alta parte pana nu fac un copil, ca pot sa faca asta aici. O sa pot sa lucrez si de acasa si sa vin si ore mai putine, o sa fie OK.

Da, ai dreptate, avem despre ce vorbi:D

noi vrem sa avem un bebe peste un an si jumatate ca eu acum am 21 ani si peste un an mi se pare foarte bine ! eu abia astept.mie imi plac la nebunie bebelusii si doar i-am fac interogatoriul de rigoare si tot ca mine a iesit!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 23:38 
Diva

Citat:

noi vrem sa avem un bebe peste un an si jumatate ca eu acum am 21 ani si peste un an mi se pare foarte bine ! eu abia astept.mie imi plac la nebunie bebelusii si doar i-am fac interogatoriul de rigoare si tot ca mine a iesit!;)

tu o sa fi mamica tinerica...
eu am 25 de ani si la 27 vreau sa am si bebe...si astept cu sufletul la gura momentul acela...imi doresc din suflet o fetita...Marius isi doreste mai multi copii..asta o sa vedem...dar ma gandesc ca, dupa nunta, sa mai avem macar un an doar al nostru...ca pe urma toata viata o sa avem copii...
..parintii nostri ar vrea sa le facem un nepot mai repede...dar, toate la timpul lor...bine macar ca nu avem probleme cu serviciul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:56 
Diva

Citat:
eu am 25 de ani si la 27 vreau sa am si bebe...si astept cu sufletul la gura momentul acela...imi doresc din suflet o fetita...

Si noi la fel numai ca eu nu am o preferinta asupra sexului; mai demult imi doream baiat apoi am vrut fetita ... acum ne dorim ce ne-o da Dumnezeu ... sanatos si norocos sa fie!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:42 
Diva

Citat:
deci el are mare nevoie de mine in alegerea costumului si restul de accesorii! mi se pare normal,tinand cont ca noi mergem impreuna cand ne cumparam ceva! deci e ok!:lol:

asa e si Marius al meu...imi cere tot timpul parerea...de fap, niciodata nu ne cumparam singuri nimic...toate cumparaturile le facem impreuna...si noi stim cum o sa fie costumul lui...deschis la culoare...am vazut unul la agnes toma...dar e un pic cam scump...acum o sa vedem...incerc sa pun o poza la galerie...cu costumul...
problema o sa fie pantofii...la costum deschis la culoare...trebuie si pantofi deschisi la culoare...numai ca el poarta nr 46 si oricum isi gaseste incaltaminte greu...dar ne descurcam noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:45 
Diva

Citat:
...si noi stim cum o sa fie costumul lui...deschis la culoare...am vazut unul la agnes toma...dar e un pic cam scump...acum o sa vedem...incerc sa pun o poza la galerie...cu costumul...

Noi am primit vouchere cu 10% reducere daca facem cumparaturi de la A & N pana in iunie. In cazul in care baiatul meu se hotaraste sa nu cumpere costumul de la ei vi-l pot trimite voua daca va hotarati sa il cumparati de acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:52 
Diva

Citat:
Noi am primit vouchere cu 10% reducere daca facem cumparaturi de la A & N pana in iunie. In cazul in care baiatul meu se hotaraste sa nu cumpere costumul de la ei vi-l pot trimite voua daca va hotarati sa il cumparati de acolo.

esti foarte draguta si iti multumesc...ce inseamna A&N?

daca nu il folositi, sigur poate sa ajute pe cineva...

apropo...cam cat va ganditi sa dati pe costum? cel pe care l-am vazut eu e 14 mil...lui ii place mult...ma gandesc ca, daca gasim material din acela...il putem face la comanda...ca oricum nu isi gaseste cotum potrivit...ori e scurt la maneci...ori sunt pantalonii scurti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:56 
Diva

costumul pe care-l vrea Marius...nu-l gasesc acum pe net...dar e in rev mireasa la pagina 90 (iar trebuie numarate paginile)...e un mire singur pe pagina...cu un costum argintiu...mi se pare superb si l-am vazut si in realitate...costumul...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:57 
Diva

quote]

ce toanta sunt...sigur ca stiu ce inseamna A&N...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:06 
Diva

Citat:

daca nu il folositi, sigur poate sa ajute pe cineva...

apropo...cam cat va ganditi sa dati pe costum? cel pe care l-am vazut eu e 14 mil...lui ii place mult...ma gandesc ca, daca gasim material din acela...il putem face la comanda...ca oricum nu isi gaseste cotum potrivit...ori e scurt la maneci...ori sunt pantalonii scurti...

A&N = magazinul Alb si Negru cu rochii de mireasa de la Agnes Toma si costume de la Dinasty.

Costumele de la Dinasty, dupa cum ai observat si in revista Mireasa, ajung la 500 euro cu tot cu camasa, vesta si lavaliera.
Si chiar daca cumperi doar costumul tot mi se pare cam scump avand in vedere ca nu il mai poate purta si iti mai trebuie inca un costum pentru cununia civila. :rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]