Citat:
De acord cu tine! Nici eu nu vreau stres, m-am mai calmat, doar maica-mea ma bate la cap sa ma misc mai repede. Insa, n-am chef pe caldurile astea.
Si in ziua nuntii am zis ca nu primesc pe nimeni in casa pana la ora 5, nu vreau aglomeratie, galagie, intrebari si remarci stupide.
Lui Dragos si nasilor le-am zis sa vina la 17:30 , iar la 18 avem programata cununia religioasa la biserica din spatele blocului.
Am o singura problema, ce fac cu cainii? Am 3 patrupede, 2 de talie mare si una micutza si foarte batrana. Dar unul din ei e de paza si musca pe oricine nu cunoaste. Ma chinui sa gasesc pe cineva dintre rude care va fi sacrificat sa ramana cu cainii acasa. Din partea mea i-as lua la local, dar...as fi nebuna!
Draga de tine! grea sarcina! vorbeste cu un vecin sa te ajute! noi avem o catelusa, Lady, cocker, la fel, a fost o mare problema la nunta, fiindca cei care de obicei stau cu ea cand noi nu suntem disponibili, veneau la nunta! in final draga noastra draga a stat singurica! dar sa stii ca eram cat p'aci sa o gatesc si sa o iau cu mine! dar e o zapacita si nu ar fi stat locului! oricum, cu mare ingrijorare in suflet am lasat-o acasa! de obicei sta singura, dar nu o zi si o noapte! Dar pana la urma a fost ok, sotiorul meu, dimineata - inca dormeam - s-a intors acasa sa vada ce e cu printesa noastra! nunta a fost in Bran, asa ca fara sa doarma, fuguta acasa, si iar inapoi pana sa ma fi trezit eu! ca sa vedeti ce grija cu animalutul nostru, care e membru al familiei cu drepturi egale, dar la nunta nu s-a putut bucura de privilegiul asta! si imi pare rau!

asa ca bafta multa: ai trei de dat in grija! e mai dificil! dar te inteleg!%%-