Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata vol. III
MesajScris: 19 Iun 2007, 03:11 
Diva

Citat:
De aceea e bine daca te apuci sa faci toata casa, macar termini tot si nu mai faci pana se murdareste iar. E drept ca e mai dificil cand faci tot o data...

da asa e...dar la noi e mai mult de treaba si le-am luat pe rand si nici nu aveam suficiente resurse financiare sa face tot cap coada...vara trecuta au fost doar niste mici schimbari si nu a durat decat o sapt curatenia propriu-zisa, ca per total au fost cam 3 sapt:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 11:25 
Diva

Citat:
Neata!

Cam mult... la noi e a treia saptamana si s-ar putea sa si terminam saptamana asta si totusi e un apartament de 4 camere facut cap coada...

Neata, si la noi tot un apartament cu 4 camere este, tot cap coada facut:). La noi a durat 1 luna si putin ca am mai facut si cateva modificari, dar in cateva zile gataaaaaaaa:njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 15:15 
Diva

Citat:

Neata, si la noi tot un apartament cu 4 camere este, tot cap coada facut:). La noi a durat 1 luna si putin ca am mai facut si cateva modificari, dar in cateva zile gataaaaaaaa:njump::njump::njump:

bucurati-va ca aveti ce zugravi! :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 16:26 
Diva

Citat:
Neata!

Cam mult... la noi e a treia saptamana si s-ar putea sa si terminam saptamana asta si totusi e un apartament de 4 camere facut cap coada...

si la noi tot 4 camere are apartamentul si a durat 3 sapt cu tot pt ca am pus termopan peste tot...a trebuit sa strangem tot de pe jos ca sa nu se face mizerie, au venit mesterii sa faca masurarai, am asteptat sa fie gata comanda, apoi a venit un meserias si a chituit marginile geamurilor si apoi curatenia propriu-zisa:nwink: (sters geamuri, scuturat covoare, sters praf etc):nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 16:35 
Diva

Citat:

si la noi tot 4 camere are apartamentul si a durat 3 sapt cu tot pt ca am pus termopan peste tot...a trebuit sa strangem tot de pe jos ca sa nu se face mizerie, au venit mesterii sa faca masurarai, am asteptat sa fie gata comanda, apoi a venit un meserias si a chituit marginile geamurilor si apoi curatenia propriu-zisa:nwink: (sters geamuri, scuturat covoare, sters praf etc):nwink:

curatenia care a fost vara trecuta a fost asa pt anul trecut:nlol: si vara asta inainte de nunta va urma una micva cred ca de o sapt in care va trebui sa ne ducem si noi bagajele acolo...mutarea:nwink: iar in primavara va urma mare prafuiala:nlol: cu modificari in bai, bucatarie si zugraveala:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 16:41 
Diva

Citat:
Numai termopanul a durat 3 saptamani? Ca la noi parca a tinut mai putin... si le-am facut in primavara, deci nu prea are cum sa-mi joace feste memoria. E drept ca nu ne-am omorat dupa aceea la capitoulul curatenie ca stiam ca na apucam de zugravit si nu avea sens.

da 3 sapt...avand in vedere ca o sapt jumate nu am facut nimic, am stat si am asteptat sa vina mesterii sa monteze geamurile, dar casa tot in mizerie era...fara perdele, fara covoare...curatenia propriu-zisa a fost cam o sapt jumate:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 17:30 
Diva

Citat:

Apropos de curatenie.Am vazut aseara la o televiziune, nu stiu daca pot sa-i dau numele, emisiunea "Curat murdar".Am ramas blocata.Nu credeam ca niste oameni pot trai intr-o asa mizerie crunta.Si ma intreb cine a chemat echipa ca sa le faca curatenie.Poate vecinii.Nu stiu dar era ceva de neimaginat,cata mizerie au putut sa adune tinerii aceia in casa.:wokno:

Am auzit si eu de aceasta emisiune, mi-a povestit mama care era cam socatade ceea ce a vazut :nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 18:20 
Diva

Citat:

Nu ai pierdut nimic.Eu de curiozitate m-am uitat.:nwink:

eu am vazut doar reclama la emisiunea asta, si am ramas socata...de necrezut...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iun 2007, 20:39 
Diva

Citat:

eu am vazut doar reclama la emisiunea asta, si am ramas socata...de necrezut...(X)

am vz si eu emisiunea asta la olandezi..si am ramas si eu socata, ma mir cum de erau toti sanatosi, eu am crezut ca fac hepatita doar privind la tv:lol: sincer, am senzatia ca la astia mizeria vine din lene si nesimtire...la noi mai sunt si alte cauze..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]