vai fetelor, cred ca v-ati suparat pe mine ca nu am intrat de asa multa vreme sa mai zic nimic si uite-asa am ramas eu fara voce...ieri ma mai auzeam cat de cat, o urma de chiuit anemic, azi insa suna telefonul si lumea nu pricepe nika. eu le tot scriu mailuri sa nu sune ca nu am cu ce raspunde
mi dor de ai mei si as vrea sa sun, dar mi teama ca de ma "aude" (adica de nu ma aude) mama la tel incepe sa se ingrijoreze ca deh, fata ei:~*si mai rau fac:((
Mariko FELICITARI!!! Casa de piatra si o nunta minunata, ca in povesti!!! Esti tare simpatica cum ai descris momentul. Eu sutn tare curioasa cum va fiO:) si chiar ma socam azi ce trece timpul -din nou:blink: -, ca vorba ceea...4 luni si 1 sapt(!)(!)(!)
Clarut eu am carnet din 2001 si am mai condus, dar in ultima vreme tare putin. Eram o soferita buna -zic eu si ziceau si altii-...acum insa cum nu mai sunt obisnuita:( m-am speriat ins aingrozitor cand a trebuit sa conduc pe autobanda prin germania. am venti odata din germa cu masina acas. eu si barbatelul, fiecare cu o masina. mama ce frica mi-era. am tras o dusca de smiorcaiala cu o seara inainte. dar a doua zi nu am mai avut nimic. am condus intr-una pana in timisoara fara nicio problema. din contra, mai vroiam!!!O:)
Si eu as vrea sa discutam idei de afaceri. Cam duc lipsa de idei:((
Arpopos, Dariuci, si eu visez sa am o gradi...mai mult, tot timpul zic ca atunci cand voi creste eu mare si voi avea bani multi imi cumpar o ferma. Cu animale multe, si sa am un spatiu al meu de pictura...Si o casa imensa si copii multi -unu al meu sau doi si inca vreo 10 adoptati...ce mi-ar placeaO:)