Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 13:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 27 Feb 2006, 20:37 
Diva

Citat:

gina...e foarte draguta...cam asa as vrea si eu...dar cu bretelute...
vad ca are trena...o vrei asa? cum te-ai gandit ca faci cu trena? si eu vreau rochie cu trena...mi se par mai deosebite...

nu ......a mea va fi fara trena...nu prea imi place ideea cu trena...te complici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:43 
Diva

Citat:

Pai n-am avut incotro:D E asa frumoasa si imi vine asa de bine, ca am trecut cu vederea asta. O sa o tai daca nu gasesc o solutie "viabila":D:D
Dar e p-aici o fosta miresica din Cluj, care se ocupa si de croitorie si care mi-a zis ca exista si alte solutii.
Ar fi frumos sa o am pt poze la biserica si la primul dans....:love:

Da bine in poze...dar..cand te gandesti la confortul tau...vezi ca e cam incomoda...(asa o vad eu):(( e frumoasa ,....nu zic nu...dar sa stai nemiscata si sa pozezi ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:55 
Diva

Citat:

Da bine in poze...dar..cand te gandesti la confortul tau...vezi ca e cam incomoda...(asa o vad eu):(( e frumoasa ,....nu zic nu...dar sa stai nemiscata si sa pozezi ...

stiu ca e incomoda...dar imi place atat de mult sa aiba trena...sper sa gasesc una frumoasa...si o solutie pentru trena...sa o prind cumva...am vazut niste poze pe net cu o mireasa care avea trena si o prindea, in timpul dansului, cumva de mana...mi se parea ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:12 
Diva

Citat:

stiu ca e incomoda...dar imi place atat de mult sa aiba trena...sper sa gasesc una frumoasa...si o solutie pentru trena...sa o prind cumva...am vazut niste poze pe net cu o mireasa care avea trena si o prindea, in timpul dansului, cumva de mana...mi se parea ok...

si rochia mea are trena. dar e dintr-un material vaporos, dar greu, pica f frumos, in falduri. acum mai depinde de model. a mea e simpla si prinsa in talie cu nasturei (f fini, nici nu se vad). deci poate fi data jos (dar eu nu vreau :p). pe langa asta, la capete are niste chestii, ca niste inele din panglica, care se agata de degete (ca sa nu calci pe ea sau mai rau, sa te calce altii) in timpul dansului. dupa mine, e foarte frumoasa (doar e a mea, nu? :p))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 00:56 
Diva

Citat:

si rochia mea are trena. dar e dintr-un material vaporos, dar greu, pica f frumos, in falduri. acum mai depinde de model. a mea e simpla si prinsa in talie cu nasturei (f fini, nici nu se vad). deci poate fi data jos (dar eu nu vreau :p). pe langa asta, la capete are niste chestii, ca niste inele din panglica, care se agata de degete (ca sa nu calci pe ea sau mai rau, sa te calce altii) in timpul dansului. dupa mine, e foarte frumoasa (doar e a mea, nu? :p))

pai...pune o poza la instrumente sa vedem si noi...eu sunt tare curioasa cum e...
trena e cumva separata de rochie, daca zici ca o poti da jos...si arata bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 01:10 
Nou Venit

Citat:

pai...pune o poza la instrumente sa vedem si noi...eu sunt tare curioasa cum e...

trenele in general au diverse sisteme de legat de rochie (sau se fac impreuna cu croitoreasa). Va pun aici un link pentru cele interesate in rochie cu trena. Se poarta cu trena pentru ceremonie si se "bustle"-eaza (asta-i termenul in engleza) pentru receptie (pai da, noi copiem modele straine dar numai pe jumatate nu si cu solutiile cu ce sa faci cu o trena in timpul dansului)
http://talk.theknot.com/boards/User/Pro ... bustlebio2
Sper sa va ajute pe cele care va doriti rochie cu trena

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 01:10 
Diva

Citat:

aoleu, am vrut sa spun ca voi pune o poza, doar ca inca nu e gata :D. adica mai trebuia scurtata, ca mi-am gasit pantofi si sunt cu un toc mai mic decat prevedea legea (a se citi "lungimea rochiei"). dar imediat ce o iau pun o poza...
si da, trena nu e o completare a fustei, este prinsa din talie, este un material mai fluid decat fusta (nu ma pricep la materiale, nu ma intreba ce e, ca nu stiu :wacko:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 12:45 
Diva

Citat:

Da tu o modifici de acum? Mie mi s-a spus acolo la magazin sa ma intorc cu ea cu trei sapt inainte de nunta.

pai daca mi-am gasit pantofii pe care-i voi purta la nunta, de ce sa nu o scurtez acum? daca va fi nevoie de stramtat, o voi face inainte de nunta, daca nu... ramane asa :D (sper sa nu ma ingras pana atunci :o)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 13:01 
Diva

Citat:
Mi-am adus aminte ca mai am o problema:D

Rochia mea este foarte decoltata la spate. Am spatele gol cam pana la jumatate, poate chiar mai mult.
Problema e urmatoarea: as vrea sa-mi pun sutien. Am auzit ca exista niste sutiene speciale pt rochiile fara spate, care se prind nu stiu cum cu niste bretele. Ma rog, nu m-am exprimat foarte elegant:D Se prind cu niste chestii care se leaga prin talie, in nu stiu ce fel:D

Dupa cum vedeti, nu prea stiu despre ce vorbesc si ma gandeam ca poate stie vreuna dintre voi sa nu ma duc la magazin sa ma exprim asa, sa nu par chiar de la Dalga.
Eu am o fata anume de la care imi iau sutiene si chiloti, da nici la ea nu-mi vine sa ma duc si sa ma exprim asa haotic:~*

Cu voi imi permit:lips::lips::lips:

Poate astea nici nu exista si visez eu. Ma mai fac si de ras p-acolo:D:D

la faza asta nu te pot ajuta. faza e ca eu sunt mai... dotata dpdv al bustului si nu mi-am permis niciodata rochii cu spatele gol :(. asa ca zau ca nu stiu despre ce vorbesti :(
dar chiar ai nevoie de sutien? pt ca la rochia mea corsetul este facut asa de bine incat chiar nu am nevoie (n-am mai purtat ceva fara sutien din clasa a 10-a cred :~*). sorry, chiar nu pot sa te ajut cu vreo informatie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 13:49 
Diva

Citat:

Pai nici mie nu mi-e rusine cu ce am si tocmai de-asta as vrea sutien chiar daca ma tine destul de bine rochia, dar n-as vrea sa ma trezesc ca bustul meu e mai activ:~* decat mine la nunta.
Ca nici eu nu-mi permit sa merg fara sutien si de-aia mi-e frica.
Am o salopeta de ocazie care se poarta fara sutien si se prinde dupa gat da aia are o chestie speciala care vine sub sani si ii ridica da ii si tine ficsi. Da asta e singura chestie pe care o port fara sutien, in rest nu pot...

apropo de bust "activ" (draguta exprimare :D), cand am fost la proba m-am apucat de topait in toate directiile sa vad ce si cat misca la etaj :D. se uita biata vanzatoare la mine de credea ca am capiat :-`
dar asa am vazut ca totul e in regula, pot sa stau linistita fara sutien, ca nu pleaca nimeni la plimbare fara voia mea :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 14:00 
Diva

Citat:

:~* Si eu la fel:~*
Nu mi s-a parut grava situatia, da ti-am zis, mi-e frica sa nu port sutien. Stiu eu cum o sa se comporte "Ele" dupa 15-20 de ore?

eu zic sa stai linistita, sa nu-ti faci probleme din astea. si oricum, pana in septembrie, cand aveti voi nunta, mai ai timp sa cauti (si chiar sa se inventeze :D) sutienul de care vorbeai. cand ma uit cate ai facut pana acum... si ai nunta mai tarziu cu 3 luni ca mine... :-` eu zic sa o mai lasi deoparte putin. altfel apar ideile cand nu te stresezi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 14:26 
Diva

Citat:
Mi-am adus aminte ca mai am o problema:D

Rochia mea este foarte decoltata la spate. Am spatele gol cam pana la jumatate, poate chiar mai mult.
Problema e urmatoarea: as vrea sa-mi pun sutien. Am auzit ca exista niste sutiene speciale pt rochiile fara spate, care se prind nu stiu cum cu niste bretele. Ma rog, nu m-am exprimat foarte elegant:D Se prind cu niste chestii care se leaga prin talie, in nu stiu ce fel:D

Dupa cum vedeti, nu prea stiu despre ce vorbesc si ma gandeam ca poate stie vreuna dintre voi sa nu ma duc la magazin sa ma exprim asa, sa nu par chiar de la Dalga.
Eu am o fata anume de la care imi iau sutiene si chiloti, da nici la ea nu-mi vine sa ma duc si sa ma exprim asa haotic:~*

Cu voi imi permit:lips::lips::lips:

Poate astea nici nu exista si visez eu. Ma mai fac si de ras p-acolo:D:D

sa stii ca sunt pe piata sutiene care au bretelele, TOATE bretelele din plastic(inclusiv cea de la spate....) si pot fi ajustate. se inchid in fata....push up...In Cocor am vazut la et. 1.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]