Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - vol. II
MesajScris: 01 Mar 2006, 14:59 
Diva

Citat:

Gina,rochita mea nu e de la o firma cunoscuta , am luat de aici din oras . nu a costat nici mult. eu sunt foarte multumita de rochita si e frumoasa.maica-mea zicea ca e incarcata .o sa pun o poza cu ea.sa-mi spuneti parerea voastra.;)

Ideea e ca nu trebuie sa fie de la nuj ce firma sau creator ...atata timp cat tie iti place si arati super in ea e ok. Parca tu nu ai vazut rochii oribile facute de nu stiu ce creatori romani..sincer...eu am cascat gura in magazinul A.T. si nu mi-a placut nici o rochie..abia a vazut mihai un costum pt. el. Stai linistita ca nu e importanta marca!!%%-:-`%%-:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:05 
Diva

Citat:

Gina,rochita mea nu e de la o firma cunoscuta , am luat de aici din oras . nu a costat nici mult. eu sunt foarte multumita de rochita si e frumoasa.maica-mea zicea ca e incarcata .o sa pun o poza cu ea.sa-mi spuneti parerea voastra.;)

nu are nici o importanta daca rochia e facuta de vreo firma cunoscuta sau nu. asta mie mi se pare o prostie, doar nu mergi cu eticheta pe dinafara, sa vada lumea de la ce casa de moda ti-ai luat-o (desi am vazut cazuri de barbati imbracati in costum armani, cu eticheta pe maneca, deh, sa se vada ca au costum "de firma" :x )
si n-are importanta nici daca mamei tale ii place sau nu. cel mai important este sa-ti placa tie, sa te simti in ea mai frumoasa ca niciodata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:15 
Diva

fetele,am incercat sa pozez rochia cat de cat dar din moment ce am webcam nu prea a incaput toata,am pus rochia pe particele sper sa intelegeti ceva,daca nu fac in curand poza intreaga la rochie. am pus in instrumente pozele. va pup. astept daca va place rochia ce parere aveti de ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 23:42 
Diva

Citat:
fetele,am incercat sa pozez rochia cat de cat dar din moment ce am webcam nu prea a incaput toata,am pus rochia pe particele sper sa intelegeti ceva,daca nu fac in curand poza intreaga la rochie. am pus in instrumente pozele. va pup. astept daca va place rochia ce parere aveti de ea.

las' ca-i mai faci tu o poza sau daca nu, o vedem in pozele de la nunta...dar cel mai important e sa te simti tu minunat in ea...daca iti place tie cum iti sta...o sa radiezi de fericire si le va placea si celorlalti...carcotasii...nu-i baga in seama, nu merita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 18:04 
Diva

Citat:

las' ca-i mai faci tu o poza sau daca nu, o vedem in pozele de la nunta...dar cel mai important e sa te simti tu minunat in ea...daca iti place tie cum iti sta...o sa radiezi de fericire si le va placea si celorlalti...carcotasii...nu-i baga in seama, nu merita...

va multumesc mult de tot pt vorbele voastre frumoase care m-au atins la inima.:~*
mersi malinka si alexandra sunteti dragute.
cand am vazut-o am zis asta e rochita mea,ziceati ca eram o printesica.:p
o sa mai fac poze la rochie cu aparatul de fotografiat in sine,si voi pune si pozele de la nunta !;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 18:50 
Diva

Citat:
imortant este sa iti placa tie si sa te sim ti tu bine in ea .:ok:

da asa e.:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:36 
Diva

Citat:

Asa si este:rocker::rocker::rocker:

Restaurat, biserica, lautari, cameraman, foto,...nici nu se mai pune problema...deci astea ies din discutie!! Am luat cosul de flori, am luat compleul pt. civila, am dat avansul la rochie, am ales modelele de costume(urmeaza sa ne mai gandim la culori), am luat cercei pt. mireasa! Luna asta urmeaza verighetele!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 16:58 
Diva

Citat:
Luna asta urmeaza verighetele!!

De unde le luati? Ca noi inca nu ne putem decide ... off, d-abia astept sa scap si de grija asta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 22:12 
Diva

Citat:
De unde le luati? Ca noi inca nu ne putem decide ... off, d-abia astept sa scap si de grija asta!

am gasit tot in Cocor...alegi modelul si in 3 zile e gata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 22:20 
Diva

Citat:

Restaurat, biserica, lautari, cameraman, foto,...nici nu se mai pune problema...deci astea ies din discutie!! Am luat cosul de flori, am luat compleul pt. civila, am dat avansul la rochie, am ales modelele de costume(urmeaza sa ne mai gandim la culori), am luat cercei pt. mireasa! Luna asta urmeaza verighetele!!

buuun... nunta: 10 iunie
restaurant - ok
nasi - ok
cavaleri/domnisoare de onoare - ok
biserica - ok
invitatii - ok
cameraman + fotograf - ok
muzica - ok
rochie - ok
costum - ok
pantofi - ok
voal, parura, manusi, etc - ok
verighete - ok
cocarde - ok
marturii - in curs de realizare :p
nu stiu daca nu cumva am uitat ceva (mi-am notat lista cu ce e de facut in agenda, dar am uitat-o vineri la birou :~*). daca imi mai amintesc... mai adaug

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 23:01 
Diva

Citat:

buuun... nunta: 10 iunie
restaurant - ok
nasi - ok
cavaleri/domnisoare de onoare - ok
biserica - ok
invitatii - ok
cameraman + fotograf - ok
muzica - ok
rochie - ok
costum - ok
pantofi - ok
voal, parura, manusi, etc - ok
verighete - ok
cocarde - ok
marturii - in curs de realizare :p
nu stiu daca nu cumva am uitat ceva (mi-am notat lista cu ce e de facut in agenda, dar am uitat-o vineri la birou :~*). daca imi mai amintesc... mai adaug
;);););););)O:):ok:sa fie intr-un ceas bun!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 13:23 
Diva

Citat:
;);););););)O:):ok:sa fie intr-un ceas bun!!

mercic :love: sa fie pentru toate (si toti, normal :p) intr-un ceas bun!!
azi ma duc sa vorbesc pentru tort si prajiturele. si daca am timp, ma apuc de cautat si flori... (buchete, lumanari, etc). si tot saptamana asta vorbesc cu decoratorii... :ok: oricum, mai sunt 3 luni, mai e timp destul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 13:52 
Diva

Citat:

mercic :love: sa fie pentru toate (si toti, normal :p) intr-un ceas bun!!
azi ma duc sa vorbesc pentru tort si prajiturele. si daca am timp, ma apuc de cautat si flori... (buchete, lumanari, etc). si tot saptamana asta vorbesc cu decoratorii... :ok: oricum, mai sunt 3 luni, mai e timp destul...

gina,tu nu te duci prea din timp,ca totusi mai sunt 3 luni pana la nunta ta nu?
eu am rezolvat :
restaurantul-ok
biserica-ok
rochia mireasa-ok
bijuterii-ok
coronita-ok
verighetele-urmeaza luna viitoare
costum mire-saptamana viitoare
si urmeaza sa vb maine cu preotul ca inca nu am apucat sa ne cunoastem cu el.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]