Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: gravari pe verighete
MesajScris: 28 Feb 2006, 17:00 
Diva

eu nu voi grava nimik pe ele..:wacko::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:05 
Diva

Citat:
Prima data cand am fost intrebati de gravura, Iubi a sarit si a zis ca el nu vrea sa gravam nimic pe ele. Pe urma am ras de el ca nu stia ca un nel se graveaza pe int. El credea ca aia o sa scrie ceva pe ext.
M-am amuzat super.:D

el credea ca va fi inelul din the lord of the rings (X):p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:31 
Diva

Citat:
Prima data cand am fost intrebati de gravura, Iubi a sarit si a zis ca el nu vrea sa gravam nimic pe ele. Pe urma am ras de el ca nu stia ca un nel se graveaza pe int. El credea ca aia o sa scrie ceva pe ext.
M-am amuzat super.:D

Stai linistita ca si Marius al meu a crezut la fel...si normal ca a spus " nu, nu scriem nimic pe ele" , pana a inteles despre ce e vorba...gravura mi se pare ceva romantic...si, cum ai spus tu, emotionant...:), asa ca, de ce nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 22:24 
Diva

Citat:

O sa-i spun ca au mai patit-o si altii, poate o sa se simta mai bine:D

:flower::rocker::flowers::flower::flowers::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 23:16 
Senior

Citat:
noi suntem clasici deja le-am si gravat pe a mea scrie simplu cristian 1 iulie 2006 si pe a lui laura 1 iulie 2006.nu e dragut?;)eu cred ca este de ajuns.

si eu la fel le-am gravat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 23:53 
Diva

Citat:

:ok: Cu cat mai simplu, cu atat mai bine:ok:

abia astept sa-mi vad verigheta pe deget...cred ca o sa o privesc zilnic si o sa ma minunez de ceea ce mi se intampla...

am vazut azi o groaza de modele de verighete...nici nu mai stii care e mai draguta...urmeaza sa incepem si noi sa cautam...urraaa !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 13:41 
Diva

voi va faceti singure verighetele, ca maica-mea zicea aseara ca are ea aur sa ni le facem cum vrem noi sa ne scuteasca de o grija cu cheltuitul banilor. e o idee mai buna sau tot mai bine le cumparam de-a gata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 15:13 
Diva

Citat:
voi va faceti singure verighetele, ca maica-mea zicea aseara ca are ea aur sa ni le facem cum vrem noi sa ne scuteasca de o grija cu cheltuitul banilor. e o idee mai buna sau tot mai bine le cumparam de-a gata?

pierzi foarte mult daca aduci aurul de acasa. sa-ti dau un exemplu: gramul de aur la vanzare in magazin este 580.000, iar daca vrei ceva cu aur la schimb, gramul este 230.000 de 14k sau 240.000 de 18k.
daca iti convine, go for it. noi am preferat sa-l pastram pentru vremuri mai bune si luam verighetele de gata. nu stim daca am facut bine sau rau, asa am hotarat noi. voi alegeti varianta care va satisface :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 17:58 
Diva

Citat:

ai dreptate si noi aveam posibilitatea sa facem din aur de acasa, dar nu se merita...
noi ne-am cumparat si am pastrat aurul ca sa-l dam cand o fi mai valoros (sau mai bine scump sa ni-l ia astia la un pret mai bun)

gaby

da aveti dreptate sa stiti. pana la urma aseara am vorbit cu iubi si am hotarat ca la sfarsitul lunii sa mergem sa ne luam verighete.ca ieri fusese maica-mea sa intrebe la bijutier si zicea ca ia pt mana de lucru cam 1.500.000 si ni s-a parut mult pt pretul ala,asa ca mai bine il luam de-a gata din magazin.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 18:53 
Diva

Citat:
noi cand le-am luat le probam de "n"ori pe zi,acum le-am pitit sa nu le mai vedem ca iar ne vine sa le probam.:D:):D:p:ok::lol:

da cred ca asa o sa facem si noi ,o sa le ascundem departe de privirile noastre.sa nu fac cum fac cu rochia de mireasa sa ma uit non stop la ele.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]