Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 19:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 31 Mar 2009, 23:03 
Diva

Citat:

buna seara fetele, tocmai ce-am venit si noi din parc, a fost atat de cald incat am stat vreo 4 ore afara

[/quo

eu nu am mai plecat. m-a cuprins o stare inexplicabila de tristete si am stat in pat unde am mancat un borcan intreg de castaveti murati.:-s

buna seara fetelor. si eu am pierdut miezul discutiilor ca am lipsit cateva zile de pe forum...sa-mi fie rusine. dar ma pun acum sa recuperez.
anidaaa....ce povestesti tu seamana a...:nblink::nblink::nblink::nblink: ia zi-ne, avem o noua viitoare mamica printre noi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2009, 23:05 
Diva

Citat:

buna seara fetelor. si eu am pierdut miezul discutiilor ca am lipsit cateva zile de pe forum...sa-mi fie rusine. dar ma pun acum sa recuperez.
anidaaa....ce povestesti tu seamana a...:nblink::nblink::nblink::nblink: ia zi-ne, avem o noua viitoare mamica printre noi?

nope. tocmai vb cu fetele ca deocamdata nu se intrevede nimic. castaveti murati mananc de cand ma stiu. cred ca este astenia coroborat cu putin stress.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2009, 23:12 
Diva

Citat:

nope. tocmai vb cu fetele ca deocamdata nu se intrevede nimic. castaveti murati mananc de cand ma stiu. cred ca este astenia coroborat cu putin stress.

mda..dar cine stie :nblink: nu e timpul pierdut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 00:10 
Diva

nu pot sa cred ce am pierdut azi:)
in timp ce citeam comentariile voastre, ma gandeam nasii nostri, care nici macar nu au stiut cat au ost lumanarile(pe care le-am facut cu agentia care mi-a organizat totul), voalul sau plata dupa furatul miresei.
Au platit biserica intr-adevar si au cinstit la nunta(substantial , recunosc, dar a fost alegerea lor).
Acum, daca stau sa analizez discutia voastra, ma deranjeaza ca nu s-au implicat mai mult cu sfaturi, dar nici eu nu le-am cerut.:)
Imi sunt dragi toti 4, si ei tin mult la noi.cu o pereche ne vizitam des, cu una mai rar, dar de fiecare data cu drag.
Din postura de nasa.....am facut tot ce era omeneste posibil chiar daca am fost chemai pe ultima suta.Am acceptat cu drag, si i-am ajutat cu ce am putut.
Nu cred ca am dezamagit de pe oricare pozitie m-am aflat.si nici nu am fost dezamagita, pentru ca nu am avut asteptari foarte mari:).
si...buna seara fetelor:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 00:56 
Diva

Citat:

daca esti atenta in primul rand nu vb de acei fini din canada de care nici nu-mi pasa(asa se cam plang si ei ,pai dragilor de la rau ati plecat la mai rau de vi se par scumpe niste bilete de avion?)vb de acei fini care sunt in bv si nu i-am vazut de mai bine de4ani!!
si vad ca toate sariti dar in final recunoasteti ca nasii v-au cumparat lumanrile,au platit preotii si v-au si daruit...deci hai gata,incheiem subiectul ca nu vreau sa-mi schimb parerea despre nimeni!

alina nu vad dc ti'ai schimba parerea despre cineva doar pt ca si'a sustinut punctul de vedere si nu a fost de acord cu tine...cred ca exagerezi un pic...nu cred ca fetele au vb urat ca sa reactionezi asa infantil...tre sa acepti pareri si pro si contra...ti'am zis parerea mea e ca nu vad dc nasii ar trebui sa fie obligati sa'mi i'a mie ceva sau sa'mi dea bani pt ceva doar pt simplu fapt ca au aceptat sa ne fie noua nasi...asta'i parerea mea...eu doar vreau sa'mi fie alaturi in fata lui D'zeu cand ma cunun si daca se poate si m'ai departe, eu nu vreau ca aceasta sa implice ceva material, pe mine asta nu ma intereseaza...acuma te rog nu te supara pe noi doar pt faptul ca ne'am sustinut parerea ...cred ca nimeni nu vrea sa se certe cu u...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 01:07 
Diva

pana la urma nu stiu unde vreti sa ajungeti, dar din ambele parti reiese acelasi lucru doar ca alina si-a exprimat ideea ca vrea ca nasi sa fie implicati mai multO:)
sa-ti schimbi parerea despre o persoana, eu cred ca nu ai cum sa cunosti o persoana din fata calc, fata de ceea ce este ea in realitate, eu nu imi doresc decat sa ma inteleg cu nasi si sa pot discuta cu ei, in rest daca nu dau nu stiu cat dar la nunta, sau nu imi cumpara ei mie ceva deja e mult prea mult, ce imi trebuie sau imi doresc imi cumpar singura:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 01:09 
Diva

Citat:

daca esti atenta in primul rand nu vb de acei fini din canada de care nici nu-mi pasa(asa se cam plang si ei ,pai dragilor de la rau ati plecat la mai rau de vi se par scumpe niste bilete de avion?)vb de acei fini care sunt in bv si nu i-am vazut de mai bine de4ani!!

hmmm...am mai recitit odata ce ai scris si tot nu am inteles ca nu te refereai la aia...da ma rog....

cat despre comentariul din paranteza...hmmm...nu ma plang dragutza...si nu am plecat la mai rau...ci la mult mai bine...dar e o cheltuiala si o excursie care trebuie gandita si nu o fac numai asa ca fiica nasilor se marita (in exemplul tau)...o fac sa ii vad pe ai mei, sau sa o vada ai mei pe fiica-mea...intelegi nu? adica pt un motiv serios ma apuc sa calatoresc diferenta de 7 ore fus orar nu pt un moft sau sa nu supar pe Xulescu sa lipsesc la nunta lui Yulescu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:14 
Diva

Citat:

ok!eu sunt o profitoare si-o materialista si vreau ca ei sa se implice!nu le-am cerut bani ,nu le-am zis nimic dar daca ei asta vor sa faca eu primesc bucuroasa tot sprijinul ,sfaturile...tot!
(...da sunt o materialista...de aia mi-am cumparat eu tot din timp ca vreau sa ii pun pe nasii mei la cheltuieli!:devil:)

iubita pe tine ce te'a deranjat asa in comentariile noastre de ai reactionat asa si ai spus ca nu vrei sa'ti schimbi parerea despre noi? sincer acum pt ca mi se pare ca ai reactionat prea exagerat doar pt faptul ca ne'am spus parerile...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:15 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara :hap_w:
Ce faceti? :D

anidaaa...am fost eu in parc in locul tau pana la urma :)...si nu vreau sa va spun ce am facut :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:23 
Diva

Citat:
Buna seara :hap_w:
Ce faceti? :D

anidaaa...am fost eu in parc in locul tau pana la urma :)...si nu vreau sa va spun ce am facut :wall:

pai ce ai facut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:26 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
pai ce ai facut?

m-am dat in leagan :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:28 
Diva

Citat:

m-am dat in leagan :rofl:

aaaa ma gandeam ca cine stie ce ai patit cand am vazut ca ai pus emoticul :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:37 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
aaaa ma gandeam ca cine stie ce ai patit cand am vazut ca ai pus emoticul :wall:

off off....ma duc la somn ca sunt putin cam obosita si maine ma trezesc devreme ca am putina treaba...

Noapte buna :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 02:39 
Diva

buna dimineata. va invit la o :, si va doresc o zi cat mai buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 11:30 
Diva

Citat:
buna dimineata. va invit la o :, si va doresc o zi cat mai buna!

oooo chiar am nevoie de o cafea:.
Buna dimineatza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 11:37 
Diva

Citat:
oooo chiar am nevoie de o cafea:.
Buna dimineatza...

buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 12:40 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor

buna dimineata fetelor. haideti sa nu ne mai contracaram in mesaje, ca de fapt, vorba Amaliei (sper ca asa te cheama, m-am luat dupa nick) toti avem cam aceiasi parere; difera doar modul in care ne-o exprimam.
Alina, mi-amintesc ca si eu eram cu acelasi avant ca si al tau candva..si-mi pare rau ca l-am pierdut undeva pe drum. acum sunt mai cumpatata si mai las de la mine..cred ca incepe mamica din mine sa-si spuna cuvantul. hai sa nu ne certam pe ceva care pentru noi toate are acelasi fond: nasii sunt parinti spirituali si ne bucuram ca se implica cu orice in relatia cu noi, finii (de la sfat pana la un dar - fie el in bani, fie intr-un obiect care poate are mai mare greutate sentimentala decat un plic). da, si nasii nostri au dat dar, desi noi am scris pe invitatii si am rugat pe toata lumea sa nu vina cu plicuri sau cu daruri pentru ca nu ne-am dorit asta, am vrut sa vina lumea cu drag la nunta nu sa se gandeasca ca nu au destui bani sa participe si sa stea acasa; sau, si mai rau, sa vina si sa se simta prost ca nu au sa dea nu stiu cat. e adevarat ca nici asa nu cred ca a fost pe deplin bine pentru ca au fost oameni mai in varsta care s-au simtit jigniti ca i-am oprit din a da bani. si pana la urma tot au contribuit cu un plic..pe care ni-l indesau in buzunar la final (nu am avut nici cutie sau cos, din acelasi motiv..eu marturisesc ca eram oripilata de casutele de dar). nu e vorba ca sunt eu moralista lu' peste sau ca numai asa e corect, cum am procedat noi. din contra, recunosc ca trebuia sa las fiecaruia dreptul de a alege si de a se manifesta cum isi doreste..poate asa se simteau si mai bine.
vreau sa spun ca inveti cat traiesti. si orice ai face sau ai zice, intotdeauna sa nu spui niciodata.
hai sa continuam sa povestim ca mie tare imi place ce gasesc aici pe site..si chiar daca nu ne putem noi cunoaste atat de bine prin intermediul unui computer sau a unui site, cred ca fiecare dintre noi, cele care povestim aici, ne-am facut o idee despre gusturile, caracterul si persoana fiecaruia. si asta ne si aduna, faptul ca semanam foarte mult si ne place sa (ne) gasim lucruri si pareri comune.:-*
uite, te invit la o cafea virtuala, cu muult zahar brun si nu mai esti suparata, da?:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2009, 12:54 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata....azi e 1 aprilie :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]