Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 05 Iun 2006, 18:20 
Diva

Citat:
am fost sambata si mi-am facut cocul de nunta de proba a iesit asa cum am vrut eu am fost foarte multumita.voi pune o poza la instrumente si nu m-a costat nici mult doar 370.000 super nu?

SUPER TARE!!!!ia zi ...vine acasa sa te coafeze sau mergi tu la ea?? Vreau si eu o programare pt proba!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2006, 18:56 
Junior

si uite asa am scapat eu multumita si de machiaj si de coafura. eram cam stresata ca nu are ce sa-mi faca la par ca e scurt. dar a venit acasa prietena mea care e stilist si 3 ore a lucrat la parul meu...:wacko: si saracuta de ea nu zicea nimic. era foarte aprinsa sa-mi faca ceva frumos. mi-a pus un suport de coc in varful capului si mi-a urcat tot parul pe el. aveam o tona de fixativ in par si aproximativ 80 de clame...:blink: dimineata, cand am ajuns acasa si am vrut sa le scot nu am reusit pana la capat. atipeam in secundele in care inchideam ochii ca ma trageam de par...:. eram franta de oboseala. am scos eu ce am scos, si cand am vazut ca tot pun mana si mai sunt am lasat-o balta si m-am culcat asa.(X) dimineata, cand s-a trezit al meu sot si s-a apucat sa-mi scoata clamele si suportul de coc aveam o freza...:zoombie: parca bagasem degetele in priza fara sa exagerez. stea batos si ridicat de la atata fixativ...si mi-a mai facut si poza... cica sa fie 'dupa noaptea nuntii'. ):(. dar ma gandesc totusi sa zic 'reactie dupa noaptea nuntii cand mi-am vazut sotul in pat langa mine 'O:):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 11:53 
Diva

Citat:
dar ma gandesc totusi sa zic 'reactie dupa noaptea nuntii cand mi-am vazut sotul in pat langa mine 'O:):D

de parca pana la nunta nu v-ati trezit nici o dimineata impreuna!!:p:p:p:p Nu vad cu ce ar schimba nunta statutul lui ( al sotului) in pat si in afara acestuia!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 17:26 
Veteran

Citat:
mi-am facut si programare pt nunta ,au si cosmetica,ma costa totul 720.000 adica ma aranjeaza putin la cununia civila(e coaforul la mine in bloc)ma machiaza,si coafura de nunta m-am scos nu?:rocker::ok:
sa stii ca te-ai scos.Pe mine sigur ma ajunge mai mult:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 21:01 
Diva

Citat:
sa stii ca te-ai scos.Pe mine sigur ma ajunge mai mult:-`

fetele eu am o problemuta stiu cum imi vreau sa imi fac coafura dar nu gasesc un coafor ca au aparut astea ca ciupercile peste noapte si nu stiu la care sa apelez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 21:23 
Diva

Citat:
Intreaba si tu printre vecini si cunostinte la care au apelat si daca au fost multumiti.

am incercat ideea dar nimic cred ca pana la urma vad eu cum fac...nici nu stiu acuma...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2006, 14:01 
Veteran

Citat:

am incercat ideea dar nimic cred ca pana la urma vad eu cum fac...nici nu stiu acuma...(X)
eu zic sa mergi la cel care iti pare tie mai rasarit si sa-ti faci cuofura dorita inainte de nunta sa vezi cum ti-o face...iar la nunta stii unde sa mergi:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2006, 18:19 
Diva

Citat:
eu zic sa mergi la cel care iti pare tie mai rasarit si sa-ti faci cuofura dorita inainte de nunta sa vezi cum ti-o face...iar la nunta stii unde sa mergi:D

mersi krista de sfat..eu as vrea ceva mai aproape de locuinta mea...sa nu fie nevoie sa alerg prin oras sau sa vina acasa...:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2006, 00:27 
Diva

Azi mi-am facut proba pt coafura.A iesit destul de bine, tinand cont ca mi-a facut prima data un alt coc si nu-mi placea,acum e ceea ce vreau.Poze pe maine.Pretul:700.000.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:02 
Diva

gina...tu cum o sa iti prinzi tiara? iti faci coc, nu? voalul o sa fie sub coc la tine, nu? si tiara vrei sa o prinzi mai in fata, spre frunte, nu? asa vreau si eu dar am acum o dilema, cum o sa prinda coafeza tiara fara ca marginile sa se vada si fara ca ea sa cada la cea mai mica miscare? si tu si eu avem parul drept si mie, acum, mi se pare ca tiara merge mai mult la fetele crete, cu parul lasat pe spate...
ai inteles ceva?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]