Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 00:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 30 Mar 2010, 10:39 
Diva

Iubitele mele mi-era dor de voi...o sa ma "cretinizez"de la atata invatat :curse:
Felicitari pentru invitatii fetelor...felicitari celor ca si-au mai achizitionat cate ceva pentru nunta :napplause:
Vacanta placuta Cat in Olanda...o sa ne lipsesti :hug:
Eu am terminat prima sesiune si m-am apucat de invatat pentru a2a si pentru licenta invat de anu trecut intr-una...In viata de zi cu zi nimic nou....stam cam foarte prost cu finantele si nu am mai luat nimic pentru nunta.In afara de haine,accesorii,verighete,wiskey,fructe,este totul luat,organizat,tot ce trebuie(ne vom alege si invitatiile in luna mai)
Facem pregatiri de Pasti...cumparam un ied cu mami....restu face ea tot si-mi da si mie :had_d: ...le-am cumparat un miel familiei lui iubi(sunt mai necajiti) si azi ii i-au lu bubi meu mic,Bogdanel premergator de iepuras (cu prima mea de Pasti)...deabia astept sa mergem sa le vad reactia...e surpriza :clap:
De vineri am sa fac si eu o pauza cu invatatul o saptamana ca sunt doxa de legi,articole,drepturi,obligatii :eek:
Pup iubitele mele dragi :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:40 
Diva

serban_anda2005 scrie:
Carlita eu zic sa nu-i spui nimik ca superi fata.
Anna eu am vazut si invitatiile cu nepotelul tau au iesit super misto e un dragalas ala mic :nlol:
Pai sefa mea mai pleaca si in iunie o saptamana in concediu si at iar stau cu voi, dar in rest nu mai pleaca poate o sedinta ceva atat ca nu prea mai are zile :wall:
Eu o sa imi iau concediu la sf lui mai cand am disertatia :cry: ca sa o pot termina si sa o sustin, pana at sunt pe baricade.

mi-au placut invitatiile pt botezul nepotelului si normal de el :p este un grasun si un rasfatat :~*
asta e acum cand prindem si noi o fereastra hop la miresit
iti tin pumnii la disertatie

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:41 
Veteran

[quote="manu86"]
Carlita legat de meniu eu fac niste gogosele care le umplu cu crema de branza si icre,drob, o rulada cu sunca(la astea 2 am pus reteta),bulete de cascaval,chiftelute cu susan, o ciorbita radauteana(voiam de burta dar dureaza prea mult),friptura de porc(reteta) si pui.
Dulciuri am 2 feluri la care am pus reteta si mai pun azi inca 2 feluri pe care le fac.
O sa fiu o adevarata gospodina :rofl: dar ii duc cate ceva si socrului k e singur acum.Si prajiturile oricum se mananca primele k toata lumea va fi satula de cozonac si pasca.quote]

Buna Manu, La multi ani sa-ti traiasca mamica, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea :ncake:
Chiar ca o sa fi o gospodina de nota 10 :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:42 
Diva

manu86 scrie:
Neata fetele :hug: mai tz asa k am fost plecata de dim.
Voi sunteti la munca...va compatimesc.Azi e ziua mamei mele si ea lucreaza pana la 7:30 diseara saracuta....dar a sarbatorit duminica in familia ''marita'' :lol: :lol: . A fost la miresoi care sta cu sora mea si acum s-a dus si socrela pt o luna :huh: .A fost a 2 a oara cand se vad si prima data dupa ce am stabilit nunta dar a fost ok :had_d:
Carlita legat de meniu eu fac niste gogosele care le umplu cu crema de branza si icre,drob, o rulada cu sunca(la astea 2 am pus reteta),bulete de cascaval,chiftelute cu susan, o ciorbita radauteana(voiam de burta dar dureaza prea mult),friptura de porc(reteta) si pui.
Dulciuri am 2 feluri la care am pus reteta si mai pun azi inca 2 feluri pe care le fac.
O sa fiu o adevarata gospodina :rofl: dar ii duc cate ceva si socrului k e singur acum.Si prajiturile oricum se mananca primele k toata lumea va fi satula de cozonac si pasca.Eu nici nu fac de astea k nu ma omor si sigur ar ramane.
Pup :lips:

buna manu :hug:
sa-ti traiasca mamaica si ma bucur ca au decurs bine lucrurile la intalnire
ce de bunatati faci si tu mi-ai facut pofta de chiftelute si ciorba de burta

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:45 
Diva

SimoBobo scrie:
Iubitele mele mi-era dor de voi...o sa ma "cretinizez"de la atata invatat :curse:
Felicitari pentru invitatii fetelor...felicitari celor ca si-au mai achizitionat cate ceva pentru nunta :napplause:
Vacanta placuta Cat in Olanda...o sa ne lipsesti :hug:
Eu am terminat prima sesiune si m-am apucat de invatat pentru a2a si pentru licenta invat de anu trecut intr-una...In viata de zi cu zi nimic nou....stam cam foarte prost cu finantele si nu am mai luat nimic pentru nunta.In afara de haine,accesorii,verighete,wiskey,fructe,este totul luat,organizat,tot ce trebuie(ne vom alege si invitatiile in luna mai)
Facem pregatiri de Pasti...cumparam un ied cu mami....restu face ea tot si-mi da si mie :had_d: ...le-am cumparat un miel familiei lui iubi(sunt mai necajiti) si azi ii i-au lu bubi meu mic,Bogdanel premergator de iepuras (cu prima mea de Pasti)...deabia astept sa mergem sa le vad reactia...e surpriza :clap:
De vineri am sa fac si eu o pauza cu invatatul o saptamana ca sunt doxa de legi,articole,drepturi,obligatii :eek:
Pup iubitele mele dragi :hug:

buna simo :hug:
lasa ca o sa fii absolventa de drept si o sa treaca rpd si a doua sesiune si licenta
sa ne spui daca ii place lu bogdanel premergatorul,eu cam prinsesem drag de el si nu vroiam sa mai merg fara el pana mi l-a ascuns mama :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:45 
Veteran

fetele nu mai vb de chiftelute, ciorbica, prajiturele ca lesin pe tastatura :drool:
Simo mai lasa invatatul si bucurate de sarbatori ca sa vezi ce rpd trec.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:48 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:
Neata fetele :hug: mai tz asa k am fost plecata de dim.
Voi sunteti la munca...va compatimesc.Azi e ziua mamei mele si ea lucreaza pana la 7:30 diseara saracuta....dar a sarbatorit duminica in familia ''marita'' :lol: :lol: . A fost la miresoi care sta cu sora mea si acum s-a dus si socrela pt o luna :huh: .A fost a 2 a oara cand se vad si prima data dupa ce am stabilit nunta dar a fost ok :had_d:
O sa fiu o adevarata gospodina :rofl: dar ii duc cate ceva si socrului k e singur acum.Si prajiturile oricum se mananca primele k toata lumea va fi satula de cozonac si pasca.Eu nici nu fac de astea k nu ma omor si sigur ar ramane.
Pup :lips:

Gogoselele sunt un fel de eclere asa mai micute? :D
Daca da, si eu fac eclere de astea umplute cu pasta de branza, icre si uneori mai fac pasta de branza amestecata cu sunculita asa mica razalita, dar acum nu o sa fac...am prea mult de lucru si o sa fac un aperitiv mai simplu....eu dupa bulete de cascaval nu ma prea dau in vant, dar de astea fac si eu....de obicei le pregatesc mai mult cand facem noi chefuri acasa sau ceva si le servesc la aperitivul cald alaturi de cabanos prajit...chiftelute cu susan mai am cateva in frigider de duminica :nlol:

Eu pentru aperitiv o sa fac snitele de pui facute asa mici pentru cocktail, chiftelute, dobos, tartine cu icre, rulada de pui, ciupercute cu branza, ardei cu branza...si bineinteles o sa tai sunculita si cas separat...cred ca ajunge :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:50 
Diva

serban_anda2005 scrie:
fetele nu mai vb de chiftelute, ciorbica, prajiturele ca lesin pe tastatura :drool:
Simo mai lasa invatatul si bucurate de sarbatori ca sa vezi ce rpd trec.

nici mie nu mi se face pofta :lol:
eu tin post saptamana asta asa ca bagam mancarica de cartofiori,salata de vinete,sarmalute de post mai am pana la chiftelute

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

Butterflyanna26 scrie:
mi-au placut invitatiile pt botezul nepotelului si normal de el :p este un grasun si un rasfatat :~*
asta e acum cand prindem si noi o fereastra hop la miresit
iti tin pumnii la disertatie

unde pot vedea si eu invitatiile pentru botez? :D

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

carlita scrie:
Eu pentru aperitiv o sa fac snitele de pui facute asa mici pentru cocktail, chiftelute, dobos, tartine cu icre, rulada de pui, ciupercute cu branza, ardei cu branza...si bineinteles o sa tai sunculita si cas separat...cred ca ajunge :)

wow carlita cate ai de gand sa pregatesti,
de curiozitate cat timp iti ia?
eu care nu sunt o experta in bucatarie cred ca mi-ar lua vreo 3-4 zile sa fac atatea :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:51 
Diva

fetele voi aveti musafirii de Paste? parca e prea multa mancare noi mereu ramanem cu mancare multa dupa sarbatori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:52 
Veteran

Butterflyanna26 scrie:
nici mie nu mi se face pofta :lol:
eu tin post saptamana asta asa ca bagam mancarica de cartofiori,salata de vinete,sarmalute de post mai am pana la chiftelute

si eu tin post saptamana asta, sunt inebunita dupa mazarica si salata orientala :drool:

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

Butterflyanna26 scrie:
buna manu :hug:
sa-ti traiasca mamaica si ma bucur ca au decurs bine lucrurile la intalnire
ce de bunatati faci si tu mi-ai facut pofta de chiftelute si ciorba de burta

brrr...mie nu imi place ciorba de burta :nlol:
a cumparat Mihai de la cineva saptamana trecuta 5 kg de burta, el singur le-a portionat si le-a pus in congelator...eu nu o suport nici macar sa o vad....dapai sa mai si mananc :) ....acum sa vedem cand se incumeta sa-si faca ca eu nu ma apropiu de ea :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Diva

serban_anda2005 scrie:
eu care nu sunt o experta in bucatarie cred ca mi-ar lua vreo 3-4 zile sa fac atatea :-`

aici te sustin anda nici eu nu sunt experta la mancare :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:53 
Diva

carlita scrie:
brrr...mie nu imi place ciorba de burta :nlol:
a cumparat Mihai de la cineva saptamana trecuta 5 kg de burta, el singur le-a portionat si le-a pus in congelator...eu nu o suport nici macar sa o vad....dapai sa mai si mananc :) ....acum sa vedem cand se incumeta sa-si faca ca eu nu ma apropiu de ea :rofl:

:rofl: nici mie nu-mi placea la inceput dar acum mananc dar nu-mi place sa fiu prin zona cand o pregateste

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:54 
Moderator Ghidul Miresei

serban_anda2005 scrie:

pentru alea la care le-ai dat tu reply imi ia cam 3 ore sa zic asa daca nu sunt ajutata de nimeni...daca sta Mihai langa aragaz sa prajeasca chiftelele si mai face si el una alta in maxim 2 ore am terminat :) ...dar deja sunt chestii usoare pentru mine, fac aperitive foarte des pentru ca avem des musafiri si tot timpul fac cate ceva nou :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:56 
Diva

carlita scrie:
pentru alea la care le-ai dat tu reply imi ia cam 3 ore sa zic asa daca nu sunt ajutata de nimeni...daca sta Mihai langa aragaz sa prajeasca chiftelele si mai face si el una alta in maxim 2 ore am terminat :) ...dar deja sunt chestii usoare pentru mine, fac aperitive foarte des pentru ca avem des musafiri si tot timpul fac cate ceva nou :p

dar sunteti rapizi nu gluma....vb andei cred ca as termina in 3 zile :lol: dar lasa ca ma pun eu pe treaba sa invat sa gatesc bine si rpd

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:57 
Veteran

Butterflyanna26 scrie:
aici te sustin anda nici eu nu sunt experta la mancare :~*

eu am spus-o si o repet mama mea e cea mai buna bucatareasa :~* ea ma aprovizioneaza non stop cu mancarica :p
la dulciuri ma bag (dar cu creme si foi cumparate :lol: ) dar la altceva nu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 10:58 
Moderator Ghidul Miresei

Butterflyanna26 scrie:
fetele voi aveti musafirii de Paste? parca e prea multa mancare noi mereu ramanem cu mancare multa dupa sarbatori

noi da, o sa avem musafiri...anul trecut am fost plecati in a doua si a treia zi de acasa la padure...dar anul asta nu stim daca mai plecam in 2 zile, poate o sa plecam doar in a treia zi....in rest o sa avem musafiri destui :)
deja s-au anuntat, vin colegii lui Mihai si bineinteles cu nevestele si prietenele :)...iar mai apoi vin ceva veri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2010, 11:00 
Moderator Ghidul Miresei

serban_anda2005 scrie:
eu am spus-o si o repet mama mea e cea mai buna bucatareasa :~* ea ma aprovizioneaza non stop cu mancarica :p
la dulciuri ma bag (dar cu creme si foi cumparate :lol: ) dar la altceva nu.

:nlol: mama chiar lucreaza ca bucatareasa la un restaurant din Cluj, unde se fac si nunti, si cocktail-uri....de toate, au un restaurant mare de 250 pers, un club unde se tin cocktail-uri, o linie unde se tin botezuri si mananca studentii de la facultate :)

pe ea o las sa se odihneasca ca prea mult lucreaza, s-a saturat de atata mancare...

ah...iar matusa mea e patiser (sora mamei) ...cred ca de aici imi place si mie a gatesc, sa fac prajituri :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]