manu86 scrie:
Neata fetele

mai tz asa k am fost plecata de dim.
Voi sunteti la munca...va compatimesc.Azi e ziua mamei mele si ea lucreaza pana la 7:30 diseara saracuta....dar a sarbatorit duminica in familia ''marita''

. A fost la miresoi care sta cu sora mea si acum s-a dus si socrela pt o luna

.A fost a 2 a oara cand se vad si prima data dupa ce am stabilit nunta dar a fost ok
Carlita legat de meniu eu fac niste gogosele care le umplu cu crema de branza si icre,drob, o rulada cu sunca(la astea 2 am pus reteta),bulete de cascaval,chiftelute cu susan, o ciorbita radauteana(voiam de burta dar dureaza prea mult),friptura de porc(reteta) si pui.
Dulciuri am 2 feluri la care am pus reteta si mai pun azi inca 2 feluri pe care le fac.
O sa fiu o adevarata gospodina

dar ii duc cate ceva si socrului k e singur acum.Si prajiturile oricum se mananca primele k toata lumea va fi satula de cozonac si pasca.Eu nici nu fac de astea k nu ma omor si sigur ar ramane.
Pup

Gogoselele sunt un fel de eclere asa mai micute?
Daca da, si eu fac eclere de astea umplute cu pasta de branza, icre si uneori mai fac pasta de branza amestecata cu sunculita asa mica razalita, dar acum nu o sa fac...am prea mult de lucru si o sa fac un aperitiv mai simplu....eu dupa bulete de cascaval nu ma prea dau in vant, dar de astea fac si eu....de obicei le pregatesc mai mult cand facem noi chefuri acasa sau ceva si le servesc la aperitivul cald alaturi de cabanos prajit...chiftelute cu susan mai am cateva in frigider de duminica
Eu pentru aperitiv o sa fac snitele de pui facute asa mici pentru cocktail, chiftelute, dobos, tartine cu icre, rulada de pui, ciupercute cu branza, ardei cu branza...si bineinteles o sa tai sunculita si cas separat...cred ca ajunge