Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 03:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cresterea parului
MesajScris: 14 Mar 2006, 13:46 
Diva

Citat:
si al meu tot filat este dar e putin mai lung decat al tau.incearca si tu sa iti mai tai din varfuri putin cate putin ca am auzit ca va creste mai repede.

ma-s duce..dar toate retardatele care m-au tuns pana acum ..inteleg prin luarea varfurilor taierea a cate 4 cm din par....so....avand in vedre ca astept 1/2 de an sa-mi creasca cei 4 cm...sa ma duc sa mi-i taie o distrusa..e dureros... mai bine il las asa!! varfurile arata cat de cat ok! nu sunt tocite prea tare! Si oricum o sa caut o coafura care sa ascunda varfurile!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:52 
Diva

Citat:

Da nu e vorba numai de estetica. e vorba si de sanatatea lui. Daca te duci acum sa iti iei varfurile si ii explici ca tu ai nunta si ai nevoie de par lung, o sa fie OK. Oricum pana in august mai are timp sa creasca:wok::wok::wok:

mi-a luat-o razna netu..e postat mesajul de mai sus de 3 ori...mamaaaa!! Nu stiu ce sa fac!! Stii cat sunt de tupeiste?? Incearca sa ma contrazica in fata spunand ca ..min 2 cm trebuie luat din el..si ia in fata de 2 ori asa...de ochii lumii ..iar la spate fac ravagii!! Nu stiu....mai vad eu!!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:06 
Diva

Citat:
si la tine?o luase razna netul?:D hi hi hi
hai stai linistita ca va creste el pana in august
]
hihii mercic..hai ca poate o sa fac cum imi sugerati voi ...si -asa m-am vopsit cu safira...urmeaza sa ma tund!!:love::lips::cool::p(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:08 
Diva

Citat:
si eu pe 1 iulie :Dce bine ficare intr-o luna

sooo... Laurita pe 1 iulie, eu pe 19 august si Mady pe 2 septembrie!;););););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:19 
Diva

Citat:
da ce super:ok:trece cam repede timpul asta (})mai am 3 luni si jumatate si sincer eu nu stiu nici cum sa imi prind parul,am vazut atatea poze si pe aici si pe net dar nu m-a incantat nimic voi(?)

relelor...:), pe mine m-ati uitat? 19 august...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:29 
Diva

Citat:
scuze nu te supara tu ai in aceiasi zi cu gina.vezi sa nu va intalniti ca nu e bine:lips:

da, in aceesi zi si la sute de km distanta..:), deci nu e nici o problema...abia astept sa fie prima nunta a unei fete de pe site, sa ne povesteasca si noua...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 14:58 
Diva

Citat:
da va dati seama ca oricare numai ca eu nu stiu ce sa fac cu parul asta. voi cum(?)coc(?)

un fel de coc...dar mai rebel asa...nu strans lipit de cap!!:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]