Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 00:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 08 Aug 2006, 17:41 
Diva

Citat:

Asa putina? Eu ziceam sa socotesc cam 100 ml de persoana. Deci 7 persoana/ sticla..... deci vreo 14-15 sticle la 100 persoane

Nu se calc 100ml ca la tarie, cam 50-60 ml.Asa mi s-a spus.E cum zicea batori de...schema, de fitze ca bea omu sampanie.Da oricum nu bea multa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 17:42 
Diva

Citat:

bai, hai ca m-am zapacit si te-am zapacit si pe tine :wacko: (am o zi horror la birou si in loc sa ma mai relaxez pe forum, mai mult incurc :(()...
am revazut mesajele mele anterioare referitoare la cantitati si mi-am amintit (baba, saraca, mai uita :(()... 1 L SUC/PERSOANA, NU 0.5 L :mellow: si apa la fel...
scuza-ma, cred ca te-am zapacit de tot.
deci: 1 l vin/persoana, 100 ml tarie/persoana, 1 l suc + 1 l apa/persoana
:ok:

:unsure::wacko::wacko: am presupus eu ca nu ajunge 0.5 l .....so am dublat cantitatea!:D:D chill:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 00:36 
Veteran

Citat:

Asa putina? Eu ziceam sa socotesc cam 100 ml de persoana. Deci 7 persoana/ sticla..... deci vreo 14-15 sticle la 100 persoane

sunt prea multe sticle de sampanie ce zici tu acolo..eu am avut 110pers la rest si au fost 7sticle..iar la starea civila 5sticle au fost..eu nu mi-am batut prea tare capul cu aceste amanunte,am intrebat si eu in stg,in drt si era prea mult ce-mi spunea lumea..asa ca am facut cum m-a dus capul si a fost chiar bine..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 00:37 
Veteran

plus ca la tort n-am avut sampanie..la 4.30 dimineata crezi ca mai avea cineva chef de sampanie?erau deja beti..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 16:48 
Veteran

Citat:

Da si cu tortul e o intrebare... La ce ora se da tortul. Meniul la ce interval a venit?
Cei de la restaurant mi-au propus felurile de mancare sa le aduca la un interval de 1h si 45 min, iar tortul sa-l dam pe la ora 2 ca sa mai fie lume sa-l manance.

Voi ce parere aveti?

eu zic ca-ti faci prea multe probleme pt nimic.noi am servit tortul la 4.30 si plecasera maxim 5persoane.cat despre intervalul dintre meniuri n-ai sa ai timp sa observi asta si-n plus de ce platesti oamenii aia?ca sa-ti faca ei treaba cum stiu mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 17:32 
Veteran

Citat:
of
simt ca nu mai pot
uneori imi vine sa plec si sa nu spun nimanui unde.
cred ca o sa turbez
nu inteleg de ce trebuie sa tin cont e altii pe banii nostri
chestia e ca nici nasii nu prea respecta ca am vorbit cu ei

:(:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow:

Mirelina, ce-ai patit? :(:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]