Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 11 Dec 2006, 05:54 
Diva

Citat:
Ma crezi ca m-am uitat pe toate sit-urile de aici si am mers si la citeva magazine specializate dar nu am gasit inca un model care sa-mi placa foarte mult...de care sa ma indragostesc...de fapt am vazut unul din tara...e pentru inchiriere nu pentru vinzare...dar e una din putinele care mi-a placut chiar am pus-o la rochii de mireasa cu titlul "va place fetelor" chiar as vrea sa va uitati sa-mi spuneti ce credeti...

Mie imi vine greu sa cred ca din atatea magazine specializate in rochii de mirese cum sunt aici tu nu iti gasesti un model care sa iti placa...ai incercat Davids Bridal ca numai ei singuri au sute de modele. Eu mi-am luat-o pe a mea de la un salon micutz aici local da nu am vrut sa risc sa nu gasesc in Romania intr-un timp scurt. Parerea mea e sa ti-o iei de aici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 06:14 
Senior

Citat:

Mie imi vine greu sa cred ca din atatea magazine specializate in rochii de mirese cum sunt aici tu nu iti gasesti un model care sa iti placa...ai incercat Davids Bridal ca numai ei singuri au sute de modele. Eu mi-am luat-o pe a mea de la un salon micutz aici local da nu am vrut sa risc sa nu gasesc in Romania intr-un timp scurt. Parerea mea e sa ti-o iei de aici!

Stii care e problema mea..daca nu-mi place cum sta corsetul imi plac poalele si invers...si crede-ma ca nu sunt de fel mofturoasa sau alintata sau as vrea o rochie regala...(?):blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 12:56 
Diva

Citat:
Stii care e problema mea..daca nu-mi place cum sta corsetul imi plac poalele si invers....(?):blink:

Daca asa stau lucrurile nu cred ca vei gasi nici aici. Cel mai important este sa probezi, nu sa cauti modele pe net, pentru ca unele arata bine in poza si pe tine nu si invers. Asa ca, treci la probat!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 15:40 
Veteran

Citat:

Daca asa stau lucrurile nu cred ca vei gasi nici aici. Cel mai important este sa probezi, nu sa cauti modele pe net, pentru ca unele arata bine in poza si pe tine nu si invers. Asa ca, treci la probat!:-*

Asa si este. Pe manechim o vezi ca arata super iar cand o probezi nu iti pica chiar asa de bine cum te asteptai. De aceea si eu te sfatuiesc sa probezi.
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 19:07 
Senior

Citat:

Asa si este. Pe manechim o vezi ca arata super iar cand o probezi nu iti pica chiar asa de bine cum te asteptai. De aceea si eu te sfatuiesc sa probezi.
:-*

Da asta am sa si fac...dar am zis s-o las pentru mai tirziu la primavara...nu?:blink: s-au mai bine s-o caut de pe acum....:unsure:Tot zic sa merg sa incep a proba si nu ma pot hotari si mai am si multe examene si-mi ia mult timp cu invatatura...dar o sot in capat cu tot pina la urma...
:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 20:49 
Diva

Citat:
Da asta am sa si fac...dar am zis s-o las pentru mai tirziu la primavara...nu?:blink: s-au mai bine s-o caut de pe acum....:unsure:Tot zic sa merg sa incep a proba si nu ma pot hotari si mai am si multe examene si-mi ia mult timp cu invatatura...dar o sot in capat cu tot pina la urma...
:((:((

Pana in august este timp. Eu te-as sfatui sa cauti din februarie pentru ca altfel daca vezi vreo rochie dupa ce o cumperi pe a ta, si-ti place, ce faci?
Colectiile noi incep sa apara in primavara.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 00:02 
Senior

Citat:

Pana in august este timp. Eu te-as sfatui sa cauti din februarie pentru ca altfel daca vezi vreo rochie dupa ce o cumperi pe a ta, si-ti place, ce faci?
Colectiile noi incep sa apara in primavara.;)

Multumesc fetelor de ajutor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:37 
Diva

Citat:
Ziceati ca ar fi bine sa ma apuc sa probez rochite la targ, insa mie mi-e teama de un lucru . Daca voi gasi o rochita sa imi placa foarte foarte tare oare a fi bine sa o cumpar direct de acolo?
Daca dupa aceea nu o sa-mi mai placa? Oare chiar sunt mai ieftine rochitele de la targ decat cele din magazine? Voi cum ati procedat? (miresele de 2006)

Normal ca daca iti place ff tare o cumperi.Si dupa aia nu te mai uiti la altele.Daca e a ta ai sa vezi ca nu te saturi de ea.
Preturile sunt cu 10-20% mai ieftine,se fac reduceri la targuri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:58 
Diva

Citat:
Ziceati ca ar fi bine sa ma apuc sa probez rochite la targ, insa mie mi-e teama de un lucru . Daca voi gasi o rochita sa imi placa foarte foarte tare oare a fi bine sa o cumpar direct de acolo?
Daca dupa aceea nu o sa-mi mai placa? Oare chiar sunt mai ieftine rochitele de la targ decat cele din magazine? Voi cum ati procedat? (miresele de 2006)

Daca iti place o rochita foarte mult la targ o cumperi, sunt intr-adevar mai ieftine acolo, decat in magazine.
Eu am gasit o rochita care mi-a placut foarte mult, la targ, si n-am cumparat-o pe motiv ca o voi mai gasi, dar nu s-a mai intamplat asa. Pana la urma a iesit bine, am gasit o alta care sa-mi placa la nebunie,cumparand-o dintr-un magazin, dar daca o luam de la targ nu mai cautam alta rochie(scapam de o grija).
Asta e cel mai important: odata cumparata rochita nu te mai uita la altele. A ta e cea mai frumoasa, asa trebuie sa gandesti!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:01 
Senior

Citat:

Daca iti place o rochita foarte mult la targ o cumperi, sunt intr-adevar mai ieftine acolo, decat in magazine.
Eu am gasit o rochita care mi-a placut foarte mult, la targ, si n-am cumparat-o pe motiv ca o voi mai gasi, dar nu s-a mai intamplat asa. Pana la urma a iesit bine, am gasit o alta care sa-mi placa la nebunie,cumparand-o dintr-un magazin, dar daca o luam de la targ nu mai cautam alta rochie(scapam de o grija).
Asta e cel mai important: odata cumparata rochita nu te mai uita la altele. A ta e cea mai frumoasa, asa trebuie sa gandesti!;)

Mie mi-a placut una si v-am intrebat daca va place si voua si n-am mai primit raspuns, am postat-o la rochii de mireasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:02 
Diva

Citat:
Mie mi-a placut una si v-am intrebat daca va place si voua si n-am mai primit raspuns, am postat-o la rochii de mireasa...

unde si cand?:lol: iti dau eu un feed back imediat;) imi place de tine ca ne-ai pus poze:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:09 
Diva

Citat:
unde si cand?:lol: iti dau eu un feed back imediat;) imi place de tine ca ne-ai pus poze:lips:

Da, scrie-ne pagina unde e postata. Intru si eu acum si-ti spun.
Dar sa stii ca cel mai important e sa vezi cum iti vine, nu in poze, sorry.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:23 
Diva

Citat:

Da, scrie-ne pagina unde e postata. Intru si eu acum si-ti spun.
Dar sa stii ca cel mai important e sa vezi cum iti vine, nu in poze, sorry.:-*

https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=11898
curiozitatea asta:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 00:38 
Diva

Citat:

Multumesc de ajutor.
Da rochita e frumoasa, chiar superba, dar conteaza cum iti sta tie in ea, eu te sfatuiesc sa nu cumperi de pe net cum se practica la voi, ci sa o probezi.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 01:07 
Diva

Citat:

Multumesc de ajutor.
Da rochita e frumoasa, chiar superba, dar conteaza cum iti sta tie in ea, eu te sfatuiesc sa nu cumperi de pe net cum se practica la voi, ci sa o probezi.:-*

La fel zic si eu, sa probezi.
Modelul aratat e dragut, dar nu se vede f bine ca-i mica poza, nu se vad detaliile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 05:41 
Senior

Citat:

La fel zic si eu, sa probezi.
Modelul aratat e dragut, dar nu se vede f bine ca-i mica poza, nu se vad detaliile.

Sorry fetelor a trebuit sa plec imediat si nu mai eram sa va scriu pagina...pai rochia nu e de aici ci din Chisinau si ma duc sa o probez indata ce o sa merg in Moldova...stiu ca conteaza mult sa o probez si niciodata n-as risca so cumpar fara sa o probez...
Multumesc ca va-ti ostenit si a-ti cautat-o...sunteti minunate...pupici la toate:lips::lips::lips::lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 20:18 
Diva

Citat:
gata ne-am intors si noi de prin tarile calde!!!La multi ani fetelor!!!La multi ani ghidul miresei!!!:champagne:
in vacanta am mai rezolvat cate ceva dar hai sa va povestesc:
-cel mai important :mi-am luat rochia de mireasa :njump::njump:
-ne-am luat verighetele
-si-a luat Adi costumul
-mi-am luat eu pantofii

deci:super tari am fost in concediu nu?:lol:

bravo! inseamna ca ati stiut ce vreti;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]