Citat:
Eu ...eu imi pun diadema...si ti-o recomand din tot sufletul....imi place la nebunie ..si visez la ea de cand eram mik..am sperat ca in liceu la Miss Boboc o sa-mi dea diadema d-aia ca-n filme..dar nu au fost in stare colegii mei sa achizitioneze asa ceva(mi-au dat o "Coroana" din carton poleit:((:(()....si tocmai d-asta am zis ca acum e momentul sa-mi iau eu una! Iar daca (doamne fereste) voi avea o fetita...o va purta la diverse scenete...la gradinita!!Daca va rpimi roluri de acest gen- Alba ca Zapada...bla bla bla...

super tare...m-am tot gandit vreo 2 zile ce pot sa fac cu diadema dupa nunta...da' la ideea ta n-am ajuns...mersi de ajutor...
am fost la targ la Oradea si singurul lucru care mi-a placut mult de tot a fost o diadema cu cristale Swarovski (sper ca am scris bine), plus un colier la fel ca diadema...intr-adevar preturile sunt cam mari (1,8 mil pt fiecare)dar le vreau...neaparat...si eu am visat toata viata o coronita ca a printeselor...macar sa-mi implinesc visul...
acum dilema mea...nu stiu ce sa fac..mai e un targ la Cluj si le-as lua de acolo...dar...sa le iau inainte de a lua rochia??? o sa se potriveasca cu rochia...care nu stiu cum va fi...!? setul e cu pietricele albe...sau incolore...si in rest doar argintiu...pun o poza la instrumente...am pozat-o pe sora mea cu diadema...
ce parere aveti?