Citat:
Pai spune-le asa: ca nasa ta nu e din localitate si vrea sa vada rochia! Si ca tu nu vrei sa iti faci poza imbracata in mireasa inainte de nunta ca esti superstitioasa, asa ca trebuie sa rezolvi cumva! Si asta ar fi rezolvarea!

Merge?:p
nu stiam ca nu e bine sa faci poza inainte de nunta imbracata cu rochia. eu am probat una la targul ideal marriage din c-ta si a venit una, nu stiu de unde naiba era si mi-a zis sa nu o bag in seama ca face niste poze. eu m-am dat la o parte sa nu incurc cumva... dar mi-a zis ca nu, si a facut o poza in care apar doar eu si jumatate dintr-o rochie de pe un manechin. poate apar la vreo rubrica ceva de genul...'si uratele se marita'. inainte as fi fost mandra daca m-ar fi pozat. in fac am fost miss de 2 ori- o data miss boboc, apoi miss pe mai multe facultati. si inca o data am luat locul 3 la altul. si am fost si fotomodel...e!!!!vremuri...vremuri...

acum insa...

mare, grasa cu 8 kg, de la 50 inainte de nasterea lui bebe, la 58 dupa operatiile de anul trecut. aveam 61 acum o luna...sper ca pana la nunta sa mai dau jos macar 3kg
e, nu sunt eu prea superstitioasa...altfel nu faceam nunta in mai