Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 31 Mar 2006, 21:21 
Diva

noi vom cumpara costumele prin iunie-iulie!! Ii e frica sa le ia de pe acum:"nu se stie...poate ma ingras....poate slabesc"...hiihihhi!! Numai eu nu oscilez in greutate!:-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 23:58 
Diva

Citat:
noi vom cumpara costumele prin iunie-iulie!! Ii e frica sa le ia de pe acum:"nu se stie...poate ma ingras....poate slabesc"...hiihihhi!! Numai eu nu oscilez in greutate!:-`:-`:-`

bravo tie...
tot asa cred ca o sa facem si noi cu costumul, acum doar incepem sa ne uitam dupa magazine de barbati...

voi ati gasit ceva pe placul vostru?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2006, 13:32 
Veteran

eu oricum nu pot cumpara costumul si rochia prima de iulie desi nunta e pe 12 august.Dar sa va zic o faza care mi-a zis-o Cris,eu nu ma asteptam sa aiba si el preferinte de costum sau toate cele,mi-a zis ca el vrea sacoul costumului sa fie lung aproape pana la genunchi si guler tunica cu papion(nu a purtat asa ceva in viata lui).Si stiti ce mi-a mai zis?"Ya daca tot zic toti ca noi semanam prea tare atunci imi vreau si eu costumul alb,asa o sa fim perfecti"Eu una am ramas gura casca cand mi-a zis asa ceva,nu ma asteptam din partea lui sa aiba asa idei,dar acum stau si ma gandesc unde pot eu gasi costum cum viseaza el?Mi-a zis ca de nu gaseste il face la comanda,dar el vine pe 20 iulie acasa si pana pe 12 aug,cine ii face lui costumul asa repede?Se poate?A ce parere aveti de modelul de costum care a visat-o el?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 03:44 
Junior

Citat:

Pai spune-le asa: ca nasa ta nu e din localitate si vrea sa vada rochia! Si ca tu nu vrei sa iti faci poza imbracata in mireasa inainte de nunta ca esti superstitioasa, asa ca trebuie sa rezolvi cumva! Si asta ar fi rezolvarea! :flowers: Merge?:p

nu stiam ca nu e bine sa faci poza inainte de nunta imbracata cu rochia. eu am probat una la targul ideal marriage din c-ta si a venit una, nu stiu de unde naiba era si mi-a zis sa nu o bag in seama ca face niste poze. eu m-am dat la o parte sa nu incurc cumva... dar mi-a zis ca nu, si a facut o poza in care apar doar eu si jumatate dintr-o rochie de pe un manechin. poate apar la vreo rubrica ceva de genul...'si uratele se marita'. inainte as fi fost mandra daca m-ar fi pozat. in fac am fost miss de 2 ori- o data miss boboc, apoi miss pe mai multe facultati. si inca o data am luat locul 3 la altul. si am fost si fotomodel...e!!!!vremuri...vremuri...:ok: acum insa...:back: mare, grasa cu 8 kg, de la 50 inainte de nasterea lui bebe, la 58 dupa operatiile de anul trecut. aveam 61 acum o luna...sper ca pana la nunta sa mai dau jos macar 3kg
e, nu sunt eu prea superstitioasa...altfel nu faceam nunta in mai

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 16:22 
Veteran

am pus ochii pe un costum gri deschis in mag cocor nu mai stiu etajul azi mergem sa il vada si el...;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]