Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 22:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 28 Apr 2006, 15:18 
Junior

Citat:

Alea de la tip top sunt de plastic? Nu m-am uitat prea bine la ele....
Si la agapito parca au...Si la Mihalache la Liliana am vazut...

Fetelor va rog eu mult de tot aveti mai multa grija cand dati nume pe forum. Daca mai scapa un nume sau doua nu e nici o problema dar daca vreti sa recomandati pe cineva folositi mesajul privat.:-*:~*:wok::love:

Mesri mult...sper sa nu va suparati pe mine.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 17:38 
Diva

Citat:

Nu ne-am suparat:~* Iarta-ma:~* Cred ca eu sunt cea mai ametita de pe forum. Promit sa nu mai fac:lips:

nu numai tu........TOATE!!(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 00:18 
Veteran

fac tortul cam 100g-150g de portie..si bineinteles ca fac si dulciuri...
fac nelipsitul cozonac...si prajiturele dalea mici...nu fursecuri ca nu le suport...si cateva feluri cred ca 3 ajung nu stiu am sa vad mai aproape
dar toate vor fi cumparate ..de unde fac si tortul de acolo..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 01:41 
Diva

Citat:

clar vor fi cumparate si ale mele. oricat s-ar chinui altii tot de la cofetarie e mai bine nuh?:) eu habar nu am ce am sa fac. voi merge la o nunta in iulie la ceva prieteni si o sa vad ce idei au ei :)

noi vrem sa facem tortul mai mare...avem 100 de invitati si tortul o sa fie peste 15 kg...deci ceva mai mult peste 150 gr/persoana...

saptamana asta o sa fac o proba, sa vad cum iese tortul invelit in martipan si doar pe urma vedem si de prajituri...sigur o sa fie...si o sa fie puse pe masa de la inceputul nuntii nu asa cum se obisnuieste pe aici, doar dupa 12 noaptea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 02:03 
Veteran

Citat:

noi vrem sa facem tortul mai mare...avem 100 de invitati si tortul o sa fie peste 15 kg...deci ceva mai mult peste 150 gr/persoana...

saptamana asta o sa fac o proba, sa vad cum iese tortul invelit in martipan si doar pe urma vedem si de prajituri...sigur o sa fie...si o sa fie puse pe masa de la inceputul nuntii nu asa cum se obisnuieste pe aici, doar dupa 12 noaptea...

apropo de chesti aasta...eu 250 invitati deci ar trebui un tort imens..si am auzit ca de fapt se face altfel..faci tortul miresei cat vrei tu...cum vrei tu...si separat se va face un alt tort pe orizontala...cu aceleasi ingrediente ca cel al miresei..si la fel ca model...
deci nu e nevoie sa faci un tort imens....ci poti s afacu unul finut sa placa...si restul gramajului il faci separat...si tortul asta e in "culise" nu se vede...
mie mi se pare o idee marfa...super chiar..ca eu nu vroiam un tort dala interminabil...vroiam unul dala cu vreo 4 etaje atat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 02:13 
Nou Venit

Eu o sa am in jur de 80 de invitati si prajiturile mi le fac la un laborator tortul miresei o sa aiba 3etaje+la baza o sa fie 5 inimioare.Pe langa tortul miresei si al nasilor mai imi face inca 5 feluri de prajituri sa fie si pentru pachete.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2006, 12:06 
Diva

Citat:
si inca ceva: la nasa la nunta nu au avut alte dulciuri. ok la cluj nu tine nunta peste noapte dar totusi...apropo: voi faceti dulciuri? si daca da, cate feluri de prajituri sau cum calculati?!

sigur ca vor fi si alte prajituri, nu numai tort... si voi avea si comandate si de casa ("ma iubeste femeile" si s-au oferit mai multe prietene sa-mi faca prajituri :D, puteam a refuz? :love:)... cantitati nu stiu la prajituri, le impart sa fie din toate pe fiecare masa :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2006, 01:17 
Diva

Citat:

Mandro, eu cred ca e mult 150gr/pers....O praj norm are 100-120...
Vorbeste si cu cei de la local...De exemplu mie, 180 inv, mi-a zis ca 16-17 kg e suficient pt ca maj invitatilor pleaca dupa friptura...Si asa e:ok:

stiu ca e cam mult dar nu-i problema...a doua zi nunta (cel putin 90% din nuntasi) se muta la mire acasa...deci nu-i pierdere...

si mirele meu vrea un tort mareeee...asa ca, ii facem pe plac...macar cu asta...acum suntem in discutii pentru modelul de tort...cu frisca sau martipan...eu vreau martipan dar toti cei cu care am vb au spus ca e aiurea in august un tort cu martipan....cica curge de pe tort...chiar e o dilema dar o sa fac o proba si vad rezultatul ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iun 2006, 16:23 
Diva

Citat:

mie nu vrea restaurantul sa imi faca prajiii :(( si nici nu ma lasa sa aduc eu! au zis ca numai tort si cu inghetata ca nu mananca nimeni prajituri...dar eu as manca!
apropo te torturi, stiti cumva, pe langa tortul nostru se face si un tort al nasei? eu nu am vazut asa ceva la nuntile unde am fost, dar cica se practica in alte zone...

Mie nu mi se pare normal ceea ce ai zis tu:ca nu te lasa sa aduci praji?Da ce-i doare pe ei ce manaca invitatii tai sau nu.SAu ii doare de cheltuielile tale...:p
Ce nesimtiti...
Referitor la tortul nasei...pe la noi prin Ardeal sigur se face, nu stiu in alte parti.
Tu faci cum vrei sau cum se face la voi..:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]