Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 06 Mar 2006, 20:18 
Senior

Citat:

Multumesc. Am probat 5 rochii in 3 zile si asta a fost singura la care am simtit asa.

Va doresc din tot sufletul sa vi se intample la fel si voua.

Nu tie, Hylde:D Tu nu te incadrezi:D

din "pacate" :~* O:) as mai face zeci de nuntzi la cat de mult mi-a placut :flowers::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:23 
Diva

felicitari toturor!! Rochiile sunt superbe..si important este sa va placa voua..mady!! Sper ca ai primit mailul...nu taia trena!!:lol::wok::lol::wok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:26 
Senior

Citat:

Gata! Ti-ai primit portia! Peste 25 de ani daca vrei, faci nunta de argint:wok:

O sa vedem ce-ai sa zici si tu dupa nunta, daca ti-a ajuns pe viatza "portia" respectiva .. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 14:52 
Diva

Check out my weeding dress ..... i-am facut poza in magazin..pe manechin...faceti abstractie de bretele!!:wacko::wacko::flower::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 14:53 
Diva

Citat:
Check out my weeding dress ..... i-am facut poza in magazin..pe manechin...faceti abstractie de bretele!!:wacko::wacko::flower::blink:

aaaaaaaaaaaaa.....am uitat ..am postat pozele la instrumente!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 15:23 
Diva

Citat:

felicitari , Gina! mi-a placut rochita e draguta foc! Sa o porti sanatoasa si sa fii cea mai fericita! ;):lol::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 15:27 
Diva

Citat:

felicitari , Gina! mi-a placut rochita e draguta foc! Sa o porti sanatoasa si sa fii cea mai fericita! ;):lol::ok:

multumesc
:love::lol::heart::~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 15:33 
Diva

Citat:

e foarte frumoasa!!!!! ;) chiar mi-a placut!!! felicitari! iubitul tau a vazut-o? cat ai dat pe ea? (mama, cate intrebari tampite pun :~*)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 15:43 
Diva

Citat:

e foarte frumoasa!!!!! ;) chiar mi-a placut!!! felicitari! iubitul tau a vazut-o? cat ai dat pe ea? (mama, cate intrebari tampite pun :~*)

hai ..mai ca nu sunt tampite ....normal ca a vazut-o ...el a facut pozele...nu am probat-o...eu nu am probat nici o rochie...am vazut-o si am zis...asta e modelul ok!!Am programata proba pe 30 iunie...si m-a costat 8,5 milioane.(din care am achitat jumate :D:p ..sa scap(X)(X):o)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 15:47 
Diva

Citat:
hai ..mai ca nu sunt tampite ....normal ca a vazut-o ...el a facut pozele...nu am probat-o...eu nu am probat nici o rochie...am vazut-o si am zis...asta e modelul ok!!Am programata proba pe 30 iunie...si m-a costat 8,5 milioane.(din care am achitat jumate :D:p ..sa scap(X)(X):o)

esti tare, soro! si frumoasa si la un pret foarte bun!!! :ok: parca iti mai vine inima la loc cand vezi ca ai mai rezolvat cate una-alta, nu? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 15:49 
Diva

Citat:

esti tare, soro! si frumoasa si la un pret foarte bun!!! :ok: parca iti mai vine inima la loc cand vezi ca ai mai rezolvat cate una-alta, nu? :D

Da...vezi ca poti realiza anumite chestii pe care aveai impresia ca nu puteai sa le faci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:25 
Diva

Citat:

Foarte frumoasa rochia:wok::wok::wok: O sa-ti vina super. Bravo!!!!:wok::wok::wok:

multumesc:love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:28 
Diva

Citat:

O pui pe crinolina sau o lasi asa?

crinolina...obligatoriu! Dar nu as vrea d-aia cu cercuri...ca pot baga mana in foc ca se vor vedea prin material! As vrea sa fie cat mai infoiata! Si daca nu va sta asa....o sa le pun pe tipe sa mai ia du\in material...caci asa cum e pe manechin ..este cam plouata(si are cercuri sub ea m-am uitat expres):D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:32 
Diva

Citat:

crinolina...obligatoriu! Dar nu as vrea d-aia cu cercuri...ca pot baga mana in foc ca se vor vedea prin material! As vrea sa fie cat mai infoiata! Si daca nu va sta asa....o sa le pun pe tipe sa mai ia du\in material...caci asa cum e pe manechin ..este cam plouata(si are cercuri sub ea m-am uitat expres):D:D

crinolina mea e fara cercuri. are in partea de sus niste balene, dar nu se vad si nici nu se simt (am vrut sa o pliez si le-am dibuit :D). in rest este doar din tul, volane de tul teapan... imi place tare, mi se pare foarte fain facuta :ok: :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:34 
Diva

Citat:

crinolina mea e fara cercuri. are in partea de sus niste balene, dar nu se vad si nici nu se simt (am vrut sa o pliez si le-am dibuit :D). in rest este doar din tul, volane de tul teapan... imi place tare, mi se pare foarte fain facuta :ok: :p

asa vreau si eu...cat ai dat pe ea??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:35 
Diva

Citat:

asa vreau si eu...cat ai dat pe ea??

sa mor daca stiu... am luat-o odata cu rochia... nu am intrebat fiecare chestie separat cat costa, le-am platit la gramada :~* sorry :ermm:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]