Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 13:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 04 Apr 2006, 16:37 
Senior

incep a 3-a saptamana de mers la sala. fetelor, e grozav, odata ce treci de prima febra musculara.am slabit doar 1 kg, dar sunt ambitioasa si o tin tot asa. ma simt mai plina de energie. la inceput a fost cam nasol, ca aveam o febra ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 21:04 
Senior

Citat:

ideea e ca ar fi bine sa facem miscare si fara un anume scop in mine...dar nah lenea invinge de cele mai multe ori

Eu sunt in vacantza de ieri..doua saptamani..m-am apucat sa fac ceva exercitii..insa lenea, chiar a invins. Ieri n-am facut nimic..iar astazi..am fac de dimineatza ceva exercitii si tot spun ca mai fac pana vine iubi de la munca, insa nush daca mai apuc. Vreau sa vad si Teo...sa vb si aici..nush cum sa ma impart :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 21:11 
Senior

Citat:

he he he cunosc sentimentu...eu ma uit la aparatu de abdomene si zic "mai incolo" :) noro c ca macar 1 data pe sapt mergem la tenis (mai nou) si vreau sa ma interesat ce si cum e cu piscina la respectivul centru sportiv :P

astept sa vina putina caldura, sa merg la piscina.. chiar daca nu stiu sa innot, iubi s-a oferit sa ma invetze :) innotul e chiar super bun pt a da jos din kg, dar cel mai mult pt a ne mentine! din cate stiam eu :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2006, 16:46 
Senior

Citat:

pai trebuia sa iei Ginsavit pentru ca previne febra (sunt vitamine) ...si la sala nu slabesti cat iti remodelezi corpul. daca vrei sa slabesi fa exercitii cardio combinate cu sala :) noi mergem la tenis si e super :)

depinde de ritmul in care faci exercitiile. ritmurile mai rapide sunt pentru slabit. ei bine, eu am slabit pana acum 1 kg si jumatate. incerc sa mananc si mai atent, lactate, salate, si sa nu mai mananc dupa 6 seara. pana acum e ok. greu a fost pana cand am facut primul pas.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]