Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 23:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 22 Feb 2010, 11:08 
Diva

wow, eu ma refeream punct de vedere medical... ce sa zic, nu sunt de acord sa faci un copil, doar sa nu iti pierzi locul de munca, serios acum ma indoiesc ca poti creste un copil cu doar 600 de lei :blink:
plus de asta sa multumim guvernantilor ca datorita unor idei inovatoare vor sa lase copii fara alocatii, unde parintii au un salariu mai bun, uite asa or sa faca copii, tiganii, pe principiu bine cladit, munca e grea, mai bine turnam copii :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:18 
Diva

amely85 scrie:
wow, eu ma refeream punct de vedere medical...

da asa este, sunt f multe femei cu probleme iar stresul se pare ca este un factor f mare. cand am fost vineri la eco, imi spunea doctora ca 98% din pacientele din ziua respectiva erau cu avorturi spontane :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:35 
Diva

:eek: asa de multe?? off, din pacate nici nu ai ce face, pt ca oricate analize ai face, tot nu iti va iesi ca ai avea ceva. nu ramane decat sa incercam sa fim optimiste :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 13:26 
Diva

buna ziua fetelor....anca si mie imi pare rau ca s-a intamplat asa...cred ca te-ai sa turat sa auzi acelasi ne pare rau....dar lasa ca vei reusi din nou...iar legat de problema cu copiii...nu as face copil c sa nu raman fara servici...in ziua de azi cam greu si in mediul urban sa ai un salar bunicel....cunosc destule persoane care abia priomesc un salar de 400 ron si lucreaza la o firma mare...dar e bataie de joc...greu sa gasesti un loc de munca bun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 14:04 
Diva

puffy_is scrie:
buna ziua fetelor....anca si mie imi pare rau ca s-a intamplat asa...cred ca te-ai sa turat sa auzi acelasi ne pare rau....dar lasa ca vei reusi din nou...iar legat de problema cu copiii...nu as face copil c sa nu raman fara servici...in ziua de azi cam greu si in mediul urban sa ai un salar bunicel....cunosc destule persoane care abia priomesc un salar de 400 ron si lucreaza la o firma mare...dar e bataie de joc...greu sa gasesti un loc de munca bun

puffy.....400 ron la o firma mare...sincer ma indoiesc.Nici cu 8 clase cred ca nu mai sunt persoane care sa lucreze pe 400 ron.Sau sunt eu prost informata....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 14:08 
Diva

s-ar putea sa fi mirata, laura, de cum merg unele firme de acum, prefera sa taie la maxim din salarii si sa se mentina cat de cat :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 14:29 
Diva

amely85 scrie:
s-ar putea sa fi mirata, laura, de cum merg unele firme de acum, prefera sa taie la maxim din salarii si sa se mentina cat de cat :wall:

pai...nu traiesc in alta tara, Amely.Am in jurul meu oameni care lucreaza.Cu salarii mici , mari, medii....dar nimeni nu are 4 milioane.Sincer.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 15:15 
Moderator Ghidul Miresei

Salariu de 4 mil pentru un post de part-time inteleg, dar pe 8 h pe zi imposibil...nici macar minimul pe economie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 15:18 
Diva

din pacate, in orasul asta sunt asemenea firme, sunt firme care vb cu angajatii, sa le treaca pe cartea de munca 350 de lei, ore mai putine si sa le de-a bani in mana :(
nu stiu cum e in zona voastra, dar sincer eu vad orasul asta un oras mort :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 15:26 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
din pacate, in orasul asta sunt asemenea firme, sunt firme care vb cu angajatii, sa le treaca pe cartea de munca 350 de lei, ore mai putine si sa le de-a bani in mana :(
nu stiu cum e in zona voastra, dar sincer eu vad orasul asta un oras mort :wall:

Pacat ca angajatii nu se gandesc ca atunci cand vor iesi la pensie se ia in considerare salariul trecut pe cartea de munca si nu cel pe care l-au luat in mana.

Acum 7 ani cand sora mea s-a angajat prima data la un post part-time sa poata face facultatea paralel avea 4,5 mil la 4 ore lucrate de luni pana vineri.
Nu pot sa cred ca sunt oameni care accepta sa isi bata joc altii de ei in loc sa-si ceara drepturile sau daca nu sa plece in cautarea unui post mai bun chiar si in aceasta perioada de "criza".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 15:30 
Diva

unde sa te duci carlita??stii cat prefera sa munceasca asa, doar vor avea ceva banuti?? serios parca prea se bate apa in piua cu criza asta din pacate :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 15:44 
Moderator Ghidul Miresei

La noi locurile de munca sunt in floare, mult mai multe ca acum 3-4 luni...mai este pana sa batem cota de locuri de munca de acum 1 an dar nici rau nu este dupa parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 16:09 
Diva

buna,fetele!
imi pare rau ca am citit niste vesti proaste...cu optimism trecem peste toate!
in legatura cu salariul acela de 400 ron..nu stiu ce sa zic,dar cred ca atat le mai ramane unora dupa ce se scad darile la stat..nu?sau poate se aleg cu 500 ron ceea ce e strigator la cer,ce sa faci cu 400-500 ron pe luna????????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 16:11 
Diva

p.s. eu am fost la targ dar sincer,nu prea mi-a placut :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 16:16 
Diva

si mie mi se pare putin,la noi este firma care ne face curat..si au 6 mil salar+bonuri de masa,doamnele de servici,dar apoi sa prestezi o munca doar pentru atata salar. :wall:
si sotul are pe hartie 7.5 mil,in mana ia cam 18 mil,depinde si cate curse face,in mana ii da 12 mil si mai ai da diurna pentru curse.i-a zis ca daca ii da pe hartie mai mult,atunci nu ramane cu atata salar in mana.a fost de acord,desi eu nu sunt,dar pana isi gaseste in alta parte,ramane asa. :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 16:17 
Veteran

amely85 scrie:

Buna fetelor. Din pacate in Botosani aceasta chestie e tot mai frecventa :( pana si la postul local de televiziune a fost la fel... stiu asta de la varul meu care a lucrat acolo ca operator de montaj si avea salar bunicel cat de cat... dar la inceputul iernii au injumatatit si la ei salariile :( deci se practica... cunosc si alte cazuri concrete in fabricile de confectii de la noi... ce mai... e peste tot... :ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 17:49 
Diva

Ayrun, imi pare sincer rau....iti tin pumnii sa treci rpd peste asta si sa devii mamica pt a doua oara! :flowers: %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 17:53 
Diva

da' salariu minim pe ec nu e de 6-700 ron? oricum, mi-e greu sa-mi inchipui cum pot trai oamenii din banii astia...

ma enerveaza teribil moda asta cu o suma in cartea de munca si bani la negru in plus. sau cu firmele care te pun sa-ti faci tu firma si-ti dau salariu asa ca sa nu mai plateasca taxe...si tu fireste nu vrei sa platesti taxe asa ca iti pui salariu minim pe economie...paguboasa rau situtia. si pt angajat si pt bugetul statului :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 19:21 
Diva

din p[acate se intampla tot mai des.,...si clarut oamenii acestia chiuar nu pot trai cu un salariu de nimik cum este acesta...persoana in cauza care are 400 de ron pe luna lkucreaza o zi si zi libera......si aia ii da cand isi aduce aminte patronul....din cate am vazut eu vanzarile la ei merg bine si are mai multe firme .....dar...ce sa ii facy .....isi bat joc de oameni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 19:53 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
din p[acate se intampla tot mai des.,...si clarut oamenii acestia chiuar nu pot trai cu un salariu de nimik cum este acesta...persoana in cauza care are 400 de ron pe luna lkucreaza o zi si zi libera......si aia ii da cand isi aduce aminte patronul....din cate am vazut eu vanzarile la ei merg bine si are mai multe firme .....dar...ce sa ii facy .....isi bat joc de oameni

Nu ei isi bat joc de oameni, ci persoana in cauza isi bate joc de ea/el atata timp cat accepta aceste chestii. Angajatorul propune, daca tu accepti asa ceva...e vina ta, nu a lui!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]