Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 23 Mai 2010, 22:37 
Diva

aaaaa.da imi sta el bine cu saten inchis.....dar nici nu mi s-a dat fatza dupa culoarea asta.....plus ca il vreau blond deschis......acuma e un blojnd inchis cu roscat asa....nu il mai vreau negru....m-am saturat si m-am plictisit.......si sigur imi va sta mai bine cu el vopsit uniform ca acuma am 3 culori in cap:)) mai astept o luna si apoi sa vedem rezultatul.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2010, 23:48 
Diva

Buna seara dragelor :hug:

Am ajuns si eu acasa,azi a fost in sfarsit frumos afara,a fost si festivalul berii la noi asa k am iesit la terasa :nblink:
Vreau sa va urez o sapt minunata :flowers: :hug: ,eu maine dim plec in bucuresti asa k zilele asta nu va onorez cu prezenta :p Ma duc sa-mi mai aduc aminte de anii studentiei :rofl: si in cautare de verighete si altele :ndance:

Roxi vreau sa-ti urez dinainte La multi ani! sa fii sanatoasa,fericita si o mireasa si o mama implinita :lips: :nchampagne: :ncake:

Pup toate fetele :lips: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 08:52 
Veteran

Neata!!!!!! Va astept la cafeluta,ceiuc , ciocolata calda si ce mai doriti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 09:27 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata, nici eu astazi nu va onorez cu prezenta...peste vreo ora plec la Satu Mare si nu stiu cand ma intorc, sa aveti o zi superba :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 10:53 
Veteran

Buna dimineatza dragelor :hug:
am facut cafea pentru toate :nblink:
si eu as vrea sa ies putin astazi... s-a mai incalzit si aici putin... :)
va doresc o zi frumoasa :flowers: :-*

Fişiere ataşate:
P1110487.JPG
P1110487.JPG [ 23.39 KiB | Vizualizat de 12932 ori ]

Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 11:47 
Diva

Neata fetele :flowers:
Drum bun Carli :hap_w:
Buna cafeluta Flori si prajiturelele Lady :hug:
Eu azi plec cu mami la Constanta la o clinica privata pentru ca in urma unor investigatii(la insistentele mele ca de obicei :wall: )ar avea fierea inflamata,cu niste chisturi pe acolo si cu infectie...adica trebuie scoasa urgent !!!
Eu nu o pot lasa pe mana oricui(daca era dupa medicii din Tulcea era deja operata)pentru ca ea sufera de cancer,are dureri in fiecare zi,a slabit,nu se hraneste suficient si e foarte dificila decizia de a opera un om in conditiile astea.
Eu nu stiu cum e posibil ca un medic sa se joace asa cu viata unui om....eu stiu ca pentru ei ar fi doar un caz normal in care ...asta e ! n-a rezistat pacientul...dar pentru mine e totul....e viata mea,e aerul pe care-l respir,e fiinta care mi-a dat viata...e MAMA mea !!!
Asa ca ne-am informat o saptamana pe la cunostine,pe google,pe forumuri etc si am ales sa mergem la un medic care profeseaza si in spital si la o clinica privata sa-si dea si el cu parerea(e specializat pe treaba asta cu fierea)...plus ca mie imi este foarte frica ca ceea ce se vede la Computer Tomograf pe langa fiere sa nu fie mai mult decat "niste chisturi"
Am promisiunea de la mami ca dupa ce scapa de problema cu fierea(ca o supara foarte tare si numai de asta nu avea nevoie)incepe din nou chimio dar aici in Tulcea(asta e ...nu mai fac figuri,accept orice,numai sa facem ceva)
Sper din sulfet sa fie totul bine...imi este foarte foarte frica daca se decide sa o opereze...este mult prea slabita dar....cu Dumnezeu inainte :npray: :npray: :npray:
Va pup dragelor si aveti grija de voi si de cei dragi voua...pretuitii MAXIM posibil si imposibil !!!!! :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 12:12 
Diva

buna dimineata!
imi pare rau ,simo,pt mama ta!ai grija de ea si totul va fi bine!
mare dreptate ai,asa simt si eu pt mami a mea,e TOTUL!si mami a mea are probleme cu inima dar si eu si surorile mele avem grija de ea,o ducem la doctor(ca ea nu vrea,bineinteles,zice ca nu are nimic..dar de unde) si avem mare grija sa ii cumparam pastile si bineinteles sa le si ia!
acum a venit randul nostru sa o rasplatim pt ca a avut mare grija de noi desi a intampinat multe greutati,foarte multe....O IUBIM enorm si cred ca toate simtiti la fel!Sa ne traiasca parintii!!!!!sa avem grija de ei cu putem noi mai bine!!!!!
va pup si bafta la medic ,Simo!
o zi buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 12:47 
Veteran

Simo, iubita, multa sanatate mamei tale iar tie si familiei tale multa putere sa treceti peste asta :hug: sa speram ca ii va fi mai bine :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 15:12 
Veteran

nu e nimeni azi la miresit? :sad: m-ati lasat singurica? ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 17:20 
Diva

puffy_is scrie:
aaaaa.da imi sta el bine cu saten inchis.....dar nici nu mi s-a dat fatza dupa culoarea asta.....plus ca il vreau blond deschis......acuma e un blojnd inchis cu roscat asa....nu il mai vreau negru....m-am saturat si m-am plictisit.......si sigur imi va sta mai bine cu el vopsit uniform ca acuma am 3 culori in cap:)) mai astept o luna si apoi sa vedem rezultatul.....

oana si eu sunt de acord cu fetele ca iti statea mai bine satena sau bruneta.....dar sincer culoarea care o ai tu acum in cap nu este blond, este mai mult portocala,adica trebuie sa-ti gasesti o nuanta de blond si sa te revopsesti si intr-adevar sa-ti si pinda uniform,culoarea asta de acum nu te prinde fff bine la fata din pacate,dar daca totusi iti doresti sa fi blonda cauta o culoare mai calda de blond,asta e cam tiganeasca,sa ma ierti :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 17:24 
Diva

simo, multa multa sanatate lui mami a ta...sper din suflet ca totul sa fie bine,tinem pumni si ne rugam.....asteptam vesti de la tine,sa ne spui cum a fost si ce urmeaza
te pupic :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2010, 21:32 
Veteran

Buna dragele mele :-*
Multa sanatate mamei tale Simo.
Uitati cum va fi tortuletul meu :clap:

Fişiere ataşate:
SANY2184.JPG
SANY2184.JPG [ 21.17 KiB | Vizualizat de 12894 ori ]

MesajScris: 24 Mai 2010, 23:10 
Diva

buna seara fetelor......am ajuns si eu in sfarsit acasa....:P
elly nu am de ce sa te iert....si eu stiu ca nu mi-a iesit ce am vrut in cap....dar deodata la o bruneta vopsita de nenumarate ori in negru....:d nu cred ca era asa usor sa iasa.....o sa iasa ......stiu ca nu e uniform....majoritatea zic ca imi sta bine dar nuanta trebuie sa fie mai deschisa si uniforma....si eu sunt prima constienta ca trebuie sa o reglez:D ca e un galben asa ciudat:d dar dupa cum am patit ca aveam coaja care cocea cat o palma....de teama mai astept un pic cam o luna ca nu mor:D
simo iti doresc tot binele din lume si multa SANATATE MAMEI TALE.......si mama mea are probleme cu inima si nu intelege uneori ca nu are voie de anumite lucruri.....dar le face pe ascuns si cu greu putem sa o facem sa fie si ea constienta ca nu se poate......si eu ii IUBESC ENORM pe parintii mei....nu am plecat de placere de acasa ci doar pentru a le deschide ochii ....cu vecinii nu faci casa buna....mai ales daca sunt ciudosi......
acuma ne-am hotarat sa ne facem acolo la mine....ca tare imi e dor de ei.....si nu ma au decat pe mine aproape.....dar dureaza un pic....
Cu ajutorul lui DUMNEZEU le facem pe toate.....
pana la urma o sa cununam perechea de care v-am zis....ieri a fost greu cu tupeul dar doar pt ca era matusa mea prin preajma dar azi am primit vizita la servici din partea lor si mi-au explicat de ce si cum....si urmeaza sa ne intalnim sambata .....sunt foarte emotionata si sa de-a DUMNEZEU sa fie bine
v-am pupat dulce dulce pe toate....si maine va invit la cafea....:D
dar dupa examenul meu de la ora 9:((
sper sa trec cu bine
sper ca nu v-am bagat prin ceata , am scris ideile care mi-au venit in minte ......e greu la ora asta si cu atata oboseala.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 00:21 
Diva

manu86 scrie:
Buna seara dragelor :hug:

Am ajuns si eu acasa,azi a fost in sfarsit frumos afara,a fost si festivalul berii la noi asa k am iesit la terasa :nblink:
Vreau sa va urez o sapt minunata :flowers: :hug: ,eu maine dim plec in bucuresti asa k zilele asta nu va onorez cu prezenta :p Ma duc sa-mi mai aduc aminte de anii studentiei :rofl: si in cautare de verighete si altele :ndance:

Roxi vreau sa-ti urez dinainte La multi ani! sa fii sanatoasa,fericita si o mireasa si o mama implinita :lips: :nchampagne: :ncake:

Pup toate fetele :lips: :hug:

Multumesc manu frumos si tu la fel sa fii si sa ai o nunta superba asa cum iti doresti si o familie frumoasa :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 00:24 
Diva

bianca24miresica scrie:
Buna dragele mele :-*
Multa sanatate mamei tale Simo.
Uitati cum va fi tortuletul meu :clap:

Buna bia superb tortuletul am fost si eu in weeknd la degustare de prajiturici din care o sa fie facut tortul si am ramas la o combinatie de mousse de ciocolate si de vanilie si cu blat de cioco si imbracat in martipan o sa caut modele ceva de tort au cei de la cofetarie modele dar sa fiu pregatita si cu modelul meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 00:26 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor......am ajuns si eu in sfarsit acasa....:P
elly nu am de ce sa te iert....si eu stiu ca nu mi-a iesit ce am vrut in cap....dar deodata la o bruneta vopsita de nenumarate ori in negru....:d nu cred ca era asa usor sa iasa.....o sa iasa ......stiu ca nu e uniform....majoritatea zic ca imi sta bine dar nuanta trebuie sa fie mai deschisa si uniforma....si eu sunt prima constienta ca trebuie sa o reglez:D ca e un galben asa ciudat:d dar dupa cum am patit ca aveam coaja care cocea cat o palma....de teama mai astept un pic cam o luna ca nu mor:D
simo iti doresc tot binele din lume si multa SANATATE MAMEI TALE.......si mama mea are probleme cu inima si nu intelege uneori ca nu are voie de anumite lucruri.....dar le face pe ascuns si cu greu putem sa o facem sa fie si ea constienta ca nu se poate......si eu ii IUBESC ENORM pe parintii mei....nu am plecat de placere de acasa ci doar pentru a le deschide ochii ....cu vecinii nu faci casa buna....mai ales daca sunt ciudosi......
acuma ne-am hotarat sa ne facem acolo la mine....ca tare imi e dor de ei.....si nu ma au decat pe mine aproape.....dar dureaza un pic....
Cu ajutorul lui DUMNEZEU le facem pe toate.....
pana la urma o sa cununam perechea de care v-am zis....ieri a fost greu cu tupeul dar doar pt ca era matusa mea prin preajma dar azi am primit vizita la servici din partea lor si mi-au explicat de ce si cum....si urmeaza sa ne intalnim sambata .....sunt foarte emotionata si sa de-a DUMNEZEU sa fie bine
v-am pupat dulce dulce pe toate....si maine va invit la cafea....:D
dar dupa examenul meu de la ora 9:((
sper sa trec cu bine
sper ca nu v-am bagat prin ceata , am scris ideile care mi-au venit in minte ......e greu la ora asta si cu atata oboseala.......

eu te sustin si abia astept culoarea finala de blond mi-e mia trebuit cam un an sa scap de roscat asa ca stiu ca e naspa si nu poti deodata dar sunt sigura ca finalul va fi frumos :hug:

Esti tare dulcika in pozele cu finutza ta :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 00:27 
Diva

SimoBobo scrie:
Neata fetele :flowers:
Drum bun Carli :hap_w:
Buna cafeluta Flori si prajiturelele Lady :hug:
Eu azi plec cu mami la Constanta la o clinica privata pentru ca in urma unor investigatii(la insistentele mele ca de obicei :wall: )ar avea fierea inflamata,cu niste chisturi pe acolo si cu infectie...adica trebuie scoasa urgent !!!
Eu nu o pot lasa pe mana oricui(daca era dupa medicii din Tulcea era deja operata)pentru ca ea sufera de cancer,are dureri in fiecare zi,a slabit,nu se hraneste suficient si e foarte dificila decizia de a opera un om in conditiile astea.
Eu nu stiu cum e posibil ca un medic sa se joace asa cu viata unui om....eu stiu ca pentru ei ar fi doar un caz normal in care ...asta e ! n-a rezistat pacientul...dar pentru mine e totul....e viata mea,e aerul pe care-l respir,e fiinta care mi-a dat viata...e MAMA mea !!!
Asa ca ne-am informat o saptamana pe la cunostine,pe google,pe forumuri etc si am ales sa mergem la un medic care profeseaza si in spital si la o clinica privata sa-si dea si el cu parerea(e specializat pe treaba asta cu fierea)...plus ca mie imi este foarte frica ca ceea ce se vede la Computer Tomograf pe langa fiere sa nu fie mai mult decat "niste chisturi"
Am promisiunea de la mami ca dupa ce scapa de problema cu fierea(ca o supara foarte tare si numai de asta nu avea nevoie)incepe din nou chimio dar aici in Tulcea(asta e ...nu mai fac figuri,accept orice,numai sa facem ceva)
Sper din sulfet sa fie totul bine...imi este foarte foarte frica daca se decide sa o opereze...este mult prea slabita dar....cu Dumnezeu inainte :npray: :npray: :npray:
Va pup dragelor si aveti grija de voi si de cei dragi voua...pretuitii MAXIM posibil si imposibil !!!!! :hug:

Bobo sanatate multa mamei tale si o sa te sun sa ma tii la curent cu noutatile :heart: :heart: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 00:28 
Diva

Fetelor cine mai are nunta pe 3 Iulie ????????Dau startul singura la nunti :unsure: :unsure: :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 08:38 
Veteran

Neata miresici!Simo te sustinem si ai grija de mami tau sper sa se faca bine!
Pup si va astept la palavre!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2010, 08:39 
Veteran

neatza fetele :hug:
ieri ati tras chiulul toate... aici a plouat si nu am putut iesi :( si toata ziua v-am asteptat la mireseala :nchat: ... am aflat ca am castigat la subiectul zilei :had_d:
hai trezirea ca am facut cafelutza si ceiucul :nblink: va astept

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]