Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 02:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 25 Apr 2009, 22:29 
Diva

Citat:
da anca,da test asa cu a 2 a linie lesinata?bine, mi-am facut testul la 11 zile de la ovulatie poate nu e asa mare cantitatea de hormon in urina.si am dureri de burta si sani tensionati si ma duc la baie ai ai...da asa repede? voi ati avut asa simptome fetele?k mi se pare k imi vine ciclul nu k e bebe

si eu m-am speriat initial de durerile de burta. dar am inteles ca uneori asa se intampla cand se fixeaza embrionul in uter. s-ar putea sa ai si usoare sangerari.
eu am si acum dureri dar asta e.
arta cere sacrificii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 22:31 
Diva

Citat:
multumesc!!!de dimineata ma tot plimb cu testul in mana, l-am intors si pe dos,in lumina, m-am intors si pe mine.ma gandesc si imi doresc sa fie pt k am mai facut teste de sarcina cu duiumul dar niciodata nu a mai iesit vreo linie in plus. deci asa te simti k si cum ar veni rusii,intrebam pt k ma asteptam sa fie altfel nu asa cu dureri de burta k la menstra

felicitari:clap: in aceste momente bebelul tau se formeaza. sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi si tu si bebe. sau bebeii:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 22:32 
Senior

pai eu mai fac teste,marti ar trebui sa-mi vina,cred k fac atunci ink un test,de control
multumesc daria,eu sper sa fie bebe k tare nedumerita sunt

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 22:37 
Diva

Citat:
pai eu mai fac teste,marti ar trebui sa-mi vina,cred k fac atunci ink un test,de control

pai un bebe e sigur :nlol: dar pot fi si doi (sau trei..).
eu zic sa nu te stresezi acum prea tare..sa astepti linistita ziua de marti si sa lasi organismul sa lucreze bine la instalarea bebelului. ca doar acum isi cauta "casuta" si "culcusul" bebe :-*
oricum, de un test de sarcina unde sa apara a doua linie (indiferent cat e de palida, lesinata sau subtire) si tu sa nu fii de fapt insarcinata, eu nu am mai auzit pana acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 22:46 
Senior

daria....eu vreau unul:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 22:46 
Diva

Citat:

a 2-a liniuta apare doar la prezenta hormonului beta HCG, care anunta prezenta unei sarcini. concentratia acestuia creste in functie de marimea sarcinii. tu fiind la inceput e normal sa apara a doua liniuta pala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2009, 23:15 
Diva

Citat:
daria....eu vreau unul:hap_d:

acum am inteles :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:00 
Diva

ati simtit fetelor cutremurul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:02 
Diva

ati simtit cu tremurul?eu cred ca sunt singura din tara care nu.dar nu inteleg cum...eram la bucatarie unde am atatea vase,pahare etc dar nu a zanganit nimic...oricum m-au speriat ceilalti dupa..:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:04 
Diva

Citat:
ati simtit fetelor cutremurul?

anul asta este cu noroc se pare :nlol:. apar tot mai multe mamici si asta este bine. bravo fetelor si sa dea DD sa aveti toate o sarcina usoara si un copil sanatos:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:08 
Diva

fetelo boala(sarcina) asta se ia?:nlol: ca am vazut ca aproape in fiecare zi apare cate o noua mamica:nlol: eu propun la cele care nu sunt inca pregatite sa fie mamici sa nu mai intre aici ca cine stie :rofl:
p.s. nu va suparati, glumeam :nlol:
eu va doresc la toate sa aveti parte de aceasta bucurie atunci cand va doriti voi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:18 
Diva

Citat:

a 2-a liniuta apare doar la prezenta hormonului beta HCG, care anunta prezenta unei sarcini. concentratia acestuia creste in functie de marimea sarcinii. tu fiind la inceput e normal sa apara a doua liniuta pala.

ai dreptate adina...HCG se dubleaza cu fiecare zi de sarcina...daca ii la inceput atunci testele de sarcina nu prea detecteaza bine..dar fals pozitiv nu exista :) so felicitari almera! un test de sange este cel mai sigur acum!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:22 
Diva

Citat:

m-am uitat si eu la emisiune ieri...imi pare rau ca cei care intr-adevar aveau o cauza umana, o cauza prin care ar fi putut ajuta alte persoane au iesit in detrimentul tipei cu copii ei.
ma enerveaza la culme asa zisa mama care-si pune baiatul cel mare care e in clasa a XII sa lucreze ca sa o intretina pe ea si pe fetita. nu e normal.
poate da fata la cresa si se poate duce frumusel la munca ca nu-i cad gradele.
mai si zice ca vai nu poate munci ca e obligata sa stea acasa cu copilul.
chiar mi-e scarba de atata circ.

am crezut ca numai eu gandesc asa...imi pare rau pt ea dar nu ii pot gasi o scuza destul de buna...ii tanara, in putere, nici eu nu inteleg de ce nu lucreaza....si sa incerci sa te sinucizi in fata copilului tau nu ii o chestie cu care sa te mandresti sau sa o folosesti sa castigi un concurs cand sunt alte cauze mai bune...apropo a iesit din competitie la duel ca nu m-am uitat pana la capat? daca a iesit perechea cu centrul pt disabled ma supar f tare :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:26 
Diva

ati simtit cutremurul?
ce senzatie urata...mi-e cam frica:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:27 
Diva

Citat:

am crezut ca numai eu gandesc asa...imi pare rau pt ea dar nu ii pot gasi o scuza destul de buna...ii tanara, in putere, nici eu nu inteleg de ce nu lucreaza....si sa incerci sa te sinucizi in fata copilului tau nu ii o chestie cu care sa te mandresti sau sa o folosesti sa castigi un concurs cand sunt alte cauze mai bune...apropo a iesit din competitie la duel ca nu m-am uitat pana la capat? daca a iesit perechea cu centrul pt disabled ma supar f tare :(

chiar ei au iesit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:29 
Diva

buna fetele, voi ma speriati, pe zi ce trece mai apare o fosta miresica cu cate o veste superba,ceea ce e bine ca sunteti mai multe unele cu experiente si puteti trece mai usor si mai informate, sa fiti sanatoase si sa aveti niste bebei superbi, care sa va aduca numai bucurii:love:
cat despre cutremur l-am simtit:unsure: am reusit sa ma calmez singura:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:32 
Diva

Citat:
chiar ei au iesit...

acum m-am uitat pe site la protv si am vazut...nu mai inteleg nimic; omul ala dansa ca sa faca un centru pt disabled de care chiar este atata nevoie iar femeia asta danseaza pt copiii ei ca ea nu ii in stare sa lucreze...si iese afara ala care are cauza mai nobila...care mai e rostul emisiunii atunci?...whatever :wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:35 
Diva

Citat:

acum m-am uitat pe site la protv si am vazut...nu mai inteleg nimic; omul ala dansa ca sa faca un centru pt disabled de care chiar este atata nevoie iar femeia asta danseaza pt copiii ei ca ea nu ii in stare sa lucreze...si iese afara ala care are cauza mai nobila...care mai e rostul emisiunii atunci?...whatever :wokno::wokno:

rostul emisiunii e unul comercial nu unul sa faca bine cuiva ... parerea mea...oricum juriul ala nu e bun de nimica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:35 
Diva

Citat:
chiar ei au iesit...

parerea mea e ca nici n=ar tb sa va uitati la astfel de emisiuni. habar n=am despre ce e vb dar din ce spuneti voi nu e decat un alt exemplu de cat de usor e sa prostesti opinia publica:(
cristina, sa=ti traiasca mamica:flowers: sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2009, 00:36 
Diva

Citat:

parerea mea e ca nici n=ar tb sa va uitati la astfel de emisiuni. habar n=am despre ce e vb dar din ce spuneti voi nu e decat un alt exemplu de cat de usor e sa prostesti opinia publica:(
cristina, sa=ti traiasca mamica:flowers: sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti;)

chiar imi pusesem speranta ca ii un lucru bun :(

ce cald ii aici azi. pacat ca nu sunt deschise piscinele...29 de grade

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]