Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 05 Iul 2006, 21:15 
Diva

Citat:
gina...tu cum o sa iti prinzi tiara? iti faci coc, nu? voalul o sa fie sub coc la tine, nu? si tiara vrei sa o prinzi mai in fata, spre frunte, nu? asa vreau si eu dar am acum o dilema, cum o sa prinda coafeza tiara fara ca marginile sa se vada si fara ca ea sa cada la cea mai mica miscare? si tu si eu avem parul drept si mie, acum, mi se pare ca tiara merge mai mult la fetele crete, cu parul lasat pe spate...
ai inteles ceva?

da...am inteles ....faza e ca ......si eu m-am gandit la chestia asta ..insa o voi pune pe coafeza sa-mi increteasca parul before!! Si apoi .....parul infoiat asa va fi prins la spate .....aiurea nu stiu cum ......si puii mei .....sa faca pe draq in 4 si sa-mi prinda si tiara nici pe spate nici pe frunte .....la mijloc!! Vede ea cum!!Tre sa gaseasca o modalitate!! La proba atunci va vedea mai bine ce si cum!!! Nu vrerau carlionti care sa atarne pe fata ,,...ci numai la spate ....atat!! Eu sper ca va iesi bine!:love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 21:20 
Diva

Citat:

Eu sper ca va iesi bine!:love::love:

si eu sper...:) bine ca nu sunt singura care se streseaza...
da, cred ca trebuie sa-l infoieze cumva ca altfel o sa aratam ca naiba...eu nu vroiam parul dat pe spate ci cu carare intr-o parte si parul sa vina mai pe frunte dar nu cred ca o sa iasa asa...las' ca vedem noi la proba dar vroiam sa mai stiu o parere...:) mersi ginutzo...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 13:41 
Veteran

Citat:
gina...tu cum o sa iti prinzi tiara? iti faci coc, nu? voalul o sa fie sub coc la tine, nu? si tiara vrei sa o prinzi mai in fata, spre frunte, nu? asa vreau si eu dar am acum o dilema, cum o sa prinda coafeza tiara fara ca marginile sa se vada si fara ca ea sa cada la cea mai mica miscare? si tu si eu avem parul drept si mie, acum, mi se pare ca tiara merge mai mult la fetele crete, cu parul lasat pe spate...
ai inteles ceva?

am vazut o gramada de poze cu fete care aveau parul prins in coc si cu tiara, dar parul nu era cret.daca nu ai parul prea lung poate sa-ti ridice parul sus(in varful capului) sa-ti faca un fel de coc mic cu arici sau ceva si la baza lui sa pui tiara, iar dedesupt sa prinzi voalul.:p
nu stiu daca ai inteles ceva:( dar sper sa prinzi ideea, sa vorbesti cu o coafeza si ea isi va da seama
mult %%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 13:45 
Veteran

Citat:

si eu sper...:) bine ca nu sunt singura care se streseaza...
da, cred ca trebuie sa-l infoieze cumva ca altfel o sa aratam ca naiba...eu nu vroiam parul dat pe spate ci cu carare intr-o parte si parul sa vina mai pe frunte dar nu cred ca o sa iasa asa...las' ca vedem noi la proba dar vroiam sa mai stiu o parere...:) mersi ginutzo...

sau daca ai parul mai rar poti sa-i spui sa ti-l infoieze putin si pe urma sa-ti faca chestia pe care am spus-o mai sus.:)
oricum coafezele tapeaza(sau cum s-o numi)intai parul si pe urma se apuca de aranjat. ai sa vezi ca asa e.las- o sa-si faca meseria dar alegeti un model si dicuta cu ea.te prinde nu te prinde , cu carare pe mijloc, pe dreapta, fara carare, etc.in final o sa ajungeti la o concluzie si apoi la treaba:););)
mult %%-%%-%%-:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:36 
Veteran

Citat:
sau daca ai parul mai rar poti sa-i spui sa ti-l infoieze putin si pe urma sa-ti faca chestia pe care am spus-o mai sus.:)
oricum coafezele tapeaza(sau cum s-o numi)intai parul si pe urma se apuca de aranjat. ai sa vezi ca asa e.las- o sa-si faca meseria dar alegeti un model si dicuta cu ea.te prinde nu te prinde , cu carare pe mijloc, pe dreapta, fara carare, etc.in final o sa ajungeti la o concluzie si apoi la treaba:););)
mult %%-%%-%%-:flowers:

delectati-va aici cu coafuri..poate gasiti ceva sa vi se potriveasca:
http://photos.yahoo.com/raluk290284.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:39 
Diva

Citat:
delectati-va aici cu coafuri..poate gasiti ceva sa vi se potriveasca:
http://photos.yahoo.com/raluk290284.

nu merge linku' .......zice asa :Sorry, raluk290284. has not enabled any public albums in their account.
Learn more about sharing albums.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:45 
Veteran

Are dreptate Gina!!Nu merge!!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:54 
Veteran

Citat:

http://photos.yahoo.com/raluk290284
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
ia vedeti merge macar unul in astea...
nu stiu ce are ca sunt setate publice...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:55 
Veteran

Citat:

(si pt Mihaela) eu m-am tuns de craciun pt ca nu vreau sa am parul foarte lung la nunta.nu il suport pe spate pt ca am parul des si cu el pe spate simt ca mor de cald. in al doilea rand nu suport breton, nu-mi place sa ma nimic pe frunte.concluzia este, ca o sa am parul prins intr-un fel de coc cu ceva moate(de vopsit nu ma vopsesc)si cu multe multe agrafe pt ca mie imi aluneca parul, nu sta,tiara o s-o am la baza cocului, iar pe dedesubt o sa prind voalul.nu mai stiu ce miresica :~* avea o poza frumoasa cu coc si am aprobat-o si eu ca asa imi place;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 16:57 
Veteran

Citat:
Acum merge!

inseamna ca-i pe toate...
ma bucur ca mere..ieeeeeeee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:02 
Veteran

Citat:
http://photos.yahoo.com/raluk290284
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
ia vedeti merge macar unul in astea...
nu stiu ce are ca sunt setate publice...

apropo de ce vorbeam.prima adresa merge.in mare mi-au placut pozele: 27, 81, 84, 90 cam asa ceva vreau eu:p
multumim pt poze;);):flowers::flowers:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:02 
Veteran

Citat:
inseamna ca-i pe toate...
ma bucur ca mere..ieeeeeeee

merge merge si sunt frumoase toate:flowers::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:03 
Diva

am vazut coafuri...pt rochia mea si cum vreau eu sa arat nu prea am vazut cine stie ce...dar nu stiu daca eu ma duc cu o poza cum vreau sa ma faca tipa respectiva eu zic ca ma face nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 17:10 
Veteran

Citat:
am vazut coafuri...pt rochia mea si cum vreau eu sa arat nu prea am vazut cine stie ce...dar nu stiu daca eu ma duc cu o poza cum vreau sa ma faca tipa respectiva eu zic ca ma face nu?

dar poate gasesti acolo niste poze, ca sa aibe o baza de unde pleca si coafeza.sau poate ai un talent foarte bun de narator ( si atunci e fff bine) si poate femeia isi da seama ce vrei, iar pe parcursul efectuarii coafurii vii cu corecturi si idei, si in final o sa iasa ceva frumos, dar depinde daca te prinde:(
orice ar fi si orice ai face mult %%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:15 
Veteran

super coafuri sunt bune de retinut coafeza la care merg face cocuri si coafuri interesante ma bazez pe ea...........dar sambata merg la nunta unei prietene si m-am inspirat din ele sa fac ceva dragut abea astept!!!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:15 
Veteran

mersiii de ideii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:27 
Diva

Citat:

dar poate gasesti acolo niste poze, ca sa aibe o baza de unde pleca si coafeza.sau poate ai un talent foarte bun de narator ( si atunci e fff bine) si poate femeia isi da seama ce vrei, iar pe parcursul efectuarii coafurii vii cu corecturi si idei, si in final o sa iasa ceva frumos, dar depinde daca te prinde:(
orice ar fi si orice ai face mult %%-%%-%%-

mersi ,alina. eu stiu cum vreau sa ma faca...ca am poza cu coafura in calculator...si as vrea sa vin cu poza respectiva sa ii arat cum vreau sa ma faca...sper sa mearga...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:34 
Veteran

Citat:

mersi ,alina. eu stiu cum vreau sa ma faca...ca am poza cu coafura in calculator...si as vrea sa vin cu poza respectiva sa ii arat cum vreau sa ma faca...sper sa mearga...

cu placere, anca, nu am facut decat sa-mi exprim o parere, dar daca ai si poza deja nu trebuie sa-ti mai faci griji.dar ai putea sa te informezi, ce mana are, daca e priceputa.sau sa mergi intr-o sambata/dum ca tot e sezonul nuntilor si sa spionezi(hihihihihihihi, ca sa zic asa) am glumit.sa vezi in general cum coafeaza, cum tunde, care e impresia omului si-ti dai seama.sau in cel mai bun caz poti face o proba.
alta idee nu ai pana atunci nici o nunta / botez unde sa te duci? ca sa mergi la ea, sa te coafeze intr-un anume fel, si dupa rezultat sa-ti dai seama cum va decurge proba pt nunta;):flowers::flowers:%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 18:41 
Diva

Citat:

apropo de ce vorbeam.prima adresa merge.in mare mi-au placut pozele: 27, 81, 84, 90 cam asa ceva vreau eu:p
multumim pt poze;);):flowers::flowers:%%-

interesante coafuri.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]