Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 07:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 06 Iul 2006, 19:10 
Veteran

Citat:

domnisoara, viitoare mireasa si doamna...!!!! TREZIREA!! AJUNGE CU VISATU' CU OCHII DESCHISI!!!! nu ca nu s-ar intampla asa, dar acum trebuie sa fim realiste si sa ne ocupam de nunta asta care ne omoara zilele.(X):unsure:

asa este.mai sunt atatea de facut, chiar daca au ramas maruntisurile(X)(X)(X)

de azi AMR 3 luni si 1 ZI - 7 oct:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 19:11 
Diva

Citat:

fataaaaaaaaaa......tu mai ai 3 luni........da eu??? ca fara 13 zile nu am o luna fix???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2006, 20:05 
Diva

Citat:

fataaaaaaaaaa......tu mai ai 3 luni........da eu??? ca fara 13 zile nu am o luna fix???

nu-mi aduce aminte...ca intru si eu in priza...de parca n-as fi...:) :) :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:38 
Veteran

Citat:

oauchi(X)(X)(X), pai ce sa va urez decat sa scapati mai repede de nebunia asta si mult %%-%%-%%- in ce mai aveti de facut:flowers::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:40 
Diva

Citat:

oauchi(X)(X)(X), pai ce sa va urez decat sa scapati mai repede de nebunia asta si mult %%-%%-%%- in ce mai aveti de facut:flowers::flowers::flowers::flowers:

:rolleyes:
eu de duminica mai am 2 luni care vor trece foarte repede. si brusc ma voi trezi mireasa, apoi luna de miere... si gata devin doamna cu acte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 14:41 
Veteran

Citat:

mie asa imi place sa le termin pe toate din timp si pe urma sa pot respira linistita.oricum as vrea ca sa le termin pe toate pana in septembrie.
Doamne ajuta la toata lumea%%-%%-%%- si casa de piatra miresicilor, in special cele care au week-endul asta fffffff fierbinte:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 18:40 
Diva

Citat:

mie asa imi place sa le termin pe toate din timp si pe urma sa pot respira linistita.oricum as vrea ca sa le termin pe toate pana in septembrie.
Doamne ajuta la toata lumea%%-%%-%%- si casa de piatra miresicilor, in special cele care au week-endul asta fffffff fierbinte:p

normal ca trebuie sa terminam grosu' din timp, sa ramana maruntisurile... mici detalii care trebuie puse la punct. este nasol, ca noi mai si lucram si timp avem dupa servici si in weekend.(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: nunta pe 8 sau 9 iulie
MesajScris: 07 Iul 2006, 18:47 
Diva

:flower: Miresicilor care au nunta sambata sau duminica le doresc o nunta ca-n povesti, petrecere frumoasa cu multa sampanie si dans cat cuprinde! si mult %%- asa cum se cuvine! ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 19:06 
Veteran

Citat:

normal ca trebuie sa terminam grosu' din timp, sa ramana maruntisurile... mici detalii care trebuie puse la punct. este nasol, ca noi mai si lucram si timp avem dupa servici si in weekend.(X)

exact asa e:ok::ok::ok:
%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 19:44 
Junior

Citat:
Fetelor am si eu o intrebare , la starea civila cand te pune sa semnezi cu care nume semnezi, cu cel nou, nu?Pupici

da, eu asa stiu. trebuie sa te semnezi cu "noua semnatura":D dar poate ne impartaseste cineva care a trecut prin asta si stie mai bine!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2006, 20:39 
Diva

Citat:
Fetelor am si eu o intrebare , la starea civila cand te pune sa semnezi cu care nume semnezi, cu cel nou, nu?Pupici

cu numele nou, evident!
atunci cand mergeti sa depuneti actele, trebuie sa completati un formular... in acest formular exista o rubrica unde completati numele pe care il veti purta dupa casatorie...
in ziua nuntii, la cununie, semnezi cu numele trecut in formularul ala (sunt cazuri in care fiecare isi pastreaza numele, sau el ia numele ei, sau e o combinatie intre cele doua nume)... deci semnezi cu numele pe care il iei dupa casatorie :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2006, 01:47 
Diva

Citat:

cu numele nou, evident!
atunci cand mergeti sa depuneti actele, trebuie sa completati un formular... in acest formular exista o rubrica unde completati numele pe care il veti purta dupa casatorie...
in ziua nuntii, la cununie, semnezi cu numele trecut in formularul ala (sunt cazuri in care fiecare isi pastreaza numele, sau el ia numele ei, sau e o combinatie intre cele doua nume)... deci semnezi cu numele pe care il iei dupa casatorie :ok:

;)deci trebuie sa exersam semnatura pana atunci.
of, alta acum...alt stress in plus. asta e. trebuie sa ma obisnuiesc cu titlul de doamna...:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2006, 19:30 
Junior

Eu am gasca de nervi... de la cununia civila.. din cauza ei.. de fapt.
O fac in localitatea din care este sotul. Eu am bebe mic si nu ma pot duce acolo cu doua saptamani inainte...iar astia au nu stiu ce declaratie de semnat de catre mine si altfel nu se poate.. Sper sa se rezolve cumva... ca astia nu s normali..

Citat:
Cununia civila...aici puteti continua discutiile despre aceasta, foarte importanta parte a unei nunti.

Prima parte a acestui subiect o pueti gasi aici:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 3&mid=2622

Ati reusit sa va programati cununia civila?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2006, 19:32 
Junior

Citat:

Tocmai maruntisurile astea te omoara.. si sunt epuizante..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 16:16 
Diva

Citat:

Tocmai maruntisurile astea te omoara.. si sunt epuizante..

exact. astea te termina psihic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 11:54 
Nou Venit

fetelor am o veste proasta pt voi in legatura cu fotograful de la starea civila,de la sectorul 6.Noi am spus atunci cand am dus actele ca nu vrem fotograf de la ei,dar la cununie ei ni l-au bagat pe gat,s-a apucat sa faca poze in continuu(vreo 22) pe care a trebuit sa dam 1.500.000.Asa ca desi specifici ca nu vrei tot iti fac poze ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 13:45 
Veteran

Citat:
fetelor am o veste proasta pt voi in legatura cu fotograful de la starea civila,de la sectorul 6.Noi am spus atunci cand am dus actele ca nu vrem fotograf de la ei,dar la cununie ei ni l-au bagat pe gat,s-a apucat sa faca poze in continuu(vreo 22) pe care a trebuit sa dam 1.500.000.Asa ca desi specifici ca nu vrei tot iti fac poze ei

ah mor cu ele de gat numai zgripturoaicele alea sunt de vina ca permit asa ceva poate chiar ele insista sunt nervoasa si absolut sub nici o forma nu accept sa mai scoata cineva bani de la noi tot la sect 6 voi face si eu si pt ca am dat bani pt fotograf sa stea dupa mine sa faca poze nu vreau pe altcineva mai ales ca sunt asa insistenti (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 13:47 
Veteran

asi avea si eu o intrebare acum chiar nu stiu daca este vreun subiect despre asta .....dar va pastrati numele? eu inca nu stiu ma mai gandesc...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]