Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 21:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 29 Iun 2006, 18:00 
Veteran

Pai cred ca pe cel al nasei il voi arunca!!!
Voi cum o sa faceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:42 
Veteran

Aaaaaaaaa,si mai am o intrebare:voalul il mai recuperezi sau ce se face cu el?Ramane la fata careia il pui?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:52 
Veteran

Eu asa vreau sa pastrez voalul ,iar in privinta buchetului nu stiu sigur daca il arunc pe cel al nasei!Pana la urma si daca il arunc pe al meu ,pot sa-l pastrez pe cel de la cununia civila!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:55 
Veteran

Citat:
Aaaaaaaaa,si mai am o intrebare:voalul il mai recuperezi sau ce se face cu el?Ramane la fata careia il pui?

eu am fost la o nunta la o verisoara si mi-a pus voalul..dar l-a luat ...deci nu ramene la fata respectiva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 18:59 
Veteran

Pai asa si eu!!La nunta la verisoara mea mi-a pus voalul,dar l-a luat inapoi,iar la nunta unei prietene a ramas la fata careia i-a pus voalul!!
Asa ca eu cred ca depinde de fiecare cum vrea!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2006, 20:28 
Diva

Citat:
Voi cum o sa faceti?

eu am aruncat buchetul si fata care l-a prins a ramas cu el :((... asta e, mi-a fost jena sa-l cer inapoi... si voalul a ramas la ea, desi de el m-a intrebat daca il vreau inapoi (de fapt, daca ma intreba daca vreau buchetul inapoi mi-ar fi fost aiurea sa-i zic ca da, ca prea s-a bucurat ca l-a prins :(()... dar nasa mea mi-a dat buchetul ei sa-l pastrez si sunt bucuroasa ca macar cu atat m-am ales :D :D...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 01:05 
Diva

Citat:
Voi cum o sa faceti?

Eu vorbesc cu fetele nemaritatea inainte( ca nu sunt asa multe- si mi-s prietene) si le spun ca-l arunc de fitze...si sa mi-l dea inapoi.Mi se pare normal sa-l pastrez eu.
La noi buchetul se arunca la iesirea din biserica, pe trepte(daca sunt), deci o sa am nevoie de el la poze,etc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 13:34 
Veteran

Si voalul cum procedezi??Sau nu vei avea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:03 
Diva

Citat:
Cum vrei. Eu nu il voi recupera, iar la nuntile la care am fost in general asa s-a facut, doar o mireasa a vrut sa recupereze voalul.

eu ii pun voall surorii mele,,care este si domnisoara de onoare. initial ma gandisem sa-l pun fetei care va prinde buchetul, dar apoi mi-a venit ideea sa i-l pun ei. evident ca am intrebat-o inainte, ca poate nu vrea fata sa fie urmatoarea "victima".
cu voalul am rezolvat-o.
la nunta nasei mele, eu am prins buchetul si mi l-a cerut inapoi pt a vrut sa-l pastreze amintire. deci nu este nici o rusine sa-l cereti inapoi.
si eu o sa-l cer.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:05 
Diva

Citat:
eu ii pun voall surorii mele,,care este si domnisoara de onoare. initial ma gandisem sa-l pun fetei care va prinde buchetul, dar apoi mi-a venit ideea sa i-l pun ei. evident ca am intrebat-o inainte, ca poate nu vrea fata sa fie urmatoarea "victima".
cu voalul am rezolvat-o.
la nunta nasei mele, eu am prins buchetul si mi l-a cerut inapoi pt a vrut sa-l pastreze amintire. deci nu este nici o rusine sa-l cereti inapoi.
si eu o sa-l cer.

si eu o sa iau inapoi si voalul si buchetul ....uite asa!! :D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:05 
Veteran

Da asa e!!Insa sper sa nu se distruga buchetul cand se vor "bate" fetele pe el,asa cum s-a intamplat la ultima nunta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:20 
Diva

Citat:
Da asa e!!Insa sper sa nu se distruga buchetul cand se vor "bate" fetele pe el,asa cum s-a intamplat la ultima nunta!!

nu-mi fac griji in privinta asta pentru ca am putine fete nemaritate si nu vor inca sa se marite, deci probabil nu vor fi asa multe la buchet.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:23 
Veteran

La mine majoritatea prietenilor sunt necasatoriti si vreo 2 tipe sunt cele mai disperate sa prinda buchetul!!Ele s-au "luptat" pt el si la ultimile nunti!!Asa ca nu cred ca la mine vor renunta la bataia pe buchet!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:26 
Diva

in privinta aruncatului buchetului de mireasa, eu am doua buchete (am in aceeasi zi si cununia religioasa si cea civila - daca nu ma razgandesc pana in octombrie!) cu unul merg la cununia civila si unul il am la biserica; prin urmare, arunc un buchet asa cum se cuvine si unul il pastrez! nu imi mai fac griji ca il strica drele (la majoritatea nuntilor la care am fost buchetul ajungea harcea-parcea!) ! :flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:32 
Veteran

Citat:
Idei cadou pentru nasi: cuptor cu microunde, robot bucatarie,TV, DVD, set cristal... nu mai stiu mai departe.

aoleuuu fetelor.pai si daca nasii au toate astea ce facem?????
eu ma duc la ei cu o sticla maaare de ceva untort flori si ceva pt casa nu bibelou sau alte chestii si gata.ce mai trebuie si alt ceva??????????
pai da nasii astia sunt cam pretentiosi????????nu?:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]