Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 14 Mar 2006, 15:17 
Diva

Citat:

Pai poate acolo de unde a luat-o Gina au si pe auriu:ok:

:((:((:(( nu aveau ...doar argintii ..cate 3 bucati in fiecare model! Tipul zice ca lui i s-a spus ca-s facute in Iran ..manual! Nu stiu daca sa -l cred sau nu...ma rog! Stiu ca pe auriu nu avea! Dar incercati sa dati un telefon...poate aduce si pe auriu!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:34 
Diva

Citat:

Eu o sa-i propun sa am constiinta impacata. Daca ea o sa vrea sa plateasca oricat ar fi de scump, treaba ei.
Acuma sa nu va ganditi ca am cine stie ce pretentii:D Da nu o sa fiu nici ca fina cealalta pe care o are ea care si-a luat voal de 200 de mii si i-a cerut bani pe el.

200.000 ???? E grav!! Eu am luat tiara ..am aratat pozele.. ..a zis sa -mi dea banii inapoi ..dar nu ii vreau!!Voalul cica ar fi cam 500.000....lasa ca tot eu il voi plati! Ei sa cumpere lumanarile si voi fi multumita!!:~*:heart::love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 17:50 
Diva

Citat:

Eu am zis sa plateasca la biserica si tot asa, sa faca lumanarile si in rest e OK.
Cu finii ceilalti a fost tambalau mare ca nasa nu a stiut ca trebuie sa cumpere ea voalul si aia si l-a luat singura si i-a zis lu barba-su: ia uite, nasa nu mi-a luat....si pampalau ala s-a dus la nasu si i-a batut obrazu....Va dati seama ca s-a suparat nasu pe nasa ca l-a facut de ras si tot asa.....Ingrozitori sunt oamenii aia.
In loc sa se duca aia la ea sa-i zica de la femeie la femeie..... :x:x

ce kkt....aia a fost nesimtita...profilul tipic de cotoharla proasta ...(imi cer scuze pt. limbajul elevat)....astea ar trebui starpite!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 18:09 
Diva

Citat:

Da, sunt cate unele...n-au pic de coloana vertebrala....Statea in aia 200 de mii pe care-i daduse. Mai bine tacea naibii din gura.
Si nu mai zic ca s-a suparat pe nasa ca nu s-a dus la ea inainte de nunta sa o ajute la curatenie:x Parca tocmise fata-n casa nu nasa....

Doamneeee....aia e mama prostiei si nesimtirii!!:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:45 
Diva

ce voalul trebuie sa il ia nasa? oricum nasa nu este din oras si nici nu as vrea sa imi ia voalul ea,mi-l iau eu mai bine si asa eu am mai mult timp liber ca ea.
v-ati luat voal fetele? la noi aici un voal e vreo 300.000. e mai ieftin ca in bucuresti,adevarul este ca sa locuiesti in capitala trebuie sa stai bine cu salariul.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 19:57 
Diva

Citat:
ce voalul trebuie sa il ia nasa? oricum nasa nu este din oras si nici nu as vrea sa imi ia voalul ea,mi-l iau eu mai bine si asa eu am mai mult timp liber ca ea.
v-ati luat voal fetele? la noi aici un voal e vreo 300.000. e mai ieftin ca in bucuresti,adevarul este ca sa locuiesti in capitala trebuie sa stai bine cu salariul.:ok:

pai la asa preturi ..asa salarii aici! DA tot aia e! la voi salarii mici ...preturi mici! Doar daca vin eu la voi sa va cumpar tot din magazin ..ar fi o afacere! In rest nimik deosebit!!Voalul e intre 300-500 poate chiar mai mult...nu stiu sigur ( cred ca alea lungi ..gen trena..sunt mai scumpe)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:00 
Diva

Citat:

Sunt curioasa cat costa ala "spuma" de care zice Hylde:D
:D:D:D:D o sa ne linisteasca instantaneu!!:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:03 
Diva

Citat:

Ei, nci chiar asa.
Eu sunt chiar curioasa ca alea de tul chiar nu-mi plac:-`

nici mie...vanzatoarea din mag cu rochia mi-a sugerat un voal..da e cam ciudat. E ca o "spuma asa" insa la "poale" nu are decat o cusatura searbada! Eu vreau ca la poale sa aiba un tiv crem! Si o sa-i sugerez sa-i puna!!:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]