Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 17 Apr 2006, 18:11 
Veteran

Citat:

he he he si noi tot gri deschis si super fain. direct de la producator

]
da nici asta nu e scump deloc doar 350 ron.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 20:43 
Diva

Citat:
am pus ochii pe un costum gri deschis in mag cocor nu mai stiu etajul azi mergem sa il vada si el...;)

daca mergeti la t& f....sa-mi ziceti si mie ce preturi sunt! Vreau si eu de acolo!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 01:15 
Veteran

Citat:
daca mergeti la t& f....sa-mi ziceti si mie ce preturi sunt! Vreau si eu de acolo!!

si-a luat al meu costum de cununie de la t si f...si a dat 3 mil 800.dar nu recomand!!!nu sunt prea multe modele...
Si plus de asta a fost la ei sa ii modifice pantalonu...ca era putin mare...si sa ii faca tiv jos...si i-a facut un...bip...Azi am fost la a si n si si-a luat costumul de nunta de acolo...si retusurile erau incluse in pret...si nu se compara cum erau croitoresele...si am dus sa faca si pantalonu de la t si f...sa il aduca la normal...ca alea ii stricase...
Asa ca...mai bine...nu...
Preturi sunt bune...nu sunt mari...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 20:14 
Diva

Citat:
si-a luat al meu costum de cununie de la t si f...si a dat 3 mil 800.dar nu recomand!!!nu sunt prea multe modele...
Si plus de asta a fost la ei sa ii modifice pantalonu...ca era putin mare...si sa ii faca tiv jos...si i-a facut un...bip...Azi am fost la a si n si si-a luat costumul de nunta de acolo...si retusurile erau incluse in pret...si nu se compara cum erau croitoresele...si am dus sa faca si pantalonu de la t si f...sa il aduca la normal...ca alea ii stricase...

merci mult pt. detalii! Cat priveste modificatul...pt. mine nu e o problema ..caci sora mea are talente de croitoreasa!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 20:14 
Diva

Citat:
si-a luat al meu costum de cununie de la taat si fiul...si a dat 3 mil 800.dar nu recomand!!!nu sunt prea multe modele...
Si plus de asta a fost la ei sa ii modifice pantalonu...ca era putin mare...si sa ii faca tiv jos...si i-a facut un...bip...Azi am fost la alb si negru si si-a luat costumul de nunta de acolo...si retusurile erau incluse in pret...si nu se compara cum erau croitoresele...si am dus sa faca si pantalonu de la tata si fiul...sa il aduca la normal...ca alea ii stricase...

merci mult pt. detalii! Cat priveste modificatul...pt. mine nu e o problema ..caci sora mea are talente de croitoreasa!!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 20:17 
Veteran

Citat:

e bine si asa...da stii unde sa te duci pt costume?
du-te la Apaca...sunt mai mult emagazine...dar in interiorul fabricii,intri p eo poarta,si colo intrebi,ca sunt pe l asubsol...ma rog...dc vri mai multe detalii vb.
Si sunt misto...sunt pt export lucretae...sunt si preturi de fabrica...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 20:23 
Veteran

Citat:

Adica tb sa ai o pila sau poate sa intre oricine?:D

nu mai...sunt magazine la poarta fabricii..sau mai bine zis...la fabrica...dc stii...fabrica:blink:
nu cu pile...da eu nu stiam de ele...ne-a dus si pe noi cineva...
Si sunt f multe magazine..ai de unde alege...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 20:28 
Diva

Citat:

M-as duce cu frate-miu ca Iubi nu cred ca e dispus sa renunte la ala de la AN. Tu ai vazut ceva mai misto decat ala?

la apaca...pe vremea cand lucram la hotel..mi-au facut mie uniforma! Am vazut si magazinele si fabrica in interior! Pot spiune un sinmgur lucru! Modelele sunt cam "comuniste":ermm::ermm::huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 20:29 
Veteran

Citat:

la apaca...pe vremea cand lucram la hotel..mi-au facut mie uniforma! Am vazut si magazinele si fabrica in interior! Pot spiune un sinmgur lucru! Modelele sunt cam "comuniste":ermm::ermm::huh:

ia de unde...erau niste costume marfa..si erau sioniste materiale...marfa..
da eu ti-am zis...doar...
oricum al meu si-a luat din alta parte.
ala de cununie de la tata si fiul,iar ala de nunta de la alb si negru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:54 
Diva

dati-mi si mie o cotatie de pret la costumele de la T si F!pls......dca stie cineva ceva!!(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:59 
Veteran

Citat:
dati-mi si mie o cotatie de pret la costumele de la T si F!pls......dca stie cineva ceva!!(X)(X)(X)

al meu si-a luat costum de cununie de la t si f...da au modele invechite...nu sunt asa moderne...
noi am fost pe mosilor...
Du-te sa iti faci o idee da nu iti recomand pt nunta..pt cununie merge...au modele..
Si preturile sunt bune...a dat pe el 3 mil 900 cam asa..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 14:02 
Diva

Citat:
al meu si-a luat costum de cununie de la t si f...da au modele invechite...nu sunt asa moderne...
noi am fost pe mosilor...
Du-te sa iti faci o idee da nu iti recomand pt nunta..pt cununie merge...au modele..
Si preturile sunt bune...a dat pe el 3 mil 900 cam asa..

da...aia si voiam..pt civila...ca pt nunta propriu zisa iau la vara, prin iulie!! multumesc mult!!:lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 14:05 
Veteran

Citat:

da...aia si voiam..pt civila...ca pt nunta propriu zisa iau la vara, prin iulie!! multumesc mult!!:lips::lips::lips::lips:

pt nunta iti recomand in PLAZZA..
acolo sunt costume deosebite..
Al meu a vrut ceva deosebit...a vrut cu nasturii imbracati si nu a gasit decat aici si la Agnes Toma,de unde si l-a luat pana la urma...ca i-a placit cum ii vine..
Dc barbatul tau nu e asa pretentios..poate gasi oriunde...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 14:07 
Diva

Citat:
pt nunta iti recomand in PLAZZA..
acolo sunt costume deosebite..
Al meu a vrut ceva deosebit...a vrut cu nasturii imbracati si nu a gasit decat aici si la Agnes Toma,de unde si l-a luat pana la urma...ca i-a placit cum ii vine..
Dc barbatul tau nu e asa pretentios..poate gasi oriunde...:ok:

nu e pretentios...chiar radea de mine si mi-a zis ..ca el intra intr-un magazin si de acolo isi va cumpara tot...nu va sta sa umble creanga dupa modele si modelele...ajunse la un mom dat la disperare..credea ca nu imi mai gasesc rochia aia odata...si ca innebunise!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 14:10 
Veteran

Citat:

nu e pretentios...chiar radea de mine si mi-a zis ..ca el intra intr-un magazin si de acolo isi va cumpara tot...

aaaaaa
la fel zicea si al meu...exact la fel..atunci cand eu imi cautam pantofi pt mireasa...si umbla dupa mine...ei dc iti spun ca eu am umblat mai mult dupa el...:wacko:
la fel zicea si el..da stai sa vezi cand intra in magazine...ca...:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]