Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 21:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol II
MesajScris: 10 Mai 2006, 17:29 
Diva

Citat:

fiindca nu mizam pe banii stransi la nunta, iar noi nu aveam prea multi pusi deoparte, am ales grecia. mai exact insula thassos. 7 nopti de cazare, cate 1 zi pe drum dus-intors, transport cu autocarul, mic dejun... 109 euro + 99 RON de persoana.
abia astept sa zac pe plaja B)... apropo de bronzat, daca la nunta mea voi fi alba, la celelalte nunti la care ma voi duce anul asta (vreo 3) voi fi bronzata :D

eu cred ca o sa fie super...adica de ce? grecia nu are nimic frumos? eu cred ca merita vazuta...soacra mea a fost la salonic anul trecut si a fost foarte multumita...are niste poze super...plaja e foarte curata, apa tranparenta, zicea ca servirea a fost ireprosabila, mancarea destula, hotelul ok...singura problema e cu apa potabila...e bine sa aveti la voi un bax de apa...ca acolo e cam scumpa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 00:41 
Diva

Citat:

nicolexim?! sau alta firma?

mie mi se pare dubios de mici preturile la ei. am lucrat cu ei dar nimeni nu lua pachete din acelasi motiv...dubios de ieftin. esti sigura pe ce dai banii?

nu, nu e firma aia. n-are importanta firma. si cred ca nu poate fi mai rau ca-n vama veche sau 2 mai, unde merg eu vara :D
am preferat un loc mai retras decat unul "de fitze"... asta e, va povestesc cand ma intorc (sfarsitul lui iunie :p)...
dar, am mai spus-o si mai devreme, daca vrei sa te simti bine, te simti bine oriunde :ok: :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 16:16 
Nou Venit

A fost sora mea anul trecut in luna de miere in Bulgaria.. si au cheltuit 1200 de E pe o luna intreaga..si s-au simtit minunat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 13:08 
Veteran

Citat:

Da-mi si mie pe privat detaliile ofertei, te rog...Sunt curioasa ca si noi am avut Tunisia in vedere da n-am gasit nimic sa-mi convina...
Merci:lips:
Fetelor sa va zic faza...Sefii mei m-au intrebat daca accept sa merg in luna de mire in Maroc.Ei sunt de acolo si unul din ei are o casa de vacanta pe malul marii si mi-a zis ca m-ar astepta sotia lui,ea ne-ar ajuta sa ne sistemam si pt. 2 saptamini casa ar fi a noastra.Dar problema e ca sotiorul meu nu vrea,el vrea sa ramana in Romania,alaturi de nasi,frati,etc.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 13:40 
Diva

Am platit si eu avansul pt. luna de miere!
Incet, incet le rezolvam pe toate, pentru ca nunta mea se apropie.
Noi plecam in luna de miere in Italia, la Rimini, mai exact. Am platit aprox. 1500 E: avionul dus-intors, cazare 11 nopti cu demipensiune la un hotel de 3*.
De abia astept sa stau la plaja si sa vizitez Italia. Am mai fost de 2 ori si am jurat ca luna de miere o sa o fac tot acolo, pt. ca e o tara minunata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 13:47 
Veteran

Citat:

Eu zic sa stati o sapt acasa si o sapt in Maroc....Ar fi prea frumos sa ratati asa ceva....
Parerea mea....:D
si eu ii zic la fel dar el tot nu intelege.Multi imi zic ca e foarte frumos pe acolo si apoi Hicham (seful meu)mi-a zis sa nu-mi fac probleme cu vorbitul sau ceva de genul pt. ca sotia lui va face pe ghidul si bineinteles daca vrea sa mai vina cineva cu noi nu e nici o problema.Ar fi prea frumos sa fie asa....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 15:27 
Veteran

Citat:
Am platit si eu avansul pt. luna de miere!
Incet, incet le rezolvam pe toate, pentru ca nunta mea se apropie.
Noi plecam in luna de miere in Italia, la Rimini, mai exact. Am platit aprox. 1500 E: avionul dus-intors, cazare 11 nopti cu demipensiune la un hotel de 3*.
De abia astept sa stau la plaja si sa vizitez Italia. Am mai fost de 2 ori si am jurat ca luna de miere o sa o fac tot acolo, pt. ca e o tara minunata.

super noi mergem la Bibione un pic mai sus de la voi :ok:am auzit doar lucruri bune despre Rimini cand vom merge noi in 29 sept nu va mai fi asa de cald dar sper sa ne plimbam mai mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2006, 18:02 
Diva

Citat:

super noi mergem la Bibione un pic mai sus de la voi :ok:am auzit doar lucruri bune despre Rimini cand vom merge noi in 29 sept nu va mai fi asa de cald dar sper sa ne plimbam mai mult

Dupa ce ma intorc din luna de miere o sa-ti scriu, sa-ti povestesc cum a fost.
Oricum, sper ca va fi o luna de miere superba, precum tara in care ne-am ales sa mergem!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Luna de miere...vol III
MesajScris: 23 Mai 2006, 18:07 
Junior

Intrucat acest subiect are prea multe mesaje vom continua discutiile pe urmatorul link:

Luna de miere...vol III:
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=16770

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Ora este UTC + 2 [ DST ]