Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 00:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 05 Mar 2010, 21:09 
Diva

buna seara fetelor....multumesc mult de voturi fetelor , elly , laura...sunteti dragutze ca de obicei....vanesa sa iti traiasca baietelulo...e dragutz foc....
simo da chiar ca ai de cercetat nu gluma:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 21:51 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
astazi i-am dat sab simplex si am vazut ca a dormit destul de bine...sper sa fie bine si sa putem dormi toti :nwink: asa ca profita ely ca nu se stie ce te asteapta apoi...nu vreu sa te speri

he he lily...chiar in 20 feb ai nascut, de ziua bunicii mele :D ...acum trebuie sa ma pregatesc dublu cand mai vin la bunica mea la aniversare :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:35 
Diva

Cat_Eyes scrie:

Laura, imi poti da detalii despre spa-ul acesta?
am vazut ca ai pus o pagina, m-am utiat in fuga.. dar mi-ar fi mult mai de folos daca mi-ai spune exact pret/noapte .. ce include.. pachet..
as vrea sa ii fac o surpriza prietenului meu.

pai....cand am fost fara cazare am platit 110 ron /2 pers full spa , fitness si salina /zi.
Acum este pachet de 8 martie.,....2 zile spa, fitness, cazare, masa de 8 martie sambata seara si mic dejun.
Cazarea nu stiu cat costa.....pentru ca nu stau niciodata acolo .Eu sunt din Tg Mures si chiar nu merita...
Dar cred ca e in jur de 350 ron cazarea.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 00:36 
Diva

laura_sandu scrie:

pai....cand am fost fara cazare am platit 110 ron /2 pers full spa , fitness si salina /zi.
Acum este pachet de 8 martie.,....2 zile spa, fitness, cazare, masa de 8 martie sambata seara si mic dejun.
Cazarea nu stiu cat costa.....pentru ca nu stau niciodata acolo .Eu sunt din Tg Mures si chiar nu merita...

saptamana trecuta cand ziceai ca ai fost m-a apucat si pe mine cheful. gasisem una draguta dar pe urma am citit niste comentarii si-am descoperit ca e un spa pro nudisti :lol: am renuntat la idee :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 00:47 
Diva

clarut scrie:

saptamana trecuta cand ziceai ca ai fost m-a apucat si pe mine cheful. gasisem una draguta dar pe urma am citit niste comentarii si-am descoperit ca e un spa pro nudisti :lol: am renuntat la idee :-`

pai si?esti pudica? :nblink: :nblink: daca nu trebuia sa te dezbraci si tu....ce conta?
glumesc acum....nici eu nu cred ca m-as simti confortabil daca ma duc sa ma relaxez sa il vad pe unu cum se plimba in putza goala pe langa mine.... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 00:59 
Diva

laura_sandu scrie:

pai si?esti pudica? :nblink: :nblink: daca nu trebuia sa te dezbraci si tu....ce conta?
glumesc acum....nici eu nu cred ca m-as simti confortabil daca ma duc sa ma relaxez sa il vad pe unu cum se plimba in putza goala pe langa mine.... :~*

cam sunt, da :D
da, exact...nu cred ca m-as relaxa. m-as uita la putza lui :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 01:07 
Diva

clarut scrie:

cam sunt, da :D
da, exact...nu cred ca m-as relaxa. m-as uita la putza lui :lol:

eu sincer m-am hotarat sa rezerv in fiecare luna un sfarsit de saptamana pentru NOI...adica eu si Ionut...fara Alexandru.
Sper sa ma pot tine de treaba asta...pentru ca nu vreau sa fiu numai mama.....
Luna aceasta m-am intrecut....dar simt ca intru intr-o rutina daca stau numai cu copilul si plimbarile mele sunt cu caruciorul.Chiar daca imi ador piticul....jur ca vreau sa scap uneori 2-3 zile de el... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 01:12 
Diva

laura_sandu scrie:

eu sincer m-am hotarat sa rezerv in fiecare luna un sfarsit de saptamana pentru NOI...adica eu si Ionut...fara Alexandru.
Sper sa ma pot tine de treaba asta...pentru ca nu vreau sa fiu numai mama.....
Luna aceasta m-am intrecut....dar simt ca intru intr-o rutina daca stau numai cu copilul si plimbarile mele sunt cu caruciorul.Chiar daca imi ador piticul....jur ca vreau sa scap uneori 2-3 zile de el... :~*

e o idee super! eu o puneam in practica inainte de examene...si mi s-a parut excelent! pp ca atunci cand ai un bebe e si mai binevenita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 01:17 
Diva

clarut scrie:

e o idee super! eu o puneam in practica inainte de examene...si mi s-a parut excelent! pp ca atunci cand ai un bebe e si mai binevenita

crede-ma ca este binevenita....
mama are o vorba:fii frumoasa, desteapta, iubitoare, mamica si sotie...dar nu uita sa te iubesti si pe tine....
Si ...trebuie sa organizez iesirile astea pentru mine in primul rand.Pentru ca Ionut...chiar daca este un super tata si un sot iubitor, implicarea lui are anumite limite.Plus ca el nu isi da seama in ce rutina traiesc eu, pentru ca are si activitati extra familie....
Asa ca doar de mine tine sa ma fac fericita :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 10:37 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata, va doresc un weekend placut...sper sa am si eu unul ca ma simt ca dracu si azi-noapte am dat intr-una la ratze :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 10:54 
Diva

neatza fetelor.....imi pare rau carlita ca te-ai simtit asa rau...sper sa iti teraca ....problema asta am avut -o si eu acuma 2 zile.....stiu cum e...nashpa :x
laura asa este mama ta are o vorba fparte frumoasa......si are mare dreptate......trebuie sa mai facy ceva si pt tine......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 12:14 
Diva

laura_sandu scrie:

neata!
e cam tarziu pentru 8 martie.. in plus, pe vremea asta.. nu ies nici din casa, daramite din oras!
merci pentru detalii.. suna bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 12:52 
Diva

laura_sandu scrie:
mama are o vorba:fii frumoasa, desteapta, iubitoare, mamica si sotie...dar nu uita sa te iubesti si pe tine....
Si ...trebuie sa organizez iesirile astea pentru mine in primul rand.Pentru ca Ionut...chiar daca este un super tata si un sot iubitor, implicarea lui are anumite limite.Plus ca el nu isi da seama in ce rutina traiesc eu, pentru ca are si activitati extra familie....

buna fetele!!!!
laura mi-a placut tare mult ce ai spus.....iar mama ta numai spun,mare dreptate are.....e f bine de stiut ptr toate viitoarele sotii,mamici......trebuie sa nu uiti ca esti femeie in primul rand

p.s. iar faza cu clarut la nudisti m-a amuzat teribil.......am primit si eu anul trecut invitatia de a merge la sauna cu un grup de prietene olandeze,am fost tare incantata,dar cand am auzit ca e nud am renuntat imediat.....eu nu numai ca m-as fi uitat cred ca eram pe jos lesinata de atata ras.....si sincer cred ca nu as fi putut sta acolo despuiata :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 12:55 
Diva

asa este......am prietene care au cam uitat ca sunt si femeie pe langa toate astea......si chestia asta m vazut ca duce la monotonie...si parca nu mai vor sa faca anumite lucruri...pacat ...
eu inca sunt de alta parere cine stie mai tarziu:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 13:17 
Diva

buna fetelor!!! suna foarte bine oferta laura...cred ca o sa dam si noi o fuga pe acolo cand avem timp. are foarte multa dreptate mama ta laura dar din pacate eu nu prea am cu cine sa o las pe cea mica momentan...o sa vad cum ne descurcam cand pleaca laurian la servici si daca nu fac fata cred ca o sa plec sa stau o sapt la mama sa ma relaxez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 13:20 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! suna foarte bine oferta laura...cred ca o sa dam si noi o fuga pe acolo cand avem timp. are foarte multa dreptate mama ta laura dar din pacate eu nu prea am cu cine sa o las pe cea mica momentan...o sa vad cum ne descurcam cand pleaca laurian la servici si daca nu fac fata cred ca o sa plec sa stau o sapt la mama sa ma relaxez

hei lily tu esti la inceput cu bebelina.....o sa fie bine cand va mai creste un pic.....buna idee sa mergi o saptamana la mama ta......sa te ajute un pic si sa va rasfete pe amandoaua,sunt sigura ca ai nevoie de putina odihna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 14:03 
Diva

laura_sandu scrie:

cu maternitatea vine si intelepciunea, bag de seama :lol: :hug: e f adevarat ce spui! f bun sfat ti-a dat mama ta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 20:04 
Diva

buna seara,fetelor!
vanesa,bine ai venit!
ely,te simti bine?
imi place ce am citit cu privire la ce spune mama ta,laura!trebuie sa stii cum sa te ,,transformi,,
ceva pt tine,ceva pt familie...ceva pt toti si air ceva pt tine.din pacate am vazut multe femei care s-au neglijat dupa casatorie,nu mai au grija de ele,se ingrasa peste masura,traiesc doar sa fie mame si sotii gospodine :( pacat,inainte de toate suntem femei,iar daca avem grija de noi cu siguranta ca si sotul si copilul vor fi multumiti!si mama mea a avut grija de ea tot timpul,nu a uitat sa fie si femeie,asta nu inseamna ca iti iubesti mai putin familia,din contra ,, si ei sunt mandri de tine,,!
si eu imi doresc un copil,normal,ca noi toate, dar bineinteles ca o sa fiu si sotie si mama dar si FEMEIE!
ce faceti de 8 martie???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 20:24 
Diva

buna cristina ce facy?ma bucur sa vad ca ai mai intrat si tu......eu de 8 martie am scoala...pana la 8 seara..........
fetelor dati si astazi un vot va rog
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-puffy_is/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 21:11 
Diva

puffy_is scrie:
buna cristina ce facy?ma bucur sa vad ca ai mai intrat si tu......eu de 8 martie am scoala...pana la 8 seara..........
fetelor dati si astazi un vot va rog
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-puffy_is/

votat!de 8 martie,pana la 8 seara...poate scapi mai devreme!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]