Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 30 Mar 2006, 17:08 
Diva

Citat:

nuh, aia de logodna ne-au lasat balta cand au plecat cu tot cu firma unde aveam investiti toti bani...asa ca am avut nevoie de alti nasi de cununie ca ei nu mai vb cu noi. oricat de rai ar fi fost noi ii pastram in suflet ca si nasi de logodna...

aaaaa, da, mai, ai mai zis tu odata... dar daca eu sunt :wacko: scuzati! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 17:14 
Veteran

Citat:

stii ce ma gandeam??? ai putea sa cumperi tu tot si sa le zici "comentatorilor" ca nasa a cumparat. Si cu asta basta!:-`:-`:-`
da dar faza e ca atunci vin cu totii in Romania si vezi tu Doamne ca tatele abia asteapta sa vada ca merge nasa cu mine sa-mi cumpere si bineintele sa vina si ele cu noi ca sa-si mai dea si ele cu parea pe m motiv ca eu sunt tanara si nu stiu ce trebuie sa-mi cumpar iar nasa nu a mai cununat si e tot cam in aceeasi oala cu mine.Are Cris al meu niste zdremte de matuse de zici ce e aia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 17:42 
Diva

Citat:
eu spre exemplu nu vreau sa o las pe nasa sa imi plateasca voalul si parura dar ea insista! oricum nu o sa ii spun pretul real pentru ca la mine si voalul si coronita au fost foarte scumpe dar asa am vrut eu nu ca sa mi le plateasca ea de aceea nu mi se pare corect sa imi suporte ea mie mofturile mele! :)

eu am fost cu nasa dupa rochie. si acolo am probat si un voal, manusi si parura. dar am zis ca nu le iau, desi mi-au placut. dupa cateva zile am fost la nasa si ea mi le-a aratat... mi le luase ea cand eu eram in cabina de proba sa ma schimb... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 17:47 
Diva

Citat:
da dar faza e ca atunci vin cu totii in Romania si vezi tu Doamne ca tatele abia asteapta sa vada ca merge nasa cu mine sa-mi cumpere si bineintele sa vina si ele cu noi ca sa-si mai dea si ele cu parea pe m motiv ca eu sunt tanara si nu stiu ce trebuie sa-mi cumpar iar nasa nu a mai cununat si e tot cam in aceeasi oala cu mine.Are Cris al meu niste zdremte de matuse de zici ce e aia

stiu despre ce e vb...pacat...nu trebuie sa le dai satisfactie! Le spui ca deja e cumparat totul!E greu cu babele astea care se baga ca musca -n lapte ...si care nu fac nimik util!:x:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 17:47 
Diva

Citat:

eu am fost cu nasa dupa rochie. si acolo am probat si un voal, manusi si parura. dar am zis ca nu le iau, desi mi-au placut. dupa cateva zile am fost la nasa si ea mi le-a aratat... mi le luase ea cand eu eram in cabina de proba sa ma schimb... :D

ce tare!!!!!!!!Asta da nasa!!;);););) Super adevarata faza!!:wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 19:17 
Veteran

tocmai am vorbit cu nasa mea la tel. si ca sa le punem pe celelate in:back: ne-am hotarat sa fie ca ele si sa facem ca noi...mergem pe la cele m ai tari magazine din Iasi(bineinteles cu alea 2 dupa noi),vedm ce o sa-mi placa(ceva pana la urma tot o sa-mi placa)le plimbam o zi intreaga prin oras,facem cumparaturi ...dar voalul si coronita le vom cumpara abia a2-a zi cand nu vor mai fi ele(sigur se vor plictisi de plimbat ca proastele dupa noi si nunta noastra) si nici nu vom cumpara nimic de fata cu ele.Tot in ziua nuntii sa vada ce am cumparat si nu inainte....sac sa moara de ciuda si nici nu vor sti care si cum le-a cumparat ...vai abia astept sa vad ce fete au sa faca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 20:46 
Diva

Citat:
tocmai am vorbit cu nasa mea la tel. si ca sa le punem pe celelate in:back: ne-am hotarat sa fie ca ele si sa facem ca noi...mergem pe la cele m ai tari magazine din Iasi(bineinteles cu alea 2 dupa noi),vedm ce o sa-mi placa(ceva pana la urma tot o sa-mi placa)le plimbam o zi intreaga prin oras,facem cumparaturi ...dar voalul si coronita le vom cumpara abia a2-a zi cand nu vor mai fi ele(sigur se vor plictisi de plimbat ca proastele dupa noi si nunta noastra) si nici nu vom cumpara nimic de fata cu ele.Tot in ziua nuntii sa vada ce am cumparat si nu inainte....sac sa moara de ciuda si nici nu vor sti care si cum le-a cumparat ...vai abia astept sa vad ce fete au sa faca

felicitari!! Asa si trebuie ...in fond ar trebui sa fie surpriza..nu sa stie toti invitatii ce si cum va arata rochia sau celelalte chestii!;););) Treaba lor e sa aduca darul nu sa caute mireasa de ou!!! Scuze de expresie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 13:42 
Veteran

Citat:
daca a don'shoara sau don'shoare de onoare poti sa mergi cu una din ele! eu am avut noroc ca sora mea este una din don'shoarele de onoare, deci a mers cu mine si normal ca mama a fost nelipsita! oricum mie mi-a prins bine compania lor ca parerea lor este sincera si dezinteresata fiind rude cu mine, se intelege!:D
mi-ar fi placut si mie sa mearga sora mea dar ea pe la inceputul lui iulie naste....imi aduce pe lume o nepotica...prima nepotica

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]