Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 30 Iun 2006, 14:37 
Veteran

Nici eu nu stiu ce sa le iau nasilor cu toate ca ei au zis ca nu vor nimic!!Flori,tort si o sticla de sampanie oricum la ducem ,dar in rest nu stiu!!Ma gandeam la un robot de bucatarie ca d-asta nu au si ceva pt bebe care va veni intr-o luna!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:39 
Diva

Eu am doua perechi de nasi - juniori si seniori - primii imi sunt prieteni, iar seniorii imi poarta de grija! sincera sa fiu habar nu am ce cadouri sa le cumpar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:40 
Veteran

Citat:
Eu am cateva obiceiuri de care vreau sa tin cont dar se mai discuta.
1.Hora miresei(dar nush daca avem spatiu destul)
2.Barbieritul mirelui/fardatul miresei
3.Furatul miresei(desi Danny e totaal impotriva)
4.Trecutul pragului in brate(Desi Danny are probleme cu mijlocul)
5.As vrea si bradul,dar ce fac daca stau la bloc?
6.Gaina,dar asta la restaurant.
Si inca ceva:eu stiam ca mai intai se scoate voalul miresei si apoi(dupa ce a trecut in randul femeilor)se arunca buchetul si apoi jarteaua.
Ehh,si ma mai gandesc eu!

am mai vazut la o nunta chestia cu bradu.stateau la bloc, au luat un varf de bradut( usor care se poate tine intr-o mana) l-au impodobit sau cum ii spune si l-au pus in casa intr-un colt.nu stiu ce se face cu el mai departe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:42 
Veteran

Am mai vazut chestia asta cu bradul la bloc!!Au batut 2 crengute de brad deasupra usii de la intrare!!Eu una nu stiu daca fac chestia asta cu bradul!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:43 
Veteran

Citat:
Pai nici eu nu vreau lautari,hore in fata blocului,gaini dansate si alte d-astea!In primul rand nu vrem noi,nici nasii si nici parintii,mai ales tatal lui!!
(X)

nici eu nu vreau lautari.toti avem o alergie la lautari, mama mama:gun::gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:46 
Veteran

Citat:
Aaaaaaaaa,si mai am o intrebare:voalul il mai recuperezi sau ce se face cu el?Ramane la fata careia il pui?

pai daca il vrei da il recuperezi.eu am primit voalul o data si nu mi la cerut inapoi.dar eu am sa-l cer pe al meu inapoi pentru ca imi place. si mama l-a pastrat pe al iei. si era tare frumos, dar l-a imprumutat odata si i l-a ars intr-un loc si de atunci nu l-a mai dat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:48 
Diva

intrebare: se scoate voalul miresei si dupa aceea se arunca buchetul?! :rolleyes: sunt interesata fiindca am rochita lunga, cu trena si e brodata si e grea! in consecinta la sala o sa ma schimb intr-o rochita mai comoda!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:51 
Veteran

Citat:
eu ii pun voall surorii mele,,care este si domnisoara de onoare. initial ma gandisem sa-l pun fetei care va prinde buchetul, dar apoi mi-a venit ideea sa i-l pun ei. evident ca am intrebat-o inainte, ca poate nu vrea fata sa fie urmatoarea "victima".
cu voalul am rezolvat-o.
la nunta nasei mele, eu am prins buchetul si mi l-a cerut inapoi pt a vrut sa-l pastreze amintire. deci nu este nici o rusine sa-l cereti inapoi.
si eu o sa-l cer.

fetelor la faza cu @cazutul victimei' nu cred pentru ca eu am un voal primit de la o nunta de vreo 5 ani pe putin daca nu maimult. asa ca superstitia asta ca iei voalul si te casatoresti tu nu o cred. uite cati ani au trecut.
apropo de superstitii bunica mi-a spus sa nu dau voalul ala pana nu ma marit(sau cum io spune ca eu le incurc) ca se zice ca nu te mai casatoresti.eh.superstitii si iar superstitii.
dar mi-a venit o idee::huh::huh::huh:cred ca dau voalul ala la nunta unei fete si il voi pastra pe al meu, merge(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:54 
Diva

merge! desi nu inteleg de ce tineti in mod neaparat sa ramaneti cu voalul de mireasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:55 
Veteran

Citat:
intrebare: se scoate voalul miresei si dupa aceea se arunca buchetul?! :rolleyes: sunt interesata fiindca am rochita lunga, cu trena si e brodata si e grea! in consecinta la sala o sa ma schimb intr-o rochita mai comoda!

a spus cineva mai sus ca intai se scoate voalul miresii, pe urma aruncatul buchetului, apoi jarteluta cine vrea:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:57 
Diva

:flowers: ne raman fotografiile, filmul nuntii, hai sa zicem buchetul si floarea mirelui! amintirile sunt importante sa fie imortalizate! ce conteaza un voal?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:00 
Diva

Citat:

a spus cineva mai sus ca intai se scoate voalul miresii, pe urma aruncatul buchetului, apoi jarteluta cine vrea:p

ok draguto! am inteles! ma gandeam ca e o regula - am fost la o nunta si mireasa a aruncat buchetul cu voalul pe cap!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:15 
Veteran

Citat:
ok draguto! am inteles! ma gandeam ca e o regula - am fost la o nunta si mireasa a aruncat buchetul cu voalul pe cap!

stai asa, ca nu a spus-o nimeni cu ton, a fost in sens informativ, dupa cum e zi zambetul afisat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:30 
Diva

Citat:
Si voalul cum procedezi??Sau nu vei avea?

Am voal, dar la noi nu e obiceiul sa se dea jos.sac.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:31 
Veteran

Pai si eu vreau sa-l pastrez tocmai d-aia intreb sa vad daca se poate sa nu par absurda!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:34 
Diva

Citat:
Pai si eu vreau sa-l pastrez tocmai d-aia intreb sa vad daca se poate sa nu par absurda!!

nu esti absurda. eu nu am mai auzit pana acum sa se pastreze voalul de fata care l-a avut.
la mine ar ramane in familie...dar nu...o sa-l pastrez:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:42 
Veteran

Atunci il voi cere inapoi pt ca vreau sa-l pastrez!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:49 
Diva

Citat:
Eu stiu ca e invers pentru ca voalul se pune celei care a prins buchetul.

asa este. voalul se scoate dupa ce se arunca buchetul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:01 
Diva

Citat:
un alt obicei: ploconul pentru nasi ati mai auzit de asa ceva,voi cum procedati?:unsure: ce se pune la plocon, cand se da...aveti idee?:((

faza cu ploconul se face mai mult in provincie. soacra mea insista sa mergem la nasi cu ploconul( un cos in care se pun: bautura scumpa alcoolica, vin, mezeluri, cozonac, diverse dulciuri). nasii nici nu vor sa auda ca venim la ei cu ploconul. o sa mergem cu un tort si o sticla de vin sau sampanie.
atat

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]