Citat:
Daca vrei sa omori pe cineva te rog sa ne soliciti ajutorul, ca la ora asta si eu simt aceeasi nevoie! Ori azi e cea mai proasta zi din viata mea, ori unii sunt ):(!
Cica eu sunt controller, cu vechime, nu de ieri, si tocmai am aflat ca unele reguli si limite pe care le stiam eu nu sunt cele pe care le stiau altii! Iar eu trebuia sa dau in bobi!

cu crima o las pe maine, ca tocmai l-am trimis acasa si i-am zis ca vb diseara poate vine maine...

... asa ca, daca ramane oferta valabila si maine... te chem sa ma ajuti macar sa car cadavrul

...
acum nu vreau sa va plictisesc cu detalii, dar luni a venit, n-a facut nimic... marti la fel... miercuri la fel... aseara (joi) a dat o gaura cu bormasina si a zis ca nu poate sa faca nimic, ca e faianta proaspata si strica munca baietilor... a venit azi dimineata la 7, a aruncat o privire in baie, mi-a zis ca nu poate sa stea decat juma' de ora si apoi... ):(... in loc sa se apuce de treaba... ):(... MI-A CERUT O CAFEA!!!! :zoombie:... sa nu-ti sara creierii pe pereti????