Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 03:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 14 Mar 2006, 20:13 
Diva

Citat:

pai la asa preturi ..asa salarii aici! DA tot aia e! la voi salarii mici ...preturi mici! Doar daca vin eu la voi sa va cumpar tot din magazin ..ar fi o afacere! In rest nimik deosebit!!Voalul e intre 300-500 poate chiar mai mult...nu stiu sigur ( cred ca alea lungi ..gen trena..sunt mai scumpe)

m-ai cam jignit putin pe acolo.
oricum nu sunt una care se supara. poate ma consideri una saraca nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:17 
Diva

Citat:

Nu cred ca asta a intentionat:ok:

fiecare zice ce crede. nu stiu ce a intentionat fiecare cu parerea lui..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:27 
Diva

Citat:

m-ai cam jignit putin pe acolo.
oricum nu sunt una care se supara. poate ma consideri una saraca nu?

imi cer scuze. .....oficial..dar sa stii ca nu am avut nici cea mai mica intentie...voiam doar sa spun ca degeaba aici sunt salarii mari daca si preturile sunt mult mai mari decat cele de la voi de acasa! Pe bune!! Imi cer scuze din nou!!:lips::lips::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:29 
Diva

Citat:

poate ma consideri una saraca nu?

sa nu crezi asa ceva pls....nu am vrut sa zic nimik de rau! doar ca uneori ma exprim cam aiurea....poate d-aia ai inteles gresit!! Mii de scuze....:love::lips::lips::~*:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 20:33 
Diva

Citat:

Situatia ideala pentru mine ar fi sa locuiesc la Buzau, da sa lucrez la Bucuresti:D
Oricand m-as intoarce acasa, da cu conditia sa am salariul de aici:D
Asa e in provincie, viata e un pic mai ieftina tocmai pentru ca si salariile sunt mai mici. Aici exagereaza astia cu preturile pt ca bucurestenii platesc.
Eu mi-am luat de acasa pantofi cu 1 mil si aici ii vazusem cu 2 mil jumate la Unirea.
De rochia mea de mireasa nu mai vorbesc. Cine stie ce pret ar fi avut la Bucuresti:)

exact asta am vrut eu sa subliniez!!:lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 21:46 
Veteran

Citat:

pai la asa preturi ..asa salarii aici! DA tot aia e! la voi salarii mici ...preturi mici! Doar daca vin eu la voi sa va cumpar tot din magazin ..ar fi o afacere! In rest nimik deosebit!!Voalul e intre 300-500 poate chiar mai mult...nu stiu sigur ( cred ca alea lungi ..gen trena..sunt mai scumpe)

da cat castigi draga?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 21:47 
Veteran

Citat:

Eram sigura:love:

da fata stie si singura sa se explice..nu mai fi tu avocatul ei..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 22:19 
Diva

Citat:
da fata stie si singura sa se explice..nu mai fi tu avocatul ei..

pt. toate doritoarele de tiare http://www.princessbridetiaras.com/news ... aras.shtml

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 16:44 
Veteran

Citat:

ginaaaaa m-ai imbolnavit de tot cu tiarele oricum sunt superbe multumesc ca le-ai postat m-a luat nasa azi prin surprindere ne intalnim sa vedem daca gasim ceva tiara si voal poate gasim.....am si eu pe partea de sus a rochitei pietricele destule deci merge tiara nu? oricum de mica visez la ele deci asta voi lua :ok:ea mi-a sugerat foarte fin ca ar merge o coronita din ceva trandafirasi cum am cativa in partea de jos a rochitei si atunci s-a nascut dilema dar prea mi-am dorit tiara ....spuneai ca sunt pe lipscani de acolo ai luat-o?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:02 
Diva

Citat:

ginaaaaa m-ai imbolnavit de tot cu tiarele oricum sunt superbe multumesc ca le-ai postat m-a luat nasa azi prin surprindere ne intalnim sa vedem daca gasim ceva tiara si voal poate gasim.....am si eu pe partea de sus a rochitei pietricele destule deci merge tiara nu? oricum de mica visez la ele deci asta voi lua :ok:ea mi-a sugerat foarte fin ca ar merge o coronita din ceva trandafirasi cum am cativa in partea de jos a rochitei si atunci s-a nascut dilema dar prea mi-am dorit tiara ....spuneai ca sunt pe lipscani de acolo ai luat-o?

draga mea,la rochita pe care am si vazut-o,iti trebuie coronita din aceea din trandafirasi.cu tiara aglomerezi rochita cred eu. felicitari pt rochita e frumoasa foc,sa o porti sanatoasa si sa fii cea mai fericita !!!!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:09 
Diva

Citat:

si eu cred ca s-ar potrivi mai bine o coronita decat o diadema...sa se potriveasca cu floricele de pe rochie...e o rochie foarte frumoasa...sa o porti sanatoasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:11 
Diva

Citat:

si eu cred ca s-ar potrivi mai bine o coronita decat o diadema...sa se potriveasca cu floricele de pe rochie...e o rochie foarte frumoasa...sa o porti sanatoasa...

malinka tu rochita ceva ti-ai luat? daca da ne arati si noua? ca suntem curioase!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:16 
Diva

Citat:

sunt si pe Lipscani o multime ! Eu pe a mea am luat-o de la www.whitewedding.ro!!Multa bafta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:19 
Diva

Citat:

sunt si pe Lipscani o multime ! Eu pe a mea am luat-o de la www.whitewedding.ro!!Multa bafta!!

sa o porti sanatoasa,draguta rochita!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:19 
Veteran

Citat:

draga mea,la rochita pe care am si vazut-o,iti trebuie coronita din aceea din trandafirasi.cu tiara aglomerezi rochita cred eu. felicitari pt rochita e frumoasa foc,sa o porti sanatoasa si sa fii cea mai fericita !!!!:p

mersi mult mai zi-mi ca imi place toata ziua m-am rugat de familie sa mi zica ce vine mai bine si nimic... chiar aveam nevoie de opinii ca sa ma decid si parerea nasei este la fel ca merge coronita stii ca te-am intrebat eu cand am vazut-o prima data pe a ta de unde este....ca e exact cu trandafirasi mi-a placut imi plac in egala masura si tiarele si coronitele maine dupa ce merg azi in magazine iti spun ce am facut...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:21 
Diva

Citat:

mersi mult mai zi-mi ca imi place toata ziua m-am rugat de familie sa mi zica ce vine mai bine si nimic... chiar aveam nevoie de opinii ca sa ma decid si parerea nasei este la fel ca merge coronita stii ca te-am intrebat eu cand am vazut-o prima data pe a ta de unde este....ca e exact cu trandafirasi mi-a placut imi plac in egala masura si tiarele si coronitele maine dupa ce merg azi in magazine iti spun ce am facut...(X)

spre coronitza cu trandafiri as inclina si eu! Ai putea si sa alegi sa -ti puna doar trandafiri in par ( fara coronitza sau tiara) ...ori o tiara foarte modesta!! Cu 2-3 flori acolo ...nu foatre incarcata...caci are rochia suficiente chestii aplicate!!%%-:wok::love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:26 
Veteran

Citat:

spre coronitza cu trandafiri as inclina si eu! Ai putea si sa alegi sa -ti puna doar trandafiri in par ( fara coronitza sau tiara) ...ori o tiara foarte modesta!! Cu 2-3 flori acolo ...nu foatre incarcata...caci are rochia suficiente chestii aplicate!!%%-:wok::love::lips:

da are destule este adevarat offf nu vreau sa fiu nici acoperita de tot in briz brizuri ca sa zic asa... ce sa mai tre sa vad ce e prin magazine oricum mi-ati fost de ajutor! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]