Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 18 Apr 2006, 20:35 
Diva

Mai fetelor cand vad cate tre sa faci pt a arata cat mai bine, ma declar multumita ca nu am asemenea probleme. Nu cred ca as putea sa ma tin de vreo dieta ceva sau mult sport.Oricum va doresc succes la cele care incercati si sa reusiti.Si nu va faceti probleme o sa aratati bine oricum, chiar daca voi stiti ca mai sunt 2-3 kg sub rochie care trebuie date jos. lol

Pana una alta eu as avea nevoie de un forum pt slabute (X)
Anybody else?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 20:36 
Diva

Dar totusi fac si eu cate ceva pt a arata cat mai bine.E vorba de ten, il tratez cu masti si ma duc la cosmetica.Iar parul il deplasez la coafor si-l tratez cu masti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 20:42 
Diva

Citat:

pai cred ca a trai sanatos nu e neaparat legat de slabit sau de sport. a manca sanatos si a face sport e normal si obligatoriu pentru toate si pentru o slabutza :) poate mai pui ceva carne pe tine daca mergi la sala sau la inot :devil:

Ai dreptate.De mancat sanatos mananc, de facut sport, am caine deci ma plimb mult.
In legatura cu kg in plus nu prea am nevoie de ele, deocamdata si oi pune cand oi fi graviduta :back:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 20:50 
Diva

Citat:

stim stim...nici eu nu am nevoie ;) daca vor fetele mai pot da cateva ca nu va supar..oferta speciala: GRATIS! :) lol

eu ma refeream sa pui muschi nu kg :) "carne" lol desi cand pui muschi cam pui kg...si eu fac sport cat pot (aka ma plimb f mult) dar tare vreau sa ma fac rata si sa ma duc la aqua fitness...macar de fitze:) sa vad cum e

Pai sa stii ca inotul e chiar f recomandat cica e singurul sport care dezvolta tot corpul armonios.Si mie imi place sa ma lapai ca o rata in apa.Daca mergi zi-mi si mie cum e..poate poate ma duc si eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2006, 12:36 
Senior

ati mai facut ceva pentru siluetele voastre? eu am slabit 4 kg cu sala si cu impachetarile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2006, 14:51 
Diva

Citat:
ati mai facut ceva pentru siluetele voastre? eu am slabit 4 kg cu sala si cu impachetarile.

Eu am fost la cosmetica la un tratament si m-am simtit asa de bineeeee.
O sa ma mai duc si cu o luna inainte de nunta.
In rest...n-am reusit sa pun cele 3 kg visate...lol..(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2006, 17:23 
Junior

Citat:

sunt de acord cu chestia cu fata, gatul, decolteul, umerii si mainile... dar totusi... si ce e pe dedesupt conteaza... ca la urma urmei te faci pt tine si sotior... cum ar fi sa se ridice putin rochia si sa se vada 'mararul' de pe picioare? ca si celulita e o problema destul de neplacuta si la mine de cand am cam luat proportii. la 1.68 am ajuns la aproape 61kg. am inceput niste exercitii pt abdomen, fiindca si ala e cam...deranjant! si am si niste copane...:( alibra vreu sa te intreb la ce cabinet mergi in c-ta? si cat te costa chestia aia? eu vreau sa merg si pe la sala... incerc sa tin un regim, daca reusesc, macar 4 kg sa slabesc... :back: vise, vise:. mai ales ca nu prea reusesc sa ma tin de regimuri...:((:gun:

SFAT SI RETEAT SUPERC CARE MERGE LA SIGUR
regim far paine si grasimi!
plus 1 ora zilnic de exercitii speciale pe care le incepi si le faci rogresiv
plus regim disociat legume carne lactete pe care nu le amesteci la aceeasi masa si mananci de care vrei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:27 
Veteran

Citat:

normal ca ai timp...eu zic sa faci ce simti! niciodata nu e prea tarziu...niciodata nu e momentul nepotrivit pentru a face ceva ce iti doresti pentru a te simti mai bine...din cate am vazut la voi se scoate o jartelutza si pentru asta se ridica destul de mult rochia..si daca iese la iveala un picior neingrijit s-a dus naiba toata frumusetea de pana atunci..(strict parerea mea...sa nu aud apoi nusht ce)! si eu mergeam acasa la masaje desi nu am celulita (mai bine sa previi decat sa lamentezi), la cosmetica merg o data pe luna la tratament si o data la 2 sapt la epilat(lung, axila, brate, inghinal total..hihi am retinut denumirile de aici), merg cam o data la 1-2 sapt(depinde cum am timp) la manichiura si pedichiura si o data la 2 sapt la coafor! si fac asta sa ma simt eu bine...asa ca...go 4 it!!

editez: si de 2 ori pe saptamana la sala si la piscina! si aici am facut abonament la sala dar acum ca stiu ca am bebe merg doar la piscina...
in state am de gand sa merg la gimnastica pentru gravide si la gimnastica in apa. mi-am si cumparat crema pentru vergeturi si ma dau in fiecare dimineata si in fiecare seara pentru a nu avea surprize neplacute. si cat despre fatza..o crema hidratanta dimineata si seara e perfect!!
ana fara sa te supar sau jignesc,dar daca eu ma apuc sa fac cam tot ceea ce faci tu in 2 min. si trei miscari ajung la sapa de lemn.Quindi daca vreau sa fac ceva trebuie sa ma apuc sa fac de capul meu acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:31 
Diva

Citat:
ana fara sa te supar sau jignesc,dar daca eu ma apuc sa fac cam tot ceea ce faci tu in 2 min. si trei miscari ajung la sapa de lemn.Quindi daca vreau sa fac ceva trebuie sa ma apuc sa fac de capul meu acasa
plus ca trebuie sa ai si timp pt. a-ti face programarile si a le mai si onora dupa aia...eu am pt. mine alocate zilnic nu mai mult de 4 ore...in care trebuie sa ma ingrijesc pe mine, pe iubi si casa...nu mai vb de faptul ca nu pot merge la cumparaturi sau la plimbare!!!:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:31 
Diva

Citat:
plus ca trebuie sa ai si timp pt. a-ti face programarile si a le mai si onora dupa aia...eu am pt. mine alocate zilnic nu mai mult de 4 ore...in care trebuie sa ma ingrijesc pe mine, pe iubi si casa...nu mai vb de faptul ca nu pot merge la cumparaturi sau la plimbare!!!:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:32 
Veteran

aaaaaaaa,dar am uitat sa va zic ca de 2 luni sunt reprezentanta la Avon si am inceput saraca de mine sa fac comenzi personale de cate 100 de euro luna.Cremele anew sa stiti ca sunt foarte bune,mi-am cumparat toata gama (pt. 25 de ani bineinteles)apoi cremele pt. vergeturi si celulita,apoi fasa aia pt. arderea grasimilor si de o saptamana mi-am cumparat si bici de camera(waw hai ca fac si eu ceva):D(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:38 
Diva

Citat:
si de o saptamana mi-am cumparat si bici de camera(waw hai ca fac si eu ceva):D(X)

am citit de 3 ori pana m-am prins ce e cu "bici de camera" :D :D
numai la prostii imi umbla mintea :~*
scuzati :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:38 
Veteran

Citat:
ai dreptate,mai ales eu care mucesc de dimineata de la 7.30 pana seara 19.30.Imaginati-va ce mult timp am la dipozitie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 13:41 
Veteran

Citat:

am citit de 3 ori pana m-am prins ce e cu "bici de camera" :D :D
numai la prostii imi umbla mintea :~*
scuzati :love:
imi pare rau dar asa sunt obisnuita sa-i zic asa am si scris,problema e ca italiana seamana cu romana si uneori mai scap cate un cuvant mai ciudat.sorry

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]